חלון מול דלת

טליונת1

New member
חלון מול דלת

שלום לך, בחדר השינה שלנו ישנו חלון מוארך מול דלת הכניסה. רציתי לדעת היכן יש לתלות פעמון רוח/מובייל - קרוב יותר לחלון או בכניסה לחדר (מעל הדלת) או באמצע בין שניהם? תודות מראש

טליונת1

New member
המיטה נמצאת בצד הפנימי של החדר

לפני החלון המוארך ( כאשר הרגליים מופנות לאותו קיר של הדלת אך הן מקבילות לארון ורק בהמשך הדלת. החדר הוא צפוני (וחיצוני)

טליונת1

New member
אגב בחדר ישנו עוד חלון (בצד צפון)

חוץ מהחלון המוארך בצד מערב. הדלת במזרח והמיטה ממוקמת בצד מערב ופונה למזרח.

אם כך...

מה עם החלון הזה שבצד מערב? לא ברור מה שכתבת.. בכל מקרה, אם תלית הקריסטל לא תהיה מעל המיטה, אז אפשר לתלות באמצע המרחק בין הדלת לחלון למרות שלא ברורה לי הסיבה שבגללה את רוצה לתלות אותו. אם הדלת אינה נמצאת בקו ישר מול המיטה...אזי אין בו צורך. הייתי תולה קריסטל בחלון/ות, מאחר ואני שיש הרבה פתחים בחדר זה. שימי לב, יש להיזהר בחדרי שינה,שבהם האוירה אמורה להיות שקטה ורגועה. התיקון עם הקריסטל יותר מומלץ לחדרי ילדים. בתור המלצה גורפת, עם קריסטל או בלי, לא כדאי לישון מול הדלת בקו ישר.

טליונת1

New member
החלון המערבי הוא זה שמול הדלת והבנת

והבנתי שצריך לתלות קריסטל ביניהם למנוע בריחת אנרגיה. על החלונות יש וילונות ובדרך כלל חלון אחד סגור עם וילון בהיר והשני פתוח. אני חוזרת לשאלתי הראשונה - היכן למקם את הקריסטל ואולי וילון סגור (שקוף) מספיק? שאלה נוספת שנזכרתי, דלת הכניסה מקבילה לדלת חדר הילדים - האם זה משנה במשהו? האם גם שם צריך לתלות קריסטל?

תלית קריסטל למניעת בריחת אנרגיה

נעשית מעל לחלון/דלת. תלית הקריסטל באמצע המרחק ביניהם מגינה על מי שנמצא בקו ישר בין הדלת והחלון. מאוד קשה לתת תשובות ללא שירטוט ממוקד.יש להסתכל על הכל בעין בוחנת. להתכל על הכל ולרדת לפרטים כדי לבחון זויות.

למעלה