חלוצים במכבי

DJ$upreme

New member
חלוצים במכבי

אני שוב חייבלהמליץ על הופעות ההיפהופ הכי טובות שיש לנו בארץ, ההופעות של החלוצים, והפעם אני אקצר. למרות עלייה מוזרה לבמה, סאונד תמוה וווליום חלש (שבו "קשקשת" נשמע כמו "באב אל וואד") ולמרות כמה פאקים (למשל, חמי לא מצליח לשיר בגרוש בטון הנכון את הפזמון של "סתכל לתוך עיני) אי אפשר היה שלא להכנס לתוך ההופעה של החלוצים. החלוצים מתעקשים לחדש מדי הופעה שלהם וזה פשוט ט-עים. הפעם שמענו לראשונה את קוואמי בשיר "קפוץ ת'גרוב" עם הבית שלו מאוסף הרימיקסים של מומי, וגם רימיקס שונה וחדש ל"ימים טובים" עם אסף אמדורסקי שעלה ונתן בראש עם הגיטרה. "שיר התחת" עבר שינוי ועכשיו במקום הבית "קפוץ ציצי" מירו שר משהו אחר. לפני ההדרנים סוויסה נתן א-קפלה מעולה לשיר חדש שלו, ודי המם את הקהל - מדובר בכשרון בקנה מידה היסטרי, חכו ותראו, ב ק ר ו ב. כשכבר נראה באמת שכולם הולכים ופועלי הבמה ניתקו חלק מהציוד, חמי עלה לבמה לבד והגיש פרס לגולשי האתר של החלוצים (רק שהזוכה לא הגיע להופעה). אז, הוא התעקש לעשות את "קראטה" כשהוא לבד על הבמה, ודי ג'יי פרסון ממש עשה לו טובה שהוא הכניס לו את הביט. אבל כשזה הסתיים, משום מקום ובאמת באופן מפתיע ביותר, צץ מוקי, וביחד עם מירו, ש"ס, שני הנגנים, הדי ג'יי, וקוואמי, התבצעה לה גרסה מיוחדת וארוכה של "מלחמת מיקרופון הזהב", עם המון גיטרות. סה"כ הופעה של שעתיים לפחות, ולמרות שיש מה לשפר, וההופעה בבארבי היתה טובה יותר וחדה יותר, זה עדיין השואו הכי טוב בעיר. אני שם גם בפעם הבאה.

rockninja

New member
ההופעה הייתה טובה אבל...

אוקיי קודם כל גם לדעתי ההופעה הייתה באמת טובה. הם ביצעו הרבה שירים, כולל את קפוץ ת'גרוב והופ איזה תחת כמו שסופרים אמר, שהם שירים שתמיד מקפיצים את הקהל ועושים שמח, את נופל וקם (בביצוע חלש ואיטי מדי לדעתי)והנה זה בא (בגירסה פצצתית מתמיד) של השב"ק- בלי מוקי למרות שהוא היה בקהל, את מלחמת מיקרופון הזהב עם מוקי, קוואמי, אסף אמדורסקי, ש"ס ועוד אנשים שכמעט ריסקו את הבמה מרב אנגריות, וגם עשו את חרוזים, שיר הבונוס הנהדר מהאלבום שלהם, וכמעט את כל שירי האלבום. חסרו לי "שן דובי" ו-"שעת חצות". לי זה חבל שחמי ומירו לא מצבעים בלייב חלק מהפיזמונים לשירים שלהם, כמו שצריך. ס'תכל לתוך עיני זאת באמת הדוגמה הכי בולטת (וגם מוזר שמירו שר גם את החלק שלו וגם את שלי חמי) וחבל כי זה השיר הכי טוב שלהם לדעתי, וגם קול הזמנים יכל לעבור שיפוץ קל. סוויסי כרגיל נתן בראש גם באקפלה המדהים שהוא הביא וגם בשיר הזה שלו "הסיגנון שלי" או איך שקוראים לו שכבר חצי קהל הכיר. הוא שוב הוכיח שהוא אחד הראפרים הכי טובים שיש לנו בארץ. מפוצץ באנרגיה וכישרון. חלוצים הופיע כמו שהם תמיד מופיעים. לא יותר מדי אנרגתיים אבל בכל זאת סוחפים. הם יודעים לראפרפ נהדר וכאן אין בכלל בעיות. דברים שהייתי רוצה שהם ישפרו זה את הביצועים המשותפים שלהם על הבמה. זה יוסיף הרבה אם הם ישלימו אחד לשני משפטים וכדומה ושלא תהיה חלוקה כזאת ברורה ויבשה לבית לכל ראפר. וגם הפריע לי שרב הקהל היה די יבש. חצי מהקהל היה בערך בגיל שנו והחצי השני היה של 30 או 40 פלוס.... והתוצאה הייתה שהיה רגוע מדי ולא יחס מספיק חם מהקהל, לדעתי. בסך הכל, היה סבבה, מומלץ לבוא להופעות של החלוצים! וכבוד לבמי מלח הארץ שזכה בתחרות הליריקה של החלוצים!!!

G MaN aka Satla

New member
אני לא מאמין

שפיספסתי את "מלחמת מקרופון הזהב" למה לא אמרת שמוקי בקהל ראבק!@ הייתי נשאר !!!!#$@$!$!$! לא......$!@$!@$@ אבל הייתה הופעה מדהימה. אחלה וייבים , מדי פעם היו מטורפים אפילו. היה כיף , נהניתי מאוד. אני בטוח אהיה בהופעה הבאה (עד הסוף).

והכי מפתיע

שלאורך כל ההופעה לא היו בכלל צעקות ש' ב' ק' ס' מהקהל, אפילו לא במלחמת מיקרופון הזהב

G Man T

New member
כן היו

אני ומתן , נסיון כושל , פעם אחת או פעמיים.

KuBaNoS

New member
סוויסה הנביא הוא אחד התותחים......

מי שהיה אתמול במכבי זכה לשמוע קטע אקפלה שבחיים שלו הוא לא שמע. סוויסה הוא אחד מהרכב שקוראים לו ש''ס. הוא אמר שאמור לצאת דיסק, תקנו. שמעתי פריסטייל שלהם אבל לא התלהבתי מי יודע מה. אבל עכשיו אני תופס מסוויסה אחד הראפרים כבוד

MC IdO

New member
סוויסה אחד ה-תותחים!!!+שאלה

יש לי שאלה לא קשורה מי אלה השבאב ששרו עם מוקי בשיר האחרון בדיסק שלו... גם אמ סי שירי שרה שם... מי אלה???

MoR GarGi

New member
תשובה

באזוקה,שירי,אמ סי מני,ש"ס הם הספיקו כבר להתפרק אתם מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה...

KuBaNoS

New member
יפה אמרת....

סתם. מור צודק. הקפצץ.............................

double M

New member
בהחלט בהחלט בהחלט....

הייתה הופעה ממש טובה, אומנם קצת פחות מהבארבי, אבל עדיין מעולה. היה די מעט קהל ורובו היה יבש לגמרי, מה שגרע מההופעה אבל בכל זאת נהנתי בטרוף. החלוצים כמו תמיד נתנו שואו מעולה ביחד עם סוויסי הרגיש. המשיכו לחדש ולהפתיע בביצועים קצת שונים או בגירסאות מיוחדות. חבל שכל כך לא מעריכים אותם כאן בארץ ולא באים להופעות. באמת אחד ההרכבים הכי טובים אם לא הכי טוב בארץ שעושה מוזיקה שחורה... עוד כמה דברים ששוה לציין: *החלוצים מעוותים שיר קלאסי, "מי שמביא בך מאחור, לא יודעת זה אני, מי שמביא בך מאחור, תסתובבי לצד שני", ע-נ-ק!!!!!! *ש"ס נותן אה קפלה מדהימה! באמת מדהימה, אחד הבתים הכי טובים ששמעתי בעברית, הבן אדם תותח ואני חושב שלכולכם כדאי לחכות למה שהוא עומד לעשות ... *מלחמת מיקרופון הזהב עם מוקי, קוואמי ובית מהיר מאוד של ש"ס עם הרבה גיטרות וסולואים של אסף אמדורסקי שהפתיע לטובה ונתן הופעה טובה עם גיטרה. הרשו לי לצטט מר חבוב שאמר "למה הוא עושה חרא אלקטרוני?!"... *קוואמי נותן בית בשיר גרוב, היה מעולה! *החלוצים מחלקים בשיר הבלוז והיין אוזו לקהל. והקהל, שמח! כדאי לכם לבוא פעם הבאה, משחדים באלכוהול! *כל ההופעה :)...

מי שעשה לי את הערב הוא

בהחלט אדון קוואמי. הנוכחות שלו על הבמה מוסיפה המון אנרגיה חיובית, גם בקטעים שבהם הוא לא שר האנרגיות שלו מתפשטות לכל אורך הבמה (גם בהופעות של מוקי ניתן לשים לב לתופעה זו) וזה פשוט מעולה. שלא לדבר על הקול הגרובי שלו ועל הדרך שבה הוא זורם על המוסיקה.. בנתיים קוואמי רק מתארח במסגרת שירים של כלמיני אמנים שונים אבל מה שאני באמת הכי מחכה לו זה לשמוע קצת חומר שלו לבד.

לא שאלתי אותך.

חייה ותן לחיות. אל תחפש סיבות לעצבן אותי, כי זה מה שנראה לי שאתה עושה. מיותר, באמת מיותר.

אני חלילה לא מתעצבנת

אני רק אומרת שאני לא מבינה למה אתה ישר יוצא נגדי (ראה ערך ההודעות למעלה, שים לב לניסוח שלהם). תן לי לחשוב איך שבא לי. לא עברנו על זה כבר?

Stinkin Fish

New member
אני לא הפגנתי שום דבר נגדך....

"הוא הופיע בשני שירים בסה"כ" "לא הגיוני" מזה נעלבת?!

למעלה