חלונות בלגיים

ferrihann

New member
חלונות בלגיים

היי, אני ובעלי עושים שיפוצים בבית, וכחלק מהשיפוצים אנחנו רוצים להחליף את החלונות בחלונות בלגיים העשויים מאלומיניום.
עכשיו, מצאתי אתר של חברה שמסבירה על חלונות בלגיים אבל אני עדיין מתלבטת מה עדיף ומה שונה חלונות בלגיים מחלונות אלומיניום?

אשמח שתייעצו לי

תודה

חופית87

New member
קצת סדר בדברים

חלונות בלגיים אמיתיים עשויים מברזל, המחיר שלהם הוא יקר מאוד והאיטום פחות טוב מבלגי אלומיניום (נקרא גם בלגיום =בלגי+אלומיניום) - אבל הם יפים במיוחד מכיוון שהם מאוד דקים. בנוסף הם גם דורשים תחזוקה של צביעה.
אלומיניום בלגי - פחות יקר (אבל עדיין לא בדיוק זול) - עמידים (פחות מהברזל אומנם), אטימה טובה יותר, לא דורשים תחזוקה, הפרופילים יותר עבים אומנם - אבל זה עדיין נראה מאוד יפה.
אלומיניום רגיל - פרופילים עבים מאוד, אחרי שמתרגלים לבלגי - זה מראה ממש גס אפילו, בעיניי בכל אופן - אבל זולים מהבלגיים.
לא ידוע לי על עוד הבדלים בין האלומיניום הרגיל לאלומיניום הבלגי - מלבד המחיר והמראה.

מרי פופ

New member
ולי נראה שזו פרסומות, משאירה רק כי ענית כ"כ יפה

יאללה נראה כמה לקוחות יביא הפרסום המדויק והמפולח הנ"ל?
אני חושדת ש... 0.

כשיש הפניות לאתרים מאתשרים אחרים - זה מקדם את התוצאה בגוגל

זו הסיבה שהמפרסימים למיניהם שותלים פה הפניות - כדי שהרובוט של גוגל ימצא אותם ויפנה לאתר, לא כדי שההפניה עצמה תעניין מישהו.
לכן אני בד"כ בעד למחוק כאלה מיד כשהם מופיעים עוד לפני שגולשים מספיקים להגיב (כי אז באמת חבל..).

למעלה