חלומו של כל גבר...
V ViolSastrad New member 4/1/08 #2 ../images/Emo31.gifנאאא../images/Emo31.gif זה ה*חלום* האמיתי של כל גבר!
ה הבחורה של וורונסקי New member 5/1/08 #4 ../images/Emo80.gifואם כבר מעלים לפה תמונות... זה מה שעושים כשחולים ביום שישי ..מעדכנים אלבומי תמונות. יש לי שם כמה חדשות. כנסו כנסו...
../images/Emo80.gifואם כבר מעלים לפה תמונות... זה מה שעושים כשחולים ביום שישי ..מעדכנים אלבומי תמונות. יש לי שם כמה חדשות. כנסו כנסו...
י יוקאס New member 5/1/08 #5 ../images/Emo9.gif איזה! כלב! מתוק!../images/Emo9.gif לאכול אותו! טוב, אני נשמעת תאילנדית...
A amitk80 New member 6/1/08 #6 אחלה של תמונות לפחות פה עושים דברים מעניינים בעוד שבפורום אוניברסיטת חיפה אנשים רבים כמו מטומטמים שם.. באמת אחלה של תמונות. את לומדת צילום או משהו? שבוע טוב
אחלה של תמונות לפחות פה עושים דברים מעניינים בעוד שבפורום אוניברסיטת חיפה אנשים רבים כמו מטומטמים שם.. באמת אחלה של תמונות. את לומדת צילום או משהו? שבוע טוב
ה הבחורה של וורונסקי New member 6/1/08 #7 ../images/Emo24.gif תודה רבה.. אני לומדת עיצוב גרפי. יש לי קורס בצילום.
A amitk80 New member 6/1/08 #9 זאת אומרת שאפשר לבנות עליך לצילומים אם אצטרך? זה בטוח תהיה תוצרת טובה. כל הכבוד. ממש אחלה של השקעה! אבל הבעיה היא שעד כמה שאני זוכר שאת מאיזור המרכז ולא הצפון נכון?
זאת אומרת שאפשר לבנות עליך לצילומים אם אצטרך? זה בטוח תהיה תוצרת טובה. כל הכבוד. ממש אחלה של השקעה! אבל הבעיה היא שעד כמה שאני זוכר שאת מאיזור המרכז ולא הצפון נכון?
ה הבחורה של וורונסקי New member 7/1/08 #10 אי אפשר לבנות עלי לכלום... בלי שום קשר- אני עצמי לא היתי סומכת על עצמי.. הבנת? איזה צילומים אתה צריך? ויוצר חשוב- כמה אתה משלם? (וכן, אני מהמרכז..למרות שבמקור אני מהצפון-ליד חיפה)
אי אפשר לבנות עלי לכלום... בלי שום קשר- אני עצמי לא היתי סומכת על עצמי.. הבנת? איזה צילומים אתה צריך? ויוצר חשוב- כמה אתה משלם? (וכן, אני מהמרכז..למרות שבמקור אני מהצפון-ליד חיפה)