חלומות

חלומות

"אתם זוכרים חלומות? טובים, רעים? אתם בכלל אוהבים לחלום? ספרו לי..." ~ אלינור וקסלר, יומני החופש הגדול, פרק 23

יצא לכם פעם לחלום על הסדרות? זוכרים את החלומות? חלמתם על סצנות או על משהו מגניב?

לי יצא כמה פעמים:

יצא לי לחלום על גאליס, שהחבר'ה של העונה השנייה נפגשים במחנה ביום הראשון, מדברים ואז הולכים לפעילות בערב. לא זוכר מה בדיוק.

יצא לי גם לחלום, כמובן, שאגם ואודי חוזרים. לא פחות ולא יותר!

והשבוע ממש יצא לי לחלום על ה"עונה השלישית" של שכונה. אני לא זוכר הרבה פרטים, אני רק זוכר קלוזאפ על רחלי (בסגנון כתוביות הסיום) שבו היא ממש בוכה, ואני זוכר במעורפל שזה היה קשור לאיזה גורל אכזר שחיכה לה והיא לא יכלה להימנע ממנו (לא, חברים, זה היה לפני מה שקרה היום!). בנוסף אני זוכר את מיטל (אגם לא הייתה בחלום הזה! בושה לי!) אומרת לרחלי משהו כמו "המשפחה שלנו תגווע ברעב".

חלמתם פעם חלומות על הסדרות?

panda0zombie

New member
את האמת שכן

אם החלום שלך על שכונה באמת יתגשם בעונה הבאה אז זה יהיה אדיר. למרות שזה נראה כמו משהו בהחלט יכול לקרות

אני זוכרת שמתישהו לפני כמה חודשים חלמתי שאני בישיבת צוות עם גיורא ואנחנו מנסים לחשוב על סדרה חדשה אבל כל רעיון שאנחנו חושבים עליו נראה כמו ערבוב של רעיונות אחרים, היה למשל רעיון שנראה כמו שילוב של השמיניה והחממה. ואז אנחנו מתייאשים ומחליטים להזמין פיצה.. לגיטימי סך הכל

עוד חלום היה לי על זה שיולי באה לבקר את ליעם בבית האומנה. לא זוכרת יותר מזה

Roei152

Well-known member
מנהל
יצא לי לחלום פעם
לא זוכר על מה ועל איזו סדרה ... אני רק זוכר שחלמתי ....
&nbsp

שיר m

Well-known member
מה שהולך לך בראש...

אני לא רוצה לדעת

&nbsp
האמת שלא, אני לא חולמת בכלל על שום דבר. קצת סיוטים מדי פעם וזהו

למעלה