חלונות במערכת

adi_2000

New member
חלונות במערכת

היי חוזר ללמוד ביום ראשון, וגיליתי שאומנם אין לי כ"כ הרבה חלונות במערכת, אבל החלונות שכבר יש - יום ראשון, חלון של 4 שעות... יום שני, חלון של שעתיים, יום שלישי, חלון של שעה. את האמת חוץ מיום ראשון החלונות לא נוראים כ"כ. אבל חלון של 4 שעות? אוף! טוב, אני אנסה מחר (שוב) להתחנן למזכירה שתעביר אותי קבוצה בסטטיסטיקה או בשיטות מחקר (או בשתיהן בעצם) ואז אני די מסודר. אגב, אני לא מדבר בכלל על המערכת המשוערת של סמסטר ב'... טוב, שחררתי קיטור קצת (טיפה...). גם לכם/ן יש חלונות? קטנים, או גדולים? ומה עושים בחלונות? הולכים לספרייה, קפיטריה, נוסעים הביתה? (אני מתלבט אם לנסוע הביתה בחלון הגדול של ה-4 שעות. יש מצב...). שתפו, תראו לי שאני לא לבד בצרה הזו...

flash99

New member
גם לי יש חלונות

אבל את שלי עשיתי בכוונה. יש לי ימים ארוכים ורציתי זמן לעשות שיעורים/לאכול/לנמנם בצהריים. האמת זו השנה הראשונה שלי אז אני לא יודעת אם עשיתי טוב או לא... אבל ארבע שעות חלון זה המון! הכי הרבה אצלי זה שלוש שעות....

adi_2000

New member
כן, Tell me about it

חלון של שעה שעתיים זה בכלל לא נורא, אין לי שום בעיה לשבת בספרייה בזמן הזה, ללמוד, לעשות תרגילים ועבודות, ואפילו סתם לקרוא להנאתי אם אין מה לעשות... אבל 4 שעות?
אני מקווה שאני אצליח לדחוס שם את הפר"ח. או התנסות בשדה, גם יכול לצאת טוב. אני בכוונה בניתי את המערכת ככה שלא יהיו חלונות רציניים כאלה, אבל... מה לעשות.

LadyWolf

New member
אין לי חלונות השנה בכלל ../images/Emo7.gif

שלושה ימים משומנה עד שמונה + יום שלם התנסות מעשית

למעלה