חלומות...

sharon91

New member
חלומות...

חלמתי היום שהייתי עם חברה שלי באיזו שהוא מקום, היא נשארה בפנים, אני יצאתי החוצה, לא זוכרת למה, ואז עברה אישה אחת, והחלטתי לנסות לראות את ההילה שלה, והצלחתי לראות את הטווח. במציאות אני עדין לא רואה הילות... בכל אופן, נורא התלהבתי מזה, וקראתי לחברה שלי, להגיד לה שהצלחתי לראות את הטווח של ההילה של מישהי, ואז גם ראיתי את הטווח של ההילה של חברה שלי, ושל כל מי שניסיתי לראות את ההילה שלו, ואחר כך הסתכלתי על אישה אחרת וההילה שלה התמלאה בירוק עם כל מיני צבעים, שהפכו לכל מיני צורות... ואז העירו אותי. אבל רציתי לדעת, אם זה אומר משהו? ואם יכול להיות שהחלום הזה בא להגיד על קירוב לקטע הזה, ושאני באמת אוכל לראות הילות בקרוב? או שזה בעצם, סתם, חלום...

Tal_Ya_Tal

New member
היי שרוני,

לדעתי חלומך בא להראות לך שאת יכולה לדעת על אנשים הרבה יותר, אם תקשיבי לפנימיות שלך ואם תתבונני באמת פנימה, לא דרך עיני הגוף. האם יתכן שאת מאד נכספת לראות הילות, עד כדי כך שאת בעצם חוסמת בלא יודעין ראייה מסוג אחר? לעתים אנו הולכים שבי אחר יכולת מסוימת ושואפים לרכוש אותה בכל מחיר לשם בעלות עליה. על מנת להיות מסוגלים להגיד שאנחנו מיוחדים. או ייחודיים. זהו טריק של האגו. עיני הגוף מתעתעות בנו שוב ושוב. חוש הראייה אינו חוש מדויק. והראייה היא, שכאשר את שמה כפית בתוך כוס מים שקופה, ומתבוננת בה מן החזית, הכפית תיראה לך שבורה, אפילו שאינה כזאת. לכן, את הדברים הפיזיים, קל לנו לראות בעיניים הפיזיות ואילו את הדברים הרוחניים, או האנרגטיים, קל לנו לראות בעיני הרוח. (או בעיניים האנרגטיות שלנו.) בדרך כלל, דרך ``עין החכמה`` או כפי שהיא מכונה בדרך כלל, ``העין השלישית``. אז אל תגידי אף פעם ``אני לא רואה`` או ``עדיין לא רואה`` כי היקום משקף לנו בחזרה את מה שאנו מאמינים בו. וכך את מנציחה את ``אי הראייה שלך``. בעקרון, לגבי האישה עם ההילה הירוקה, ירוק מסמל ריפוי. ואם התווספו לזה כל מיני צבעים, כמו השתקפות של גווני הקשת בענן, אז סימן שיהיה שם גם צבע לבן שקוף של יהלום. שזהו צבע שמייצג ניקוי וטיהור עמוק. לא אמרת למה החלטת לראות דווקא את ההילה שלה והאם את מכירה את האשה. יתכן שזוהי מדריכתך, שבאה לרמוז לך על כישורייך?!?! או על צורך לעשות ניקוי או טיהור אצלך או אצל אותה אשה?!?! תבדקי זאת על פי התחושה הפנימית שלך. ו…למדי לסמוך על תחושותייך הפנימיות, על ידי התמסרות לרגש האהבה הנובע ממרכז הלב. L&L TALYA

sharon91

New member
את האישה מהחלום..

גם את זאת שראיתי את הטווח של ההילה, וגם את זאת שראיתי אצלה צבעים, אני לא מכירה במציאות, ושתיהן היו בחלום ``סתם`` נשים שעברו... בכל אופן, תודה על התשובה.

Tal_Ya_Tal

New member
ומה מסמלת אצלך סתם אשה?;-)

האם יתכן שאשה מסמלת את הצד הנקבי של אישיותך? את האנימה? את היין? את הצד הימני של המח? את החלק האינטואיטיבי שבL. סתם חומר למחשבה.... L&L TALYA

sharon91

New member
וואלה.. אין לי מושג...

כאילו, זאת לא נראית לי אישה שאני יכולה להזדהות איתה או משהו. אני זוכרת שהיא הייתה מבוגרת, בת 40 בערך, ושהיה לה קארה שחור.

למעלה