חלוצים במכבי

G-Ruff

New member
שכחת משהו ניר

מה עם כוסות האוזו הרבות כמספר העננים בשמיים?
בהחלט הופעה מצוינת, שהכניסה חינם לא גרעה ממנה בכלל
המחיר למי ששילם היה קצת מוגזם מדי לטעמי, 62(?!)ש"ח זה הרבה, 50 זה סביר יותר. אבל לא נורא, ההופעה היה מצוינת למרות פאקים למינהם בסאונד ובארגון, אפשר היה לקצר מעט את ההופעה, בדינמו בסילבסטר ההופעה הייתה יותר מאופסת. אבל כל מה שלקה בארגון לא העיב אפילו במעט על ההדרן הפשוט ענק!!! פתאום צץ לו מוקי משומקום, קוואמי חזר שוב ועם אסף אמדורסקי שהוא פשוט גיטריסט כל כך הרבה יותר טוב מאשר הוא זמר, נתנו בראש את מלחמת מיקרופון הזהב! אני הייתי עם פה פעור פשוט, ולא בגלל האוזו שהחלוצים חילקו ושתיתי.
והאקפלה של ש"ס הייתה פשוט מדהימה! אני בתור אחד שלא אהב את ש"ס בכלל, מתרשם מאוד מההתקדמות האדירה שהבחור עשה מאז שהוא חלק בלתי נפרד מהחלוצים. כל הכבוד לבחור, שימשיך כך. וניר, לא מסכים איתך, הדג נחש הם ההופעה הכי טובה בעיר, אבל החלוצים ממש לא רחוק מאחוריהם!

KuBaNoS

New member
בהופעה חמי אמר שנפל הפיצ' מהאוזן

מה זה פיצ'??????????????????????????? הוא לא יכל להמשיך בלעדי זה אמרו זה עולה 5000 ש''ח

G MaN aka Satla

New member
פיצ'

זהו בעצם המרכיב הרשמי של החלוצים שמספק להם את הצהוב באזניים. ולא, הוא כבר לא עולה 5,000 , ניתן להשיג אותו חינם באתר "פינגווין" יחד עם הכרטיסים להופעות.

the xecutioner

New member
ב3 מילים

ש"ס תותח מוקי חלוצים קוואמי וש"ס על במה אחת זה טוב קהל יבש בעיקר ש"ס תותח

Stinkin Fish

New member
הקדמת אותי ניר...

ההופעה של חלוצי החלל אתמול - וואוו!!! אחלה הופעה שבעולם! הם התחילו את ההופעה בסימן האהבה ושרו את כל מלאי השירים הקשורים באהבה\חרמנות שלהם שיש להם במקלט. אחלה שירים והדיסק מומלץ. לאחר שסיימו עם כל התלבושות והתחפושות, נשארו עם חולצות של חלוצי החלל ונתנו בראש עם השירים (לדעתי כמובן) הכי טובים שלהם כמו "מספיק קשקשת" ו"ס'תכל לתוך עיני" שלא קשורים לאהבה אבל אי אפשר בלעדייהם! הפינאלי- חלוצי החלל חמי ומירו, ש"ס סוויסה, קואמי דה לה פוקס, מוקי די ואסף אמדורסקי כולם ביחד נותנים בראש עם "מלחמת מיקרופון הזהב"!!! עוד משו קטן לזכות החלוצים- באתר שלהם היתה תחרות שירים של יוצרים צעירים (ביניהם גם אני...) והזוכה היה אמור לעלות לבמה ולשתף פעולה עם החלוצים בשיר שלו בלי שום חזרות (פריסטייל), אך בומבי ומלח הארץ מחיפה לא הגיעו, חבל ביותר(!), והפריסטייל לא התקיים. אפשר לסכם את זה רק במשפט אחד - מי שלא היה הפסיד. נ.ב. חמי- תודה על הפוסטרים מהמקלט!

ראיתם במקרה

ילד עם פלסטר על המצח עם שיער שחור ורזה? או מישהו שחמי נתן לו כוס אוזו ושאל אותו אם הוא בן 16? בכל מקרה זה אני...

Pace

New member
חלוצים במכבי...

לדעתי תורג'מן ופנסטיל צריכים לפתוח כחלוצים במכבי במקום פורחננקובס האנטי-כדורגל.

אני רוצה שכולם ידעו

שמי שמביא לך מאחור , לא מביא לך מלפנים ...... האווווווווווווווו הופעה מעולה! אני גרופי של החלוצים , אין לי יותר מדי מה לחדש כי טחנו את הפלייליסט של ההופעה , אני יכול להוסיף שאסף אמדורסקי החזיר את הכבוד שהוא איבד בהופעה בבארבי ממש אהבתי את הביצוע של ימים טובים ושל מוזיקה אם הגיטרות. כול מי שלא בא לחלוצים מפסיד הופעה נהדרת , הם מופעים מעולים יאסו , נתראה בהופעה הבאה

למעלה