חלונות מ PVC?

מאקורן

New member
חלונות מ PVC?

מישהו שמע על חלונות העשויות PVC? קיבלתי הצעת מחיר לחלונות כאלו, שהיתה זולה יותר מאלומיניום רגיל. נציג המכירות אמר לי כמה דברים: א. החברה נותנת 40 שנות אחריות (מעניין מה כוללת האחריות). ב. הפרופילים מחוזקים באלומיניום בתוכם. ג. יש מגוון צבעים וטקסטורות. ד. החברה קיימת בישראל רק מס' חודשים. מישהו שמע? ראה? חושב שיש לו מה להגיד?

מכירה את זה מאנגליה

לאחרונה נכנס גם לספרד הספרדים אוהבים את זה במיוחד בגלל שיש את האפשרות של חלונות במראה של עץ |אייקון מזועזע| הרבה לספר עליהם לא יודעת מעבר לזה שבשתי המדינות הנל אנשים מחליפים או מצפים לראות בדירות חדשות את הפיויסי הזה אז אולי זה אומר שזה טוב (??) אני לא אוהבת את המראה של הפרופילים, לפחות לא אלו שנמכרים כאן, הם מאוד עבים וגסים

Z ליאור

New member
כנ"ל מאנגליה ...

(חלונות)מוצר איכותי ביותר בעל יכולת בידוד ואטימות אבסלוטית ,אינם זקוקים לאחזקה .

shmoolikipod

New member
גם למרוין ישראל יש חלונות PVC

http://www.marvin.co.il/marvin.html ראו "חלונות פולימריים" מוצרים מ ע ו ל י ם אך לא זולים

avi5199

New member
עקרונית PVC לא עמיד בקרינת השמש

לאורך הרבה שנים, וזה חומר רך (פלסטיק) שנשבר, נסרט, נקרע, ונסדק הרבה יותר בקלות מאלומיניום... תבדוק שהאחריות מכסה "חלקים מפלסטיק"
זו חברה חדשה עם פטנט חדש ... מה תעשה אם לא ילך להם, והם יעלמו, מי יתן לך אחריות בעוד 40 שנה ... בקיצור אני לא ממליץ לאף אחד להיות שפן נסיונות של אף פטנט חדש.

למעלה