חלומו של שותף

חלומו של שותף

"מותק אני צריכה לשאול אותך משהו". הסתובבתי מעל הכיור, וראיתי את השותפה שלי, שלי, נכנסת למטבח. "אבא שלי עובד היום עד מאוחר ברמת גן, וגם מחר מוקדם בבוקר. הוא ביקש להשאר וללון אצלי הלילה. הבעיה שמסרתי את הפוטון השני שלי לאחותי, וכרגע אין לי כל כך איפה לישון, כי איתו זה ממש לא יכול להיות. אז חשבתי אם לא יהיה אכפת לך שאשן הלילה לידך. בליבוש מלא כמובן שלא יהיו אי הבנות, ובתקווה שתהיה ילד טוב. ואני רצינית". חשבתי על זה. כשמצאתי את הבית, הוא בא עם שלי כעיסקת חבילה, ולי היתה אז חברה, ולכן ההתנגדות העיקרונית שלי לשותפה כוסית לא היתה כל כך רלוונטית. מאז עברו 8 חודשים, החברה הלכה, ואני ושלי נהיינו חברים קרובים. העובדה ששלי היתה בחורה סקסית, גבוהה עם שער שחור גולש עד הכתפיים, עיניים גדולות וחזה קטן ויפה, גרמה למשיכה, אבל ניסיתי לדכא אותה בכל הזדמנות. קיוויתי שזה יעבוד גם הפעם. "טוב, אז גם אני אשן בליבוש מלא" אמרתי. העניין נסגר. הערב עבר מהר, ראינו את הסרט החדש של שפילברג, שלושתינו. האבא של שלי פרש מוקדם, ואנחנו נשארנו לראות עד הסוף. " אני נכנסת להתקלח" אמרה כשהכתוביות עלו. "אני נכנס לישון" עניתי, מרגיש את אוויר החדר מתמלא במבוכה. "אסתובב עם הגב, ואם אנחר תני לי מכה על הגב, זה יעבוד." נכנסתי לחדר, כיביתי את האור ונכנסתי למיטה כמו שאני, עם טרנינג צמרירי וגופיה. אני לא נוהג ללבוש תחתונים (הרגל ילדות), אבל הפעם דאגתי לשים מתחת לטרנינג זוג תחתוני טנגה דקים ששום דבר לא יבלוט. עצמתי את עיניי והתכוננתי לישון, אבל כנראה שההתרגשות לא כל כך עזבה אותי, וכל מה שיצא לי זה לשכב עם הפנים לכוון קצה המיטה ולקלל את הרגע בו לא הלכתי לישון אצל חבר. עברו עשרים דקות של מחשבות הראשי, התחלתי להרגע ולנמנם ואז נתפחה הדלת והאור נדלק. הערנות חזרה אליי באחת. יחד איתה פתאום חזרה אליי הסקרנות, אבל הייתי עם הגב למתרחש. האור כבה, ולפי הצלילים ניסיתי לנחש מה קורה. הנה עכשיו היא מורידה את המגבת. הנה עכשיו שמה את התחתונים (כל זה מניחושים כמובן), ועכשיו מכנס וגופיה. לא סתם אומרים שלאיבר המין שלנו יש מח משלו. כי בעוד אני מנסה להתעלם מהמחשבות בראשי, הזין שלי דווקא הרים ראשו, ובין רגע הזדקר במלוא הדרו, מותח את התחתונים והטרנינג. שלי החליקה בינתיים מתחת לשמיכה, עם הגב אליי ובחדר נשתרר שקט. נבוך נורא פניתי לפיתרון שתמיד עבד עבורי - מדיטציה. לאט לאט נרגעתי, הזין שלי שב למקומו הכנוע, וכעבור מספר דקות נרדמתי. כמובן שהחלומות שלי קיבלו אופי אחד ברור. בחלום הראשון שכבתי עם אחות של האקסית שלי, שנאתי בכל ליבי, אבל בחלום זה היה נורא נעים. בהמשך גם האקסית הצטרפה אליי, ובאמצע משגל לוהט עם שתיהן פתאום התעוררתי. בהתחלה לא הבנתי מה קורה ואיפה אני. היה שקט מוחלט בחדר, נשימות כבדות של מישהי, והזין שלי זקור במלוא כוחו, ותקוע במשהו מאוד רך ונעים. המכנס שלי והתחתונים ירדו קצת, הזין שלי השתחרר, וכשההכרה שבה אליי, גיליתי לתדהמתי משהו מאוד מביך ולא קשור. שלי שכבה עם הגב אליי, ואני דווקא הסתובבתי במהלך המשגל שעבר עליי בחלום. מה שהיה מדהים בכל הסיפור, זה ששלי בניגוד להבטחתה לא שמה עליה שום מכנס, אלא רק חולצה, והמקום הנעים בו היה מצוי כרגע הזין היפה שלי היה... בין פלחי העכוז המעוצב של שלי. בדיוק באמצע. היא לא הרגישה מאומה, ובטח לא את העובדה שהזין שלי פילח את שני חציי התחת שלה, ואם לא התחתון הדק, כבר היה חופר עמוק בתוכה. נבוך נורא ניסיתי לחלץ את עצמי מהמצב, ניסיתי לזוז, אבל זה לא עזר. כנראה המצב הסתדר לשלי ממש טוב, ותאם את חלומותיה. כי ברגע ששלפתי את האיבר שלי ממלכודת, היא מייד קרבה את התחת שלה אליי, אבל הפעם הזין שלי לא נתקע באותו המקום, אלא בין שתי הרגליים שלה, שנפתחו קצת ונסגרו עליו. לרגע נחנקתי, ואז קלטתי שהאיבר שלי תקוע בין רגליה של השותפה הכוסית שלי , צמוד לגמרי לכוס שלה, מחוץ בין שתי רגלייה. הרגשתי את הבד הדק של התחתונים, העוטף זוג שפתיים, נצמד לכיפה שלי. אוי. זה היה כל כך מדהים שכל מבוכה פינתה מיד את מקומה לחרמנות שעצרתי אותה חודשים, ושהתפרצה בשניה. לכן בעצם לא מצאתי שום דבר נכון יותר חוץ מלהתחיל להזיז את הזין שלי בין רגליה בעדינות, קדימה אחורה. מרגיש את השפתיים מאחורי הבד הדק נפתחות תחת הלחץ של הטיל אוויר - קרקע שלי. זה היה נורא נעים. כנראה גם לה, כי אחרי כמה תנועות היא שחררה צחוק לא ברור וישנוני מהפה, סוג של אנחת עונג. המשכתי להתחכך בה, מרגיש את הזין שלי מתנפח בין רגליה. טוב, כאן כבר נפל הפור, וכל חלומותיי ושאיפותיי התנקזו בכוס של שלי. התחתון הפשוט התקמט לאט לאט וזז מהשפשופים שלי, כך שברגע מסויים, במקום להמשיך במסלול המוכר בין רגליה, הזין שלי פשוט החליק לתוך הכוס של שלי, שלתדהמתי היה רטוב לגמרי. צליל רם של וואקום השתחרר לחלל החדר, והכוס שלה נסגר עליי כמו כפפה. התנועות התחדשו, ועכשיו זיינתי את שוטפה שלי מאחור. היה לי נורא נורא נעים, והייתי מאוד קרוב ללגמור. האטתי את תנועותיי לרגע בשביל להרחיק קצת את הסוף, אבל לתדהמתי לא השתנה כלום. כי ברגע שהאטתי, האגן של שלי המשיך את התנועות שלי. היא היתה ערה !!!! "שלי" קראתי לה, אבל לא היתה תשובה. היא בכל זאת ישנה, חזק מאוד, אבל חלמה על זיון חזק ורטוב ולכן לא התעוררה. קולות חנוקים יצאו מפיה, והתנועות לא נחלשו. טוב, מכאן כבר לא היתה דרך חזרה. הרגשתי איך גל של חום עולה מהביצים שלי במעלה של הזין. אסור היה לי לגמור בתוכה, לכן שניה לפני הסוף נשלפתי מתוכה, הסתובבתי, הרמתי את השמיכה ושחררתי זרם עצום של נוזל דביק על רצפת החדר. אך ההתנועה החדה העירה את שלי. אני השתתקתי, עם הגב אליה, לא מוציא הגה. שלי התרוממה, ושמעתי קול הפתעה חנוק.כנראה שהמצב של הכוס שלה והתחתונים עורר את התפעלותה. מקווה שהיא תסביר את זה לעצמה בחלומותיה הפרועים, נשארתי במקומי, מרגיש איך הזין שלי נדבק לסדין עם טיפות הזרע שהמשיכה לצאת עוד כמה דקות אחרי. כמה דקות עברו, הנשימה של שלי נהייתה סדירה יותר, הבנתי שהיא נרדמה. אני ניתקתי את הזין שלי מהמיטה, ניגבתי אותו בעדינות בגרב מהרצפה, ונרדמתי. בבוקר שלי העירה אותי בסביבות שש וחצי, כשקמה לעבודה. הסתובבתי, וראיתי אותה, עומדת באמצע החדר במכנסיים שלי וחולצה. "בוקר טוב" אמרתי, מנסה לא להסגיר את ההתרגשות. "בוקר טוב מותק" אמרה. "ישנת טוב?" שאלתי אותה."ישנתי טוב מאוד", ענתה, מתכסה להנאתי הרבה צבע בורדו. לא דברנו על לעולם. ואני לעולם לא יודע אם היתה ערה או ישנה. אחרי 4 חודשים נפרדו דרכינו, מצאתי חברה חדשה ועברתי לגור איתה. אבל בחוויה הזו מעולם לא עזבה אותי. אחרי הכל לא כל אחד מצליח לזיין את השותפה הכוסית שלו כשהיא ישנה.

bugbuster

New member
אל תצטער... והכפרה היחידה

והמחילה לך היא רק אם תכתוב עוד כמובן. פחחחחחחחחחח

למעלה