חלומות

חלומות

http://www.youtube.com/watch?v=7MASQX8vu-U כמחווה לדודו (אהובי) טסה... "עם חלומות כאלה, מי בכלל רוצה לחלום?" היה לנו בפורום שרשור על מטרות והיו שניסו להפריד בין מטרות לחלומות. אז מה החלומות שלכם? אילו מהם אתם באמת באמת רוצים להגשים? אילו מהם אתם חושבים שתגשימו? אילו עדיף שלא הייתם חולמים?

the mush

New member
דודו טסה

וחלומות מדברים אליי הרבה יותר ממטרות, אין ספק. אזזז... אז מה החלומות שלכם?החלום שלי הכיהכי גדול, זה להיות אמא. לא יודעת למה, אבל מאז ותמיד זה פשוט הקסים אותי, ריתק אותי. אני מקווה שאהיה אמא טובה, מה שכן, אני יודעת שילדיי יהיו כל חיי. וחוץמזה, חולמת להיות שקטהה עם עצמי ולאהוב את עצמי באמבאמת. ללמוד ולהנות מזה, להרגיש שאני משמעותית בחיי. אילו מהם אתם באמת באמת רוצים להגשים? את כולם... מזתומרת? אילו מהם אתם חושבים שתגשימו? הפחד שלי הוא שאני לא אגשים אף אחד מהם. אני מאוד מקווה שאגשים את כולם. אילו עדיף שלא הייתם חולמים? על אהבה עצמית, הייתי רוצה שזה כבר בעבר...

אהבה עצמית

החלום שהיה לי הכי קשה להגשים. לא להתייאש, בסוף זה מגיע! מניסיון מר וארוך של כ-23-24 שנים...

חלומות כאלו

-אפשר לעשות ניתוח לשיר הזה של דודו טסה
(שומע אותו עכשיו פעם ראשונה, ולא הבנתי אותו, על מה הוא חולם? ) אפשר להגיד שדודו טסה (ויהלי סובול,פיטר רוט, ומאור כהן ,וכו') הגשים את החלום השנה שלי שכנראה התהווה ונוצר בתיכון: להיות כוכב רוק. היתה לנו להקת רוק בתיכון, בגימנסיה, ואחד הגיטריסטים ניסה ליצור איתי קשר, כשהגיע ליסודי בכיתה ו'. החלום של האייטיז שלי, זה להוציא ספר, מסיפורי הפנטסיה של הילדות שלי, שצוירו ונכתבו במחברות, שאחותי זרקה לפני הרבה שנים (אולי עשר שנים). כשאני בהשראה, אני מצייר (בעיקר בחורות, עם או בלי בגדים) ועל חלום שנות האלפיים שלי, שקשור בפורום הזה גם, אני לא רוצה כבר לכתוב, למרות שכתבתי עליו בבלוג שלי, בתחילת שנת 2008. זה קצת נדוש, ובלתי אפשרי, ואולי אני לא עושה צעדים כ"כ בתחום, בשנים האחרונות. (אולי קשור לאובססיה שלי בפורום הזה, שמקווה שתפתר, בשנה הבאה (אחרי היומולדת שלי, אנסה לכתוב על זה כאן). וזהו, בינתיים בכתיבה, יש לי את הבלוג שלי, שנאבק אופליין לכתוב בו (חברים שלי לא מבינים אותי, אני צריך חברים חדשים, שיש להם בלוג בתפוז כמוני). ובקשר למוסיקה , יש לי את פרוייקט "האני האחר" השנה נפתחה העונה השלישית, וזה מתנגש לי במהפכה של אהבה
ימי ראשון. החלום של שנות העשרה ,התחיל במהפכה של אהבה אצלי לפני כמה חודשים, וזה חלום עם אתגר מאוד בומבסטי ואוטופטי : "גן עדן עלי אדמות, או תודעת גן עדן "
- כי מה הטעם לחיות לנצח, בעולם מלא מלחמות? אם כבר לחיות לנצח, זה בגן עדן עלי אדמות. זהו לבינתיים, חלומות גדולים, ה-2 הראשונים כאילו עדיין חלומות במגירה. אלון
=] ...

וואו, איזו שאלה

חלומות: קורס תפירה, קורס קונדיטוריה מקצועי, ליצור בהרבה מישורים. לעשות עוד קעקוע, רציני יותר ממה שיש לי. לטייל הרבה בחו"ל. לשמר את המצב שאני נמצאת בו כעת, מבחינה זוגית וחברתית, להיות מאושרת בחלקי (קורה רוב הזמן), לחזור לבקר במקום שהוא הבית השני שלי, במרחק כמעט עשר שעות טיסה מכאן. להכיר המון אנשים טובים, לא לשים זין על מה שחושבים או אומרים עליי... ועוד כל מיני. באמת באמת רוצה להגשים: עוד קעקוע, קונדיטוריה, זוגיות, חו"ל. באמת אגשים: די את השורה שלמעלה. קעקוע - כבר יש לי אותו בראש לפרטיו, רק מחכה לזמן הנכון. קונדיטוריה - יקרה ככל הנראה בשנה הבאה, בתום התואר, יחד עם לימודי תעודה נוספים. זוגיות כבר יש לי, והיא נהדרת, ואנחנו רק הולכים ומשתפרים עם הזמן. חו"ל - יש מקום ספציפי עליו אני חולמת וכבר ביררתי כרטיסים, וככל הנראה יש מי שיעזור לי להגיע לשם כלכלית עוד בסוף הקיץ הנוכחי. אז, כן
. לא חושבת שעדיף לא לחלום. גם אם יש דברים שלא מתגשמים, עצם החלימה והתכנון נותנים אנרגיה ושמחה לחיים. נניח הטיסה - גם אם היא לא תצא לפועל, כרגע עושה לי טוב בלב לחשוב שבאוקטובר אולי אהיה במקום הזה. ובלילות אני משחזרת את ההרגשה, יודעת איך אני ארגיש כשאגיע, ואני אפילו יודעת שאני אבכה ברגע שאחזור לשם, כי המקום מסמל בשבילי כל כך הרבה ואת כל מה שעברתי מאז הפעם האחרונה שהייתי שם. וזה מחזק אותי בתקופה קשה של לימודים ומתחים. אסור להפסיק לחלום! חלומות זה הדלק של החיים
.

irreplacable

New member
החלומות שלי

קודם כל למצוא בתחום האהבה מישהו שדומה לי, שיאהב אותי בטירוף כמו שאני יודעת לאהוב... שיהיו מסביבי הרבה חברים והרבה אנשים שיהיו יקרים לי ואהיה יקרה להם. זה יביא לי לאושר. להיות עשירה את כולם אני מאד רוצה להגשים אבל את החלום השלישי יש יותר סיכוי שלא אגשים. וזה בסדר. לקחתי את זה בחשבון
הייתי רוצה להיות מרוצה בחלקי (בכל התחומים) אבל אני רחוקה מלהיות.

למעלה