חלון דירתי..

סלסרו

New member
מה שרואים כשיורדים במורד הרחוב

רחוב הומה, בפרט בסופי שבוע כשאלפי איש עוברים בו להגיע לפארק (הממוקם בסוף הרחוב) ולשוק החקלאים (מידי שבת) שבפתח הפארק.. והספריה המרכזי.. והמוזיאון.. והגן הבוטני.. (מספר דקות הליכה)..

סלח לי סלסרו

שזה לא גורם לי לקריאות הידד וכל הכבוד. כאן הגברים מגוייסים לצבא, חלקם לוחמים בצפון, חלקם נפצעים ואף מתים ל"ע. מי שלא או שיושב במקלטים, בחדרים מוגנים או ממשיכים בשגרת יומם כשהדאגה אוכלת אותם. אז אתה מניף דגל באיזו שדירה שליוה בניו יורק. נחמד, אבל לא יותר מזה.

סלסרו

New member
אולי את כבשה תוהה..

אבל מקווה שאינך יען הטומנת ראשה ואינה מודעת לחשיבות שיש לדעת הקהל העולמית..

לא, לא

אינני טומנת. סתם קצת הקפיץ אותי על הבוקר, תוך כדי התעדכנות בחדשות על מה שעבר על ארצנו בשעות המעטות שישנתי, לדעת שאנחנו חיים בעולמות כל כך שונים.

סתם שאלה

את עושה משהו חוץ מלהתעדכן? לא בקטע של להקניט. כי גם אני רואה ושומעת וחרדה לשלום מכרי הצפונים אבל לא יותר מזה. ובכלל אם מדברים על אנשים שחיים בעולמות שונים, תראי מה קורה במרכז.

תראה

אם הדבר היחיד שאתה יודע לעשות זה לשפשף אז תמשיך לעשות את זה ואפילו קבל ממני על זה הידד.

idonknow

New member
זכותו.

אין לך שום סיבה לשפוט אותו. מסכימה שהמצב קשה והכל,אבל לדעתי זה לא כל כך קשור אליו.. (חוץ מזה, תמיד היה כאן קשה. פשוט עכשיו בעוצמה יותר גדולה).

idonknow

New member
אז תחשבי

מה הוא הרגיש כשהוא קרא את התגובה שלך על הודעה כל כך תמימה. (וסיכוי גדול שזה לא הזיז לו,אבל זו לא הפואנטה..)

אני מכירה את סלסרו

אישית לא מהיום. ובטוחה שהוא יכול לעמוד בפני חילוקי הדעות שיש לי כלפי מה שהוא כתב, והוא הוכיח את זה בתגובותיו אליי.

../images/Emo18.gif../images/Emo46.gif

מניפי הדגלים האלה באיזה שדירה שליוה בניו יורק, ביחד עם חבריו ושאר אזרחי ארה"ב משלמים מכיסם ותומכים בנו מאז קום המדינה הרבה מעבר למה שאתם מסוגלים להבין. יש כלי נשק אחת (חוץ מה-RPG המצוקמק) משהו לא תוצרת ארה"ב או לפחות מיוצר מכספי הסיוע שלה, שמגינים על כולנו מהדרום עד הצפון? בואו ננחש אזרחי / יהודי איזה מדינה בעולם תורמת בזה הרגע מליונים לטובת האזרחים המסכנים המפוחדים במקלטים? לאיזה מדינה ייסע ראש ממשלתנו היקר (או שלא) לשנורר כסף בעקבות המלחמה הנוכחית? אז שיניפו את הדגל! שיהיו גאים בתמיכה שלהם במדינת ישראל בזמנים קשים! הם רק טובים בשביל לשנורר מהם כסף? בהחלט לא רק 'נחמד' להניף את הדגל בניו יורק , אפילו ה-ר-ב-ה מעבר לזה!!!!

א. אני לא משנוררת מאף אחד

ולא שאלו אותי אם לקבל את כספי הסיוע מארצות הברית או לא. ב. תעריך כמה שאתה רוצה ותן לי להעריך כמה שאני רוצה. ג. מגיע לך ברוך הבא לפורום או שטרחת לפתוח ניק במיוחד בשביל התגובה?

naty 1

New member
לא הבנתי

זה כאילו לא בסדר לגור במקום אחר בעולם? הוא צריך להרגשי רגשות אשמה בגלל שיש בחיפה טילים? מה הסאב-טקסט? ולמה? ישמור אדוני

למעלה