חלומי

הילית111

New member
חלומי

ערב טוב לכולם אני מתלבטת מאוד לגבי רישום בני שיהיה בן שנה ושבעה חודשים בספטמבר לגן חלומי ברעננה מצד אחד שמעתי מכמה הורים שהגן מצויין ואיכותי מצד אחר חברה אחרת הזהירה אותי בתוקף להתרחק משם בגלל אנטנות סלולריות שיש בקרבת מקום (מרכז אלרם נדמה לי ) אם כל כך מסוכן איך יש שם גן בכלל? ומה עם כל הבתים בסביבה? חברה אחרת אמרה לי שהנושא נבדק ויש הוכחות בכתב שאין כל קרינה מתלבטת אשמח לחוות דעת ממי שמכיר הגן ובכלל כי עוד לא סגרתי . תודה וערב מקסים

זה גן פרטי?

אם כן, הרי שדעתי ידועה: שומר נפש ילדיו ירחק. אין בארץ ולו גן פרטי אחד מפוקח כראוי. איגוד הגנים הוא מעין איגוד גננות ואינו עוסק בפיקוח. מילא פיקוח פדגוגי - אין פיקוח תברואתי. לי הספיק בזמנו שבוע בבידוד בשניידר כדי להבין שאסור, פשוט אסור לשלוח ילדים לגנים פרטיים עד שיקום מנגנון פיקוח מסודר של משרד הבריאות, משרד התמ"ת ומשרד החינוך. ברעננה יש מעונות נפלאים של ויצ"ו ונעמ"ת. מניסיון. שווה.

הילית111

New member
פרטי.

זה גן פרטי אבל הלכת רחוק ... יש מעון נעמת אחד ברעננה ניראה לך מספיק לכולם? בנוסף אני בלי רכב וצריכה שיהיה במרחק הליכה סביר מהבית ומהעבודה ולכן נעמת וויצו הטובים לא מתאימים גם השנה בני היה בפרטי והכל היה בסדר גמור

שהכל ישאר בסדר גמור, הלוואי

אישית, לא הייתי לוקחת סיכון. שוב, אינני מאחלת לאף הורה את מסלול ההתפקחות שאני עברתי בעניין זה בשניידר, כתוצאה מהיעדר פיקוח תברואתי (בגן אליטיסטי לעילא ולעילא, אגב). לתפיסתי, עד שיחוקק חוק פיקוח על גנים ומשפחתונים ויאכף בקפידה - לשלוח ילד לגן פרטי זה רולטה. מאז אותה חווייה - ילדי היו רק בויצ"ו. ויש 5-6 מעונות בעיר.

אורora

New member
מוזר לי

ההתלות הזאת בפיקוח במעונות ציבוריים. אין מי שלא זוכר את מסכת ההתעללויות בגן נעמת. (נדמה לי ברחובות) שהיה בפיקוח מלא. ליפול בענק אפשר מן הסתם גם בגן פרטי ( כמו שקרה לך) וגם במעון ציבורי (כמו שקרה להורי אותם ילדים שהתעללו בהם). ופיקוח...למרבה הצער, לא ממש עוזר. החוכמה לבחור נכון ונבון. בגן פרטי שיש בו מעט ילדים, והרבה יותר כ"א הפוטנציאל שהילד יקבל יותר גבוהה יותר. מכירה מחברות סיפורים על 2 מעונות ברעננה. הם לא קטסטרופה. אבל גם רחוקים להיות מדהימים. יש הרבה פעוטות שעבורם להיות בקבוצה של 35 ילדים זה ממש לא מתאים. לבת שלי בגילאים הללו (לדוגמא) זה יכול היה להיות ממש קטסטרופה. בגן פרטי עם 15 ילדים גננת ו-2 מטפלות היא פרחה.

הילית111

New member
היי

על נעמת באופסטרלנד את ממליצה? מכירה? יש ויצו במרחק הליכה מאחוזה? אני גרה בלוי אשכול וצריכה שיהיה מרחק הליכה

להלן...

נעמת: אופסטרלנד רעננה, אופסטרלנד 10 טלפון: 09-7711703 מנהלת: אסנת היב בר אילן רעננה, בר אילן 74 טלפון: 09-7418622 מנהלת: חביבה בהט ויצ"ו ציפורה קטן 09-7455403 09-7433030 שמואל הנגיד פ.קרן היסוד 56 --- סימה מטולה 09-7712089 09-7712089 רח` לסקוב 8 --- רינה לוסקי 09-7749353 09-7742021 אלימלך רימלט 2 שכ` לב הפארק --- מומלץ בחום, מניסיון אישי: יהודית הדס 09-7749790 09-7749465 הפרחים 5 (פינת המלכים, ליד תיכון אביב)

ATAF151

New member
תשובה

אין כל סכנה באנטנות שם, העניין נבדק. לגבי הגן, מצד אחד המבנה שם די טוב וגדול, מצד שני יש שם יותר מידי מסחריות, ופחות מידי יחס אישי לילדים (אם תרצי פרטים אני אתן לך במסר). אני ממליץ על גן שמחה ברחוב נחשון.

ארזS

New member
האם מדובר בחינוך מיוחד ? [אם זכרוני

אינו מטה אותי] ובמקרים שכאלה אין הרבה ברירות כנראה. ובנוגע לאנטנות סלולריות, בדיוק כמו בנושאי תחבורה ציבורית: אנחנו רוצים קליטה הכי טובה, רוצים אוטובוס שיעבור קרוב לבית [לא מדבר על מי שנוסע ברכב פרטי או של העבודה] אבל לא מוכנים שזה יהיה ליד הבית שלנו...

ארזS

New member
OK , כנראה שהתבלבלתי עם גן אחר בעל שם דומה.

תגובה לגן חלומי

אכן יש במרכז אלרם אנטנות סלולריות, הפולטות קרינה וזאת פורסם באחד המקומונים. אבל אם את מחפשת גן לילד בן 1.7 יש גן מקסים לא רחוק משם אבל רחוק מהקרינה, ילדיי היו אצל הגננת ששמה הוא אורנה, הגן נמצא ברחוב ארלוזורוב 26. הגננת מאוד וותיקה שעבדה בגנים אחרים בעיר, וכעת יש לה גן משלה. אני ממליצה בחום. מספר הטלפון שלה הוא 054-3007367 והגן נקרא גן אורנה. בהצלחה לך.

למעלה