חלומות כאלו
-אפשר לעשות ניתוח לשיר הזה של דודו טסה
(שומע אותו עכשיו פעם ראשונה, ולא הבנתי אותו, על מה הוא חולם? ) אפשר להגיד שדודו טסה (ויהלי סובול,פיטר רוט, ומאור כהן ,וכו') הגשים את החלום השנה שלי שכנראה התהווה ונוצר בתיכון: להיות כוכב רוק. היתה לנו להקת רוק בתיכון, בגימנסיה, ואחד הגיטריסטים ניסה ליצור איתי קשר, כשהגיע ליסודי בכיתה ו'. החלום של האייטיז שלי, זה להוציא ספר, מסיפורי הפנטסיה של הילדות שלי, שצוירו ונכתבו במחברות, שאחותי זרקה לפני הרבה שנים (אולי עשר שנים). כשאני בהשראה, אני מצייר (בעיקר בחורות, עם או בלי בגדים) ועל חלום שנות האלפיים שלי, שקשור בפורום הזה גם, אני לא רוצה כבר לכתוב, למרות שכתבתי עליו בבלוג שלי, בתחילת שנת 2008. זה קצת נדוש, ובלתי אפשרי, ואולי אני לא עושה צעדים כ"כ בתחום, בשנים האחרונות. (אולי קשור לאובססיה שלי בפורום הזה, שמקווה שתפתר, בשנה הבאה (אחרי היומולדת שלי, אנסה לכתוב על זה כאן). וזהו, בינתיים בכתיבה, יש לי את הבלוג שלי, שנאבק אופליין לכתוב בו (חברים שלי לא מבינים אותי, אני צריך חברים חדשים, שיש להם בלוג בתפוז כמוני). ובקשר למוסיקה , יש לי את פרוייקט "האני האחר" השנה נפתחה העונה השלישית, וזה מתנגש לי במהפכה של אהבה
ימי ראשון. החלום של שנות העשרה ,התחיל במהפכה של אהבה אצלי לפני כמה חודשים, וזה חלום עם אתגר מאוד בומבסטי ואוטופטי : "גן עדן עלי אדמות, או תודעת גן עדן "
- כי מה הטעם לחיות לנצח, בעולם מלא מלחמות? אם כבר לחיות לנצח, זה בגן עדן עלי אדמות. זהו לבינתיים, חלומות גדולים, ה-2 הראשונים כאילו עדיין חלומות במגירה. אלון
=] ...