חלומות

חלומות

יש לי כל מיני דברים לא ברורים בנושא של חלומות (מה אתם יודעים
) חלומות זה אחד הדברים שאני יודע עליהם יחסית מעט. לאחרונה שמתי לב למשהו מעניין.. שכשאני בתוך חלום, זה כאילו עצמי אחר, שיש לו חיים אחרים, והוא חווה חוויות אחרות, ולמשל אני זוכר קטע שדיברתי עם מישהו.. והזכרתי לו משהו שהיה פעם, מזמן.. וסיפרתי לו על זה, כאילו שנזכרתי במשהו בתוך החלום. אבל זה לא זכרון מתוך החיים שלי.. זה כאילו נכנסתי לתוך דמות אחרת לגמרי שיש לה חיים משל עצמה ועבר משל עצמה וזכרונות משל עצמה. התחושה שאני קם מחלום היא "מה זה בכלל קשור אלי?!" כאילו שהתחברתי ל"אני אחר", במיימד אחר.. מישהו יכול למצוא איזה היגיון במה שאני אומר? אולי החלומות הם סוג של.. DOWNLOAD כזה, שזה מוריד את החוויות שלי אל ה MAIN FRAME יענו.. לבורא הראשוני, שאני חלק שלו. ואז אולי כתוצאה מזה אני מתחבר גם לרבדים אחרים שלי שגם חווים חוויות אחרות במיימדים אחרים ומקבל את התחושה בחלום שעברתי חוויות של באמת עברתי. כי רבדים אחרים שלי עברו אותם, ולא אני. יש משהו? או שזה שטויות?

sovlanit

New member
אתה כותב דברים נכוחים לכן

לא מדובר בשטויות. יש כמה פורומים בנושא חלומות. יש פורום לחלומות צלולים. נסה שם למצוא הגדרה מתאימה. חיים טובים

זה מזכיר לי איזה רעיון

שקראתי בספר... נראה אם אני זוכרת נכון. אתה חי במספר יקומים בו זמנית, וכשאתה חולם אתה בעצם רואה את עצמך ביקום האחר למשך זמן החלימה. כלומר חלק אחר מהאני שלך או האני שלך שבחר אחרת ב"מפת הבחירה" שלך קיים שם. בערך מגע הקסם

../images/Emo140.gif רק עכשיו

כשקראתי מה שכתבת הבנתי שבעצם כתבנו אותו דבר! הספר, אגב, הוא של ריצ'ארד באך, "אחד". אני אוהבת אותו... הוא מצליח לבטא בספרים רעיונות "מיסטיים" שלו... מבלי להזכיר בכלל את המלה מיסטיקה או רוחניות. מגע הקסם

כן קראתי את זה

ספר באמת יפה. אבל אם את רוצה משהו עוד יותר טוב.. קראי את תעתועים של ריצ'ארד באך. תודה ולהית'.

איל באש

New member
בוודאי שיש../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

החלום מאפשר לנו להתחבר לכל החלקים שלנו , החלקים שאיננו מודעים להם בערות. בחלום אנו פוגשים עוד ועוד חלקים של אנשים אחרים, אנחנו עושים המון דברים שונים ומשונים להבנת המוח האנושי. הסיבה שאתה מרגיש "מה זה בכלל קשור אלי?" היא שהאגו שלנו שהוא מנגנון הסינון, לא מאפשר לך להכיל מה שהוא , האגו לא מכיר. בתת המודע קיים עולם ומלואו, כל המידע מכל החלומות, הזכרונות וההקשרים ועוד.. הרי אם היית זוכר את החלום ומבין שאתה מורכב מעוד חלקים, מבין ורואה אותם ממש, אז יכול להיות שהיית מוצף בכמות מידע גדולה מאוד שהיתה מפרה את האיזון שלך בחיים נכון לעכשיו. לכן אתה לא זוכר, ולכן אתה חש שזה לא קשור אלייך. מה שקורה הוא שישנן המון תבניות מחשבה מקובעות בראש שלנו,הן כוללות המון אמונות על החיים, על איך הדברים צריכים להראות ולהיות. ברגע שבא מידע סותר, לא הגיוני, לא תואם את האמונות הללו , אנחנו לא יכולים להכיל אותו, ואז הוא מסולק לתת מודע. עצם ההתקלות שלך במצב הזה מאפשרת בעצם את השינוי, מאפשרת בעצם את ההכלה של הרעיון שאתה מורכב מעוד הרבה חלקים, ושיש הרבה מעבר למה שאתה חווה עכשיו. ככה אתה נתקל בלא הגיוני וזה לאט לאט נהיה מוכר יותר וידוע יותר, כי כבר חלמת חלומות כאלו, ואז אתה בעצם לאט לאט משנה את האמונות שלך, ומשחרר את תבניות המחשבה התוקעות של "לא יכול להיות דבר כזה" ועוד ועוד.. החוויות שאתה חווה נהדרות והן אלו שמאפשרות לך להרחיב את נקודת המבט שלך על החיים . ישנם ארבע רבדים : פיזי, רגשי,שכלי, ורוחני. ישנם 7 מישורים, ועולמות מקבילים, השתקפויות ועוד ועוד לכל נשמה בנפרד ולכלונו יחד. אנחנו מורכבים מאוד והגוף הפיזי הזה, החיים הללו הם רק השלכה שלנו , הם רק אשליה במובן שהם קרו כמו שנסתיימו. הנשמה יכולה להשליך עצמה לעולם חומר כמו כדור הארץ כמו גם לעולם אחר בוא זמנית. הנשמה משליכה עצמה לאותו עולם בכמה גרסאות שונות, אז יש מצב שיש כמה אנשים שחיים יחד באותו זמן וכולם חלקים של נשמה אחת, ולא רק בעולם אחד. החומר מורכב ומעניין מאוד

אושרת28

New member
היי לכם שבת שלום לכולם ועוד משהו

לגבי חלומות חלום קשור לתת מודע שלנו. כשאנחנו חולמים התת מודע שלנו מוציא את הכל הדברים המהממים שאנחנו לא זוכרים ביום יום . שבת שלום

ניני5

New member
אין לי שם בסדר?, חלומות מהסוג הזה

יכולים להיות מגילגולים אחרים של האדם, או אפילו מעולמות אחרים. כדאי לרשום אותם. אלה דברים מאוד מיוחדים. לא לכולם יש היכולת להציץ בחיים הקודמים שלו.

למעלה