חלונות מסך או לא

19688

New member
חלונות מסך או לא

אנחנו בשלב האדריכלות לאחר רכישת שטח. לי יש פנטזיה של בניית בית עם חלונות מסך .. מה דעתכם? האם זה מייקר את עלויות הבנייה?

fireman

New member
אני מצרף לך קישור לשרשור

שרץ כאן בפורום לפני מספר ימים בנוגע לבית עם חלונות ענק, אני מאמין שתוכל להפיק ממנו המון תועלת ותשובות. בהצלחה קישור לשרשור

לא מייקר בצורה משמעותית יחסית לעלות הדירה אבל

....מי ינקה את קיר המסך , קיר מסך הוא אלמנט לא רע בתוך בית פרטי אך אם זאת יש לחשוב גם על פעולת אחזקה שוטפת

פנסטרה

New member
זה מוזיל גם את הבניה וגם חוסך אנרגיה. או לא.

על אף שפרנסתי מחלונות, כידוע, אני לא מבין את מי שמגזים בכמות החלונות. חלונות זה יפה וקיר מסך זה יפה מאוד. אבל אם זה לא נקי זה לא יפה ולכן חשוב לתכנן באופן שהניקיון נגיש ולא מסוכן. (אגב, זה חוק שלא מכירים וכמעט כולם עבריינים בהקשר הזה, כי חלונות הזזה גדולים לא מאפשרים ניקיון פשוט ללא סיכון!) אבל אם החלונות לא מבודדים הם יגרמו לאלץ אתכם להוציא המון כסף על רכישת מזגן גדול ועל צריכת אנרגיה מטורפת כל החיים. לכן תמיד, קל ווחומר בקיר מסך, מומלץ להשתמש בזכוכית כפולה (זכוכית בידודית) עם מרווח של 12 מ"מ ומעלה ועם LOW-E ועם מסגרות מבודדות. אותו הדבר אמור גם לגבי בידוד אקוסטי, וכאן כבר מומלץ על מרווח של 16 מ"מ ומעלה. כמו כן חשוב לקחת בחשבון שכמו שפחות מידי אור טבעי זה לא נעים, גם יותר מידי אור טבעי זה מסנוור ולא נעים. עוד עקרונות חשובים בתכנון חלונות יש באתר www.beita.co.il

למעלה