חלומות

חבובי

New member
חלומות...

אני חולמת הרבה על ילד. בשבת לפני שבועיים החלום היה כ"כ ממשי, פשוט ראיתי אותו. היתי כ"כ מאושרת, ובעלי חייך חיוך רחב... - התעוררתי אופטימית מאוד, אבל עצובה... חברות קרובות שלי כל הזמן מספרות לי שהן חולמות עלי שאני בהריון או שילדתי בן או על שהן באות לברית שלנו (כל שבוע משהי אחרת מספרת לי, ואני כבר לא מופתעת...). אני חושבת שזה טוב לחלום. כל פעם שאני חולמת על ילד אני מתעוררת אופטימית - "זה יבוא... זה חייב לבוא..." אני מאחלת לכולן שתחלמו חלומות חיוביים ואופטימיים, שיתגשמו במהרה!!!!!!!

יעליק27

New member
../images/Emo1.gifחלומות...

החלומות התחילו אצלי לפני הטיפולים, חלמתי שאני מסתכלת על התחתונים בשרותים והם מלאים דם. כמובן שכשקמתי אכן כך היה. גם חלמתי ביום שידעתי שאני הולכת לעשות בדיקת הריון וכשאני מסתכלת על הבדיקה אני רואה שני פסים, קמתי מאושרת וכמו שאפשר לנחש היה רק אחד... החלומות יכולים להראות לנו את הפחדים הגדולים שלנו או את הפנטזיות הבלתי ממומשות שלנו, כמו עשרות החלומות שלי על הילדים שלי
אני מייחסת חשיבות לחלומות כי לדעתי יש המון ללמוד מהם, אני עוד מאמינה שרק האדם בעצמו יכול לפרש את החלומות שלו כי רק הוא יודע ועושה את האסוציאציות הנכונות לדברים המופיעים בחלום ויכולים להראות מוזר לאנשים אחרים.

נועה 35

New member
ואני חלמתי על הפורומים פה....

בשבועיים האחרונים אני מסתובבת בפורום הזה ובפורומים השכנים כל כך הרבה, שאפילו חלמתי עליהם בלילה.... חלמתי שאני צריכה להשתין וכשכבר התחלתי, צעקו עליי שאני בפורום הלא נכון...

למעלה