חלון דירתי..

Le Fay

New member
עזוב, אבזץ. אלה שאדישים לגורל

ילדי לבנון הם אותם אלה שאדישים גם לגורל ילדי הצפון וכשתבוא השעה יהיו אדישים גם לגורל ילדי ר"ג. אותם לא תמצא מתרוצצים עכשיו בכבישים להביא משחקים ומצרכים לקרית שמונה, כי מה שמעניין אותם הוא באמת ובתמים רק קצה הפופיק שלהם. אין טעם להתרגש בגללם, הם לא יתרגשו בגללך.

אבזץ

New member
בדיוק. והאיש והמסכה

כבר נודע בדיעותיו החולניות, כך שלא אליו הופנתה תגובתי... ולגבי לייזר, אפשר לחלוק עליו מכל וכל, אך אי-אפשר שלא להעריך מישהו שנלחם על דיעותיו ועל מה שהוא מאמין.

ועוד משהו

אישית אני לא מבין למה אנחנו מבזבזים פצצות חכמות ושעות טיסה יקרות על הזבלות האלו, אסור לכבוש את לבנון נכון? אבל מותר להשיב מלחמה נכון? אז קדימה הם יורים טילים גם לנו מותר לירות נכון? מה לא? אז מה רציתם שנשב בשקט ולא נעשה כלום?

uri80

New member
כל עוד לא שוכחים גם את הצד השני

של המטבע, הצד השפוי שמסביר למה דברים כאלה עדיין קורים

Le Fay

New member
וזו במיוחד לאנדר

כמה היטלרים קטנים (וכמה איינשטיינים קטנים) מסתתרים להערכתנו בכל הארונות האלה? לא שכועסת עליך או משו. סתם מסקרנות.

babylon_a1

New member
הארונות האלה

הם החלטה ישירה של נסראללה להחריב את לבנון בעזרת ירי קטיושות על ישראל

לייזר עוד פלסטיני עלוב

גם אם היה סיפור הפוך, שהפלסטינאים היו "כובשים" את היהודים, הוא היה מזדהה עם הפלסטינאים, כי הוא מכר את נשמתו לפלסטינאים הנאורים, שאגב "מקבלים ברוח טובה" ופלורליסטית את הנטיות המניות שלו וחבריו. תתאסלם כבר!!!

למנהלים המתוקים תמשיכו למחוק זה עושה לכם

את היום

לפעמים אני ממש מתבייש להיות ישראלי

כל יום נכנסים טנקים לעזה והורגים חפים מפשע ויוצאים משם .ואין אף חייל ישראל שנשרט. מאז תחילת המלחמה בצפון נהרגו בעזה 130 פלסטינאים. ואני שואל למה ? איפה הגבול ? למה בוש מאשר זאת ? למה "אייפק " והליגה נגד השמצה ועוד כל המאה הארגונים היהודיים שדואגים שארה"ב תתמוך רק בישראל , לא עושים רגע חושבים ... למה אין לחץ פנימי על הממשל האמריקאי שיפסיק את האש . שירסן קצת את הצבא הישראלי ? משהו חושב שיש צדק במה שאנחנו עושים בעזה . העובדות הם שהחמאס מבקש הודנה בכל יום וישראל מסרבת וארה"ב שותקת ונותנת לכל זה לקרות .אך אפשר?

tzvitzi

New member
גרויסער , לך תלמד מה זה "הודנה"

ראינו כבר הרבה הודנות בחיינו ואני שמח שהפעם הממשלה לא נותנת להם להתחמש מחדש ולא מפסיקה לתקוף את החמאס שכולנו ממהרים לשכוח כמה חפים מפשע הם הרגו לנו.רויסער תגיד לי אתה פסיכי אתה רוצה שגם יהיו חיילים הרוגים בצד שלנו כדי שהמלחמה בטרור החמאסי תראה צודקת בעיני העולם??? אתה והדומים לך הם מסוג היהודונים הקטנים שמצטמקים ומתנצלים על עצם קיומם , מבחינתך הקיום של עם ישראל בארץ זה דבר שצריך להתנצל עליו בפני כל העולם אה? אתה וכל מיני לייזרים ופחימות אנשים קטנים ויפי נפש שעסוקים בלהצטדק וללטף את האויב שלנו , אנשים כמוך שיוצאים מתוך עם ישראל הם הדבר היחיד שאני מתבייש בו בתור יהודי ציוני! טובי הבנים שלנו שהולכים ונלחמים בתוך עזה כדי שאתה תוכל לשבת בביטחה בכוך שלך איפה שלא תהיה הם הסיבה שאני גאה במדינה ובעם שאני חלק ממנו , מה אתה שונה מהנטורי-קרתא היהודונים האפסים האלה שמאמינים שהעם היהודי צריך להיות נע ונד ללא מדינה ולחטוף שואות ואסונות עד לגאולה? אתה מתנצל ודואג לאויב יותר מלאחיך הנלחמים בצפון ובדרום ואנשים כמוך הם החוליה החלשה אצלינו, לכו תהגרו למדינות אירופה הנאורות שם לא תצטרכו להאבק על קיומכם ושם יקבלו אתכם חלשים ומצטדקים כמו שאתם.

למעלה