חלומות...

מצוטטת

New member
הוא

חילחל איך ש'הוא אבל אני בעיקבותיך

מצוטטת

New member
../images/Emo9.gif

זה חצי לא חוקי!!! מזלך אני במוד של ש"ב של משו שאני במידֶל ש'לו שמחייב לי לגמרת לו עד הערף

../images/Emo124.gif עוברים למדרג ב'

ניתן לשחרר כוחות כוננות.. ככה ציפצץ הביפר שלי.. אז מפסיק להתכונן, אוסף את הכוחות (שלי) ועף הביתה... נותנים לי ציפצוף כזה, שאני אוותר ?.....מי יודע מה יהיה הציפצוף הבא...
שבת שלום

אצלי הכל התבלבל כבר לאחרונה....

לא יודעת מה רוצה כבר.... חלמתי ....האמת הגשמתי.....אבל הצבעים במציאות פתאום דהויים ....... פתאום לא בא לי.....לא רוצה.....לא יודעת..... עכשיו במירדף אחרי חלום חדש.... לא יודעת מה רוצה....מבולבלת.... אני דפוקה ? תגיד לי? מה קורה פה? אולי צריך רק לשאוף כל הזמן....אסור לממש פנטזיה? הייתי באיזה כנס .....נשים קריירה ושטויות..... דיברתי....עומדת שם "ומציגה" לכולם ....משפט סיום:"תמשיכו לחלום-.... הנה....חלומות מתגשמים..." אומרת ומגחכת בליבי.... טוב....בטח יעבור לי....וזה סתם יום -תקופה אז אל תיזכרו לי את זה (-: גם אני הוצאתי.

מצוטטת

New member
תזבירי לה את

ש....לפעמים ת~מ~י~ד אבל פנטזיות מקומן להשארת כאלו
נכון))))))))))

מצומצמת ש'לי

אם זו הייתה פנטזיה... מזמן היא הייתה כבר מיושמת לה :))) את הפנטזיות ש'לי אני משאירה למח ש'לי ולגוף ש'לו... שם , כפרה.... הכל מתגשם ומתממש :)) אבל חלומות..........{בכושיליאחוותיימוס ש'להם} מתנצלת על הוולגריות... דפקא החלומות לא עומדים לי :)

מצוטטת

New member
ת'צברי 'צברי........

ה
ית תופחת לה בניחותא ב'נתיייים מוכר לך המופע האורקולי, נכון

אני פה התמקמתי

לי במוד רציני, (התיישבתי על כורסאת "המוד") צריכה בקבוק יין שלם כדי "להתפנות" מאיפה שאני כרגע.......וגם לא בטוח (-: ואתן צוחקות עלי.....(-: דאאאאאאאאאאאאם..........

מצוטטת

New member
בואי........

את תתמקמי איך וכומו בא לך אני זה ה-TOP של השיא של הרצינות שבי זו ההיא מה שוברת לי אותה ת~מ~י~ד

הבנתי ת'קלו של הרמז...בסדר...

הנה הבאתי פה ת'חצי השני של האי חוקי... גם
...גם
...וגם הצ'אקאלקה פה... ותדיגי לה שזה אחולשלינגלינג מציאות של רצינות... אפילו עשו סדרה על זה.

למעלה