חלומות.... יש לי חלומות מיניים.......זה ממש מוזר , אני בן אדם אחר לחלוטין בחלומות שלי...
מ מאיה הסגולה New member 3/5/09 #1 חלומות.... יש לי חלומות מיניים.......זה ממש מוזר , אני בן אדם אחר לחלוטין בחלומות שלי...
B Berethor New member 3/5/09 #2 מוזר בכל אופן, חלומות לחוד ומציאות לחוד. לחלומות מהסוג הזה קוראים סיוטים..
A amb2 New member 3/5/09 #3 גם לי יש. חלומות מיניים רק שאני חולם על גלידה בטעם שוקו/רום/צימוקים/.... בזה מתחיל ומיסתיים כל החלום המיני שלי.. מצב קשה בהחלט אני אלך לראות רופא או משהו
גם לי יש. חלומות מיניים רק שאני חולם על גלידה בטעם שוקו/רום/צימוקים/.... בזה מתחיל ומיסתיים כל החלום המיני שלי.. מצב קשה בהחלט אני אלך לראות רופא או משהו
S snoopytush New member 7/5/09 #4 יש לי חלומות מיניים רק כשאני ישנה ליד אנשים מאוד מיניים בדר"כ לא ממש.
P p019 New member 7/5/09 #5 נכנסת לחלומות של אחרים? ../images/Emo6.gif זה טריק מעניין - את יכולה גם להשפיע על החלומות שלהם?
S snoopytush New member 10/5/09 #7 חח לא למרות שידיד שלי טען שהוא עשה את זה פעם. אני פשוט מושפעת מהאישיות של האדם שלידי. אם הוא מאוד מיני וזה מה שהוא מקרין הוא יגרום לי אם הוא ישן לידי , לחלומות מיניים לפעמים. לזה התכוונתי.
חח לא למרות שידיד שלי טען שהוא עשה את זה פעם. אני פשוט מושפעת מהאישיות של האדם שלידי. אם הוא מאוד מיני וזה מה שהוא מקרין הוא יגרום לי אם הוא ישן לידי , לחלומות מיניים לפעמים. לזה התכוונתי.