חלומות...

Me¥tal

New member
חלומות...

לכל אחת פה יש חלום גדול או שאיפה כמוסה.. זה לא חובה, אבל יהיה נחמד אם כל אחת תספר על איזושהי שאיפה שיש לה. ואם יש מביניכן מישהי שהגשימה את החלום שלה, יהיה נחמד לשמוע על זה, לא?

אממ...שאלה מעניינת

היי... את צודקת!באמת לכל אחת יש חלום. בכל מקרה,החלום שלי הוא לחזור להיות ידידה של מישהו, שאני לא בקשר איתו כבר יותר משנה. מה החלום שלך?
חיפושיתו´ש

ShmupyGirl

New member
השאיפה שלי...

אהלן, יש לי שאיפה כרגע, והיא להיבחר בבחירות של מועצת תלמידים עירונית של ת"א יפו לסיו"ר. אני עובדת כבר כמעט 3 שנים במועצה ואני רציתי שבשנה האחורנה תיהיה לי הזדמנות להשפיע קצת מעבר... נראה, יום רביעי הבחירות, נקווה שיהיה טוב.
שמופי

חמודה...../images/Emo13.gif

שיהיה לך המון בהצלחה. כולנו מחזיקים לך אצבעות כרגע. ספרי איך עבר... חיפושיתו´ש

ShmupyGirl

New member
אוווווווווווו תודה ../images/Emo9.gif

אויש תודה אני גם מחזיקה אצבעות שכל החלומות שלכם יתגשמו! אני יוכל לספר איך היה רק ביום רביעי בערב אחרי הבחירות. יש לי תחושה רעה. כי אתמול נפגשנו כמה חברה, כדי למצוא סיסמאות, לכתוב נאום וכד´ ולא עשינו כלום. יש לי עוד 4 ימים ואין לי נאום!!!!! זה סימן רע מאוד! אבל נקווה לטוב... שוב המון המון תודה
שמופי

ShmupyGirl

New member
קבלו

ביטול!!! אני לא הולכת להתמודד אני לא רוצה שום חלק בפוליטיקה של המועצה הזו. קבלו ביטול!!!
שמופי

ShmupyGirl

New member
קבלו

ביטול!!! אני לא הולכת להתמודד אני לא רוצה שום חלק בפוליטיקה של המועצה הזו. קבלו ביטול!!!
שמופי

ShmupyGirl

New member
...........

סיפור ארוך... לא בא לי להיכנס לזה... תודה על ההתעניינות...
שמופי

Me¥tal

New member
ו...החלום שלי.

האמת שאין לי אחד מוגדר. היה לי חלום שהגשמתי, וזה להגיע להיות כתבת במעריב לנוער. עכשיו החלום שלי הוא גל"ץ, וזה ייתאפשר רק אם אני אצבור מספיק ניסיון במעריב לנוער. אבל אני לא בטוחה שהשאיפה שלי היא להיות עיתונאית.. אני חושבת שהשאיפה שלי היא לדעת כמה שיותר. שפות, תרבויות, מקצועות. כי בסך הכל, ידע הוא כוח, ורק אלה שיש להם כוח - שורדים.

Angel Of Tears

New member
חלומות...

האמת.. שכשהייתי יותר צעירה רציתי להיות רקדנית, אבל זה לא יצא לפועל מכיוון שלא השקעתי בכלל, למדתי אומנם שנתיים אבל לא הסתדר. אני רוצה ללמוד להאמין בעצמי, ללמוד להאמין שאני יכולה למרות מה שאנשים אחרים אומרים. וגם, למצוא אהבה..אבל אותה כבר מצאתי..לפחות לעכשיו..
ANGEL

chill-chill

New member
יש כמה...

ושניים מהם התגשמו. הראשון היה ליצור קשר עם איזה שדרן רדיו שאני אוהבת, ואכן שלחתי אליו מכתב והוא אפילו שלח לי תשובה
מאוחר יותר הסתבר לי שהוא אפילו זוכר אותי, לא יודעת עד כמה, אבל זה זיכרון יפה מאוד שיש לי. זה גם החלום הראשון שלי שהתגשם. החלום השני שלי שהתגשם היה שיהיה לי חבר... והיה לי, לא הלך, ועכשיו יש אחר והוא עוד יותר שווה
חלומות שאני רוצה שיתגשמו לי הם לכתוב ולעשות מוסיקה, ואולי גם להצליח. אבל אני בספק...
צ´ילי

dominogrose

New member
החלום שלי . . . . . . . . . .

אחרי כמה פעמים שהחלפתי חברים..... אני מקווה שהפעם - החבר שיש לי עכשיו לא ייתחלף... שזה יהיה רציני , ושזה לא ייגמר לעולם...
כי אני אוהבת אותו ואני לא יודעת מה אני ייעשה בלעדיו
*** סיון המאוהבת ***

מממממ....

כרגע, אין לי חלום גדול כזה לתווח ארוך אבל... הייתי מאוד רוצה לשנות את עצמי ואת ההרגשה שלי כלפי עצמי, יעני, להתחיל להרגיש כמו בן אדם נורמלי. וה-חלום שלי הוא כמובן למצוא אהבה (אווווווו) או לפחות לדעת שיש לי אפשרות כזאת.

למעלה