חלומות...

חלומות...

כל כך קטנים.. כל כך פשוטים... אבל חלום ובכושיליאמאמאמאמאמאמ שלהם.....................!!!!!! דפקא ת'חלומות הקטנים האלה אי אפשר ליישם אותם בחיים ההזויים האלה. זה הרגע שבו אני מרגישה לום של ברזל ב 100 מעלות צלזיוס......שחוצב לי מהוושט ועד ללב. {זהו פרקתי ואמרתי}

מצוטטת

New member
כפרה../images/Emo123.gif

באומנות יש עליך קEצת הבנה , אה? כי שמה נהוג להגיד ש.... כל מה יש לנו בראש תמיד ניראה קEצת אחרת במציאות.... אז גם אם במחשבה של המציאות זיייי מיבאס לרגע זה לא אומר שאי אפשר ולא ניתן להמשיך עוד קצת לחיות ת'חלום כהרפתקאה, בוינא את אל תרימי לי ככה ידיים , הזיקוק שלהם לא רק בשמייייים הלו))))))))) שומעת
רק לפני איזה שעה וקצת כתבת על מיצ'קפים ורודות מה נהיה אה?

דפקו אותי אז דפקתי גם:)

מפ'טיחה...מצליבה...נשבעת.. הערב אני במסיבה ביי הוק וביי קוק. ת'מול היה אירוע "מעפן"... היו שם חתן וכלה ומלא אנשים וקצת אוכל והרבה מיני עם מגף גבוה גבוה:)) יאללה....... יצאתי. בא לי היום להשתרלל ולעשות סקס יסודי.... לפחות נפרקת את כל האמוציות האלו שדבקו בי..

מצוטטת

New member
אז תדיגי ככה

תגידי שמדובר בסקס יסודי......... למה ככה לתת לי להתפתל
בואי בואי נפתח את הנושא.... סיימתי ת'בישוליישן ש'לי פרטי קEצת....... בחלומיישן הזה

בחלומיישן ש'לי..

אני לבושה בטרנינג עצבני... השיער ש'לי...אסוף לו..חושפת את פניי הזועפים.. הפשלתי את השרוול...עד הסוף.. התכופפתי, הכנסתי עמוק את כל הכביסה הלבנה למכונה.. ריככתי... הוספתי מלבין...לקבלת אפקט של לובן בעיניים.. ואז........ רכנתי לי לעבר הכיור... אספתי אט אט את הכלים... ליטפתי, סיבנתי הרטבתי ...ושטפתי במים חמימים ונעימים.. משכבר התחממה האווירה...עברתי לחדר השינה בדילוגים... והופ......... הפשטתי את המיטה שלי מכל הכיסויים המיותרים.. שוב... מוצאת את עצמי רוכנת... גוהרת לי מעל המיטה.. חובטת...מזיזה...פותחת...סוגרת... וכל זה רק משחק מקדים לסקס האמיתי... תייכף מחברת את הצינור גינה לברז.. ושישו שימחו מה יילך כאן :)))

מצוטטת

New member
פחיי

הרשמת לי בבצוע יותר משודרג של סקס .......{בעבר} החאאאאאאאאארטה מה היVית לי פֹּה זו סתם אוננות......... תני גז , חשבתי דפקא על משו יותר לחלוחי וצמיגי..... או לפרוש לסייאסטה ולא לק...Vנות עלק 2 קטנות מפרישה לך להחליט

את מכירה לי..

חכי חכי.. ני מתחממת.. הכל רטוב פה.. הכל מלא קצף וסבון.. ני עם טריקו עכשיו... לאט לאט מפשילה חלקים מיותרים :))

דפקא הילדים שלי מפנטזים

ואני מנסה להגשים. חלום אחד הגשמתי. שנה בברזיל לבן הבכור..שעשה חילופי סטודנטים. היום ברזיל בדם. השפה בדם..מדבר כאילו נולד שם. עכשיו החלום השני: יובל רצה לסוע להוואי..זה ניראה מאוד סביר שהחלום הזה יקרה. אחי עבר לגור שם. פסח..ניראה לי נעשה בהונלולו. ויש עוד ועוד.. החלום שלי? שקט נפשי וכלכלי.קשה להגשמה.

אצלי אפילו חסקה הולך..../images/Emo3.gif

שמישהו יוציא אותי מהמשרד הזה...אפילו על שטיח..
רינתיתי, סוף עונה, קטי, מג'יק...אפשר לבדוק עם ההורים אם נשאר להם איזה שטיח פנוי..זה שהביא אותם לארץ.. אני מוכן ומזומן ל"טיסה".. ו...ארזתי הכל לבד, ואף אחד לא ביקש ממני להעביר שום דבר.

בוא, יש כאן איזה שטיח פרסי קטן

אבל עזוב אותך משטיחים, יש דרך אחרת לצאת מרים חוזרת יום אחד הביתה מהעבודה, ורואה את בעלה זכריה יושב על הרדיו ומסביבו מזוודות, שואלת אותו "יא' זכריהההההה, למה אתה יושב על הרדיו?????" ענה לה זכריה "שמעתי עכשיו בחדשות,,,,,,,,,, ועכשיו נעבירכם לירושלים"
קדימה, קפוץ על הרדיו הקרוב אליך.........

מצוטטת

New member
הביס../images/Emo67.gif

האחרון של הקציצה נתקע לי ..... מה שלא מנע ממני לרשום לפניי שיש לך זיכויי על זה חכי חכי.....
מצו' גם מפזזת תוך כדי......

למעלה