חלומות...

ד ו ל ה

New member
חלומות...

חלום אחד שאתם זוכרים במיוחד... חלום עם משמעות עמוקה...חלום תראפוייטי. זוכרת את החלום שלי לפני שנתיים, בזמן הפרידה. חלום שהשאיר בי חותם עמוק. הימים ימי התלבטות עמוקה וסערת נפש גדולה ההחלטה הפנימית להפרד כבר הבשילה, היה חסר רק האומץ לעשות את הצעד... והחששות... החששות מפני מה שיקרה ביום שאחרי... בחיים שאחרי. הייתי אז בטיפול . ובחלומי בלילה חלמתי שבייתי עולה בלהבות. שריפה אדירה מכלה אותו ואני יוצאת מפתח הבית הבוער, בגו זקוף, מאחוריי הולכת המטפלת שלי , מלווה אותי מרחוק ללא מילה או מגע ובידי ארגז קרטון ובו שתילים צעירים וירוקים וביצי ציפור מופרות. אני צועדת אל מאחורי הבית וטומנת באדמה על חורבות הבית השרוף את הביצים והשתילים ויודעת (ידיעה עמוקה שעולה מבפנים) שאשתקם. ואין סבל ואין כאב רק עצב עמוק והשלמה והידיעה הזו שצריך להתחיל מהתחלה וזה יהיה בסדר... עד היום זוכרת את החלום הזה.במידה רבה הוא נתן לי את הכוח לעבור את הימים ההם... דולה (שלאחרונה ממעטת לחלום
)

miki1209

New member
חלומות

גם לי מגיעים בלילות בלי שינה מרובה... גם אני בעיצומו של ההליך , כואב ומתיש..נפשית . למרות שאין ריבים , והכל מתוך כבוד הדדי . גם החלומות שלי חזקים ואופטימים, אבל אין לבטל את החשש . האם ? ימים יגידו מיכל

שכחתי כבר מתי חלמתי..

אולי בגלל שהלילות שלי קצרים, והחלומות נקטעו בעודם באיבם.. ההוא למעלה שאחראי על החלומות, כבר לא שולח לי כאלה.. או חלום שלם, או כלום....
או אולי בגלל שאני חי בסוג של חלום?...החלמתי או הייתי ?...

חלומות..

באחד מהם..הלכתי כמעט על ענן.. בשני...שמעתי גנב..ורגליי מאינו לברוח.. בשלישי...שרפת ענק כילתה את קורת גג ביתי.. וברביעי..שלמרבה הפלא היה לילה אחריו..גשם זלעפות..חודר דרך הגג..מציץ את כל חדרי הבית.. חלומות.. יש כאלה..שאני מבלבלת בין עתיד ועבר ומכניסה אותם בכרטיס כניסה חדפעמי להווה.. פרצוף מוכר ואחד כזה שנשכח בין רצון ובין פחד..ו מה שיודעת.. שכל חלום..יש לו מקום..אחרת הוא לא היה בא...

מזל חי

New member
לפעמים חלומות יפים כמו בחלומות

והנה התגשם לי חלום ועכשו כשהוא מציאות אני הולכת לוותר עליו כי הוא כבר נראה אחרת.. לכן אני תמיד אומרת: עזבו אותי מחלום יפה ותשאירו לי מציאות יפה יותר

שתדעי לך,יקרה !

היתה לך זכות גדולה לחלום חלום אמיתי,כי לא כל אחד זוכה...רק יחידים , ובמטרה לסייע כמו אצלך... היה לי חלום,לאחר פטירת אבי ז``ל , חשתי במצוקה נוראה...ובחלום בא אבי וחיבק אותי והושיב אותי על בירכיו ומנחמני... ומאז אני מחוזק שטוב לו שם... חנוכה שמח לך.

ני הפסקתי לחלום מזמן...

היום התעוררתי לתוך סיוט בלהות.. זה היום האחרון של החלום והראשון של ההבנה.. אקס... שמבינה שחלומות הם האזיקים הכי חזקים של הנשמה..

למעלה