חלומות

חלומות

שלום לפורום חלומות צלולים. פעם ראשונה שלי בפורום ואני מאוד מופתעת. מזה תקופה ארוכה אני מתאמנת בהשגת חלומות צלולים (חשבתי שאני המצאתי את זה
) ולא ידעתי על הפורום ועל השיטות לקבלת חלומות צלולים. אני המצאתי לעצמי שיטה בה בכל רגע אני שואלת את עצמי אם אני בחלום או במציאות. עד שזה הפך להרגל והיום אני כבר לא צריכה לשאול, זה במודעות שלי כל הזמן. הצלחתי כמה פעמים לפני הרבה זמן, ואז... זה אבד לי. אחרי שקראתי שיש כל כך הרבה שיטות אני אנסה עוד עד שזה יחזור לי. בנתיים שאלה, לפעמים ממש לפני שאני נרדמת אני מרגישה לשנייה אחת כאילו אני נופלת וחווה רעד בכל הגוף. לפעמים אני מתעוררת מזה ולפעמים בן הזוג שלי מספר לי על זה/מעיר אותי כדי לראות שהכל בסדר. אני יודעת שזה קורה לעוד אנשים. אבל למה? האם זו התחלה של חלום? או שלזה אתם מתכוונים כשאתם אומרים שיתוק שינה? או מה זה?

yoni12454

New member
לדעתי אין קשר

אני לא מדבר מתוך עובדות בדוקות אבל מה שקורה לי בזמן האחרון זה שאני מנסה wild ובגלל שאני לא זז בכלל אז יש לי רעידות באצבע או בעין או בכל מקום אחר וממה שביררתי זה פשוט עייפות פיזית של האיבר שרועד וזה נורמלי לגמרי (אני זוכר מהשירות בצבא שזה קרה לי) בקיצור תחשבי על זה שכשאת הולכת לישון כמעט תמיד יש לך צורך לזוז במיטה וכשאת לא זזה אז הרעידות האלה מתחילות וזה לא קשור לחלומות

חצי פעיל.

לפעמים זה קצת מתסכל האמת. אני לא יכול להגיב על השאלה שלך, פשוט כי אני לא מכיר את התופעה. לא שמעתי על הרעידות האלה בשום מקום. שמח שגילית את הפורום. אולי תוכלי לשתף אותנו בכמה מהשיטות שפיתחת לעצמך, וללמוד את השיטות שאנשים פה מכירים.

chens94

New member
יכול להיות שזה קשור לחוויה חוץ גופית...

עד כמה שידוע לי תחושה של נפילה בזמן שינה או בזמן הרדמות או התעוררות זה כשהגוף האסטרלי עוזב את הגוף הפיזי וחוזר אליו בפתאומיות... כדאי לך לקרוא על זה

ravehor

New member
ברוכה הבאה, מצטער שלקח לי הרבה זמן להגיב

כמו שבטח קראת, מה שאת מבצעת אלה בדיקות מציאות וזה מצוין! אבל צריך להשקיע בכל בדיקה קצת יותר זמן, ולא להסתמך על תחושת האוטומטיות הזו ("כן בוודאי שזו מציאות" וזהו), אלא באמת לבצע את הבדיקה (בדיקת השעון, הקריאה וכו'). אחרת האוטומטיזציה הזו תתרחש גם בחלום, ותפספסי את ההזדמנות לחצלול. לגבי ההרגשה הזו - זה נשמע כמו חלק מחוויות שיתוק השינה. רעידות ונפילות יכולות להיות חלק מההזיות בשיתוק רגע לפני שנרדמים. המודעות שלך לזה היא טובה ואת יכולה לשתמש בה כדי ליצור חלומות צלולים - הצעד הראשון יהיה כמובן להירגע ולא להיבהל מזה, וכך לא תתעוררי ישר. אבל קודם כל קראי באתר הזה ותקבלי את כל ההסברים: http://www.planetnana.co.il/Lucidity/main.htm אני ממליץ להתחיל עם יומן חלומות ובדיקות מציאות מפורטות יותר, ותוך זמן מה יגיע לך החצלול המיוחל. אנחנו כאן לכל שאלה

למעלה