חלון נוף

xafnika

New member
חלון נוף

אני מתכנן חלון נוף בגודל 4WX2H מטר האם קימת זכוכית שאין אפשרות ליראות מבחוץ גם ביום וגם בלילה? איזה זכוכית אתם ממליצים בעלת בידוד ואקוסטיקה מעולים. החלון פונה לכיון צפון

אני אמנם לא איש מקצוע בנושא

ואני לא מכיר זכוכית שאי אפשר לראות כשחושך בחוץ ואור בפנים אבל, אפשר לבצע חלון עם זכוכית בידודית כאשר הדופן החיצונית עם ציפוי שיוצר אפקט מראה מבחוץ למשך היום וצילון פנימי (בתוך החלון בין שתי הזכוכיות) שייסגר כשרוצים פרטיות. אם מבצעים את דפנות הזכוכית עם טריפלקס 3+4 מרוויחים גם בידוד אקוסטי מעולה.

בינא

Member
שוב השטות הזאת על טריפלקס?הוא אינו מבודד תרמי

מדוע חלון הפונה לנוף צריך להיות מוגן מפני הסתכלות מבחוץ? יש בעיה שהנוף יסתכל חזרה פנימה...? יש זכוכיות שמונעות מבט פנימה ביום בגלל השתקפות אור היום עליהן ושבירת הקרניים כך שמבחוץ רואים רק מה שהחלון שהופך למראה, מראה. בלילה האפקט "מתהפך" וניתן לראות פנימה ולכן על חלונות כאלה מקובל להתקין וילון מסוג כלשהו או תריס ונציאני פנימי. אם המיקום הוא עם נוף ההמלצה היא להתקין תריס גלילה חשמלי כי כשיש באמת נוף יש גם מזג אוויר קיצוני ואז כדאי שתהיה לחלון הגנה.

בינא תקרא שוב את התגובה שלי...

"אם מבצעים את דפנות הזכוכית עם טריפלקס 3+4 מרוויחים גם בידוד אקוסטי מעולה" אז לפני שאתה לוחץ על ההדק...

בינא

Member
כתבת "גם" בידוד אקוסטי...

מה עוד? קפה טוב? "גם" בתוספת למה? לזכוכית?

xafnika

New member
מעונין בהמלצה לבעל מקצוע בנושא

ובינא תודה עבור העצות הנאורות

פנסטרה

New member
אתה מוזמן לפנות לביתא www.beita.co.il

סליחה ממי שכועס על הפרסומת. אני משתדל לענות פה בפורום גם בנושאים אחרים, אז אם מישהו גם יזמין חלונות דרך הפורום זה לא אסון.

למעלה