חלומות...

EastGirl83

New member
חלומות...

עד כמה אתם מאמינים שבכל זאת ישנם חלומות שהם סוג של מסרים..? האם אתם חושבים שמי שאומר שחלום הא סוג מסר, ולא אותו חלום פסיכולוגי, הוא צודק או טועה? בכלל, מה דעתכם על חלומות?

IBP1

New member
תרשי לי לענות לך בשאלה קודם .....

מה דעתך את על החלומות ומה את יודעת עליהם ?

EastGirl83

New member
מה זה משנה מה אני יודעת

אני יודעת שאני רוצה לדעת מה הדעה של האחרים בנושא הזה... אם הייתה לי דעה נחרצת ויודעת המון על חלומות, אז לא הייתי צריכה לשאול אחרים... לא?

להאמין לחלומות?או להבין?

וכמו ששאלו אותך עד כמה את מאמינה בזה? כמו שרשמת את עוסקת במיסטיקה מגיל צעיר איך זה שאת די ספקנית לגבי כל הענין מיסטיקה ועכשיו החלומות? לפי נסיון החיים שלי החלומות הם סוג של מסר ולפעמיים גם תת מודע של האדם היהודי הגרמני פרויד ניסה לפתור את התעלומה של החלומות ושל החיזוי בשיטה הפיסכולוגית האמת שלא כל כך קראתי ספרים שלו. אני רק יודע שבעבר היה לי חלום אחד שחזר על עצמו הרבה מאוד זמן ולא הבנתי את זה חלום שזאבים גדולים ושחורים רודפים אחרי יום אחד נחשפתי למאמר של הקבלה באתר נענע והיה שם פתירת חלומות על פי התלמוד--וראיתי מה מסמל את הזאב ולבסוף זה יצא נכון. מאז הצלחתי לפתור חלומות שאני חלמתי אימא שלי לעומת זה לא הבינה מאיפה רואה אנשים שהיא לא מכירה בחלום היא חזתה את העתיד במדויק כמה פעמים דרך החלום,אני זה שהערתי לה לבסוף "אתה לא שמה לב שכל חלום שלך מתגשם?" בהחלט צריך לשים תשומת לב לחלומות--הם מסר של התת-מודע+חיזוי העתיד

הפירוש שלי לחלום שלך עם הזאבים

קלפיי הקראולי שלי מפרשים את זה כך ========================== קלף העושר ו קלף הנזיר = אתה מחפש הוכחות חותכות כל הזמן בעולם הרוחני את האמת האולטימטיבית והזאבים שמופיעים בקלף הנזיר אגב והם שלושה במיספר באים לסמן ליך שהחיפוש שלך הזה יכול לחשוף אותך לצדדים לא הכי טובים בחיפוש . \בדרך לכל אור פו ושם יש גם בור את זה תמיד תיזכור \

על איזה קלפים אתה מדבר??

אני לא צריך שום קלפים יש תלמוד --ושם רשום כל הפירושים של החלומות אני לא צריך קלפים ולא מיסטקנים שילמדו אותי פירוש חלומות התשובה לחלומות עוד מהימים שנכתב ספר הזוהר והתלמוד פירוש הזאב השחורים זה לשון הרע זה נפסק לפני כמה שנים בערך..

IBP1

New member
ידידי האזרח כנס בבקשה ....

לכל סימן יש מספר פירושים שיכולים להתאים . במקרה של הזאב למשל ,זה יכול להיות חלק ממשפחה ,זה יכול להיות סימן לחברות ,זה יכול להיות סמל לאדם שפועל לבד, זה יכול להיות עוד הרבה דברים. השאלה היא לא רק איך רואים זאת ,אלא מי רואה ומה הדבר מייצג עבורו. פעם היה לי ויכוח עם מיקי הקורא בפורום מיסטיקה בנענע לגבי המשמעות של הדוב הכוס הקפה . אני שבא מהאסכולה הישנה של קריאת הקפה עפ"י השיטה הצוענית טענתי שדוב מייצג צרה שבאה לאדם . המשמעות הזאת חקוקה בשיטה הצוענית מאז שהם נוצרו.... מיקי טען שהדוב מייצג איש שמן ,בעיית אכילה וכדומה . מאז אני מקבל את גישתו יותר מאשר את הגישה של השיטה הצוענית. כל אחד יכול להתחבר לפירוש אחר לחלוטין . הכל תלוי במי שהוא . האחד יראה עץ ויחשוב צמיחה והשני יחשוב הגנה מפני משהו. הכל תלוי למה הוא מתחבר . נ.ב :רצוי לדעת כי אנו לא נוהגים לפסול שיטות ,אתה לא חייב לקבל את שיטתו של האחר ,אך לכבדה כן.

אף אחד לא המציע את התורה מחדש

נשאלה כאן שאלה בקשר לחלומות הפירוש של החלומות הם מהתלמוד והקבלה כמו שהנוצרים והמוסלמים לא המציאו מחדש את התנ"ך והתורה שלהם מבוססת על התורה של בני ישראל כנ"ל לגבי פירוש חלומות אני זוכר יום אחד התחלתי לחלום על שיניים נופלות..וזה נראה לי קצת מוזר החלומות של הזאבים נעלמו והתחלתי לחלום על שיניים נופלות. יום אחד נחשפתי להרצאה של הרב דוד זמיר מאתר הדיברות וזה דיבר על חלומות ופירושים והתברר ששיניים נופלות זה בכלל מוות. אך יכול להיות פירוש של בעיות בשיניים וזה מה שחשבתי שהיה לי. למרות שטיפלתי בשיניים שלי בגיל 21 יום אחד אני נפגש עם אחות מצד האבא וזאת שואלת אותי למה לא באתי להלוויה של סבא בשנה שעברה? באותו זמן חלמתי את חלום השיניים הנופלות התפלאתי כי אף אחד לא הודיע לי..האמת שדוד שלי הודיע לאימא שלי והיא לא הודיע לי. לאחר מכן התחלתי לחקור יותר את ענין החלומות עד שקראתי את המאמר בנענע על הפירוש מהתלמוד והבנתי מה פירוש הזאבים. מעולם לא קראתי ספר תלמוד ,הבנתי את הפירושים מהרצאות -כמו אתר הידברות ומאמרים של אנשים שכן עסקו בתלמוד וקבלה. בשירות הסדיר שלי היה לי חבר רוסי "גאון" ידע שפות מצוין כנ"ל עברית ולמעשה הוא דיבר עברית נכונה יותר מהישראלים יום אחד הוא הקריא לי את התורה של הסינים מתוך מאמר רוסי --והיה שם משהו מאוד מענין ששייך למסיטיקה ותאריכי לידה -יותר נכון שנות לידה. למשל אצל הסינים חוגגים ראש השנה בסמל של חיה ורשום שם מה החיה מסמלת ומה הגורל של אותו אדם שנולד באותו תאריך היה שם מאמר גם של האופי של בן אדם על פי פניו==והכל מהתורה הסינית ולא מאמר של פיסכולוג או אחד שיושב בקניון עם קלפי טארות. הדת והעם הכי עתיק בעולם-הסינים,הדת הכי עתיקה בעולם-היהודים,בני ישראל. בעשור האחרון נחשף העולם לעוד עם עתיק--האנדאנים והכל בזכות הספר "הלוחם הנסתר" הכל כבר רשום ואף אחד לא ממציא את הגלגל מחדש אם מישהו רוצה להתעסק בקלפים כאלה ואחרים שיתעסק ואם יש כאלה שרוצים"ללמוד תקישור" מאנשים שעד היום לא הוכיחו את עצמם מוזמן לעשות את זה. וכבר רשמתי אני מאמין לקלפי טארות ואני יודע יפה מאוד שהם כן מגלים את העתיד אך מה שקורה כאן בישראל כל אחד לוקח את זה לאן שהוא רוצה..ולא יוצא מזה שום דבר. כפי שרשמתי יש לי עוד דרך ארוכה ללמוד דברים בחוש השישי--ואחד הדרכים ללמוד את התלמוד ואת הפירושים שלהם שקשורים למיסטיקה,למצוא את התורה הסינית. ואפילו למצוא מאמרים בקשר לאנדאנים . רשמתי את מה שאני חושב ואני יותר לא אגיב בנושא הזה אני לא אליהו הנביא שנלחם בהר הכרמל בכל מיני נביאי שקר כל אחד ראשי להביא את הדיעה שלו למיסטיקה מה שיקבע בסופו של דבר הוא האמת והוכחת האמת.

IBP1

New member
ידידי תשמע ותבין את דבריי טוב טוב.......

בניגוד אלייך אני כן קורא את התלמוד ואני יכול לומר לך בודאות גמורה כי עפ"י התלמוד שיניים לא מייצגות מוות במפורש ! בטארוט עצמו אין ציון ודאי למוות ומי שאומר אחרת סימן שהוא לא למד מספיק טארוט . אלוקים לא נתן בשום מקום ,לא בתלמוד ,לא במשנה ,לא בתורה ולא בקבלה .הן בשום מקום איזכור לסימן ודאי למוות !וכל שכן שיניים בחלום. קרא שנית את ספר במדבר פרק י"ב פסוק ו' ועד כמדומני פסוק י"א . תמצא שם את השם מדבר אל אהרון ואל מרים ומסביר כי האל יוצר קשר עימנו בחלום. אבל מה שהוא מדבר עם האדם בחלום הוא אישי ומה הכוונה אישי .שרק האדם עצמו שהאל דיבר אליו יבין ויוכל לפרש .כוונת הדברים היא שהאל מבין שמה שיכול לשמש טוב לאדם אחד יכול להיראות רע מאוד לאחר. לכן אומרים " איש איש באמונתו יחיה " .כאשר אני למשל מפרש חלום .אני לפעמים שואל שאלות ביזריות .המטרה היא להשוות מה החולם נותן פירוש לדמות . ולפעמים אני מפרש לפי דעתי . לפעמים הפירושים יכולים לפגוע ולפעמים לא. מפני השוני בדיעותינו. מפרש חלומות טוב ,יודע להתאים את הפירוש של החלום לאישיותו של האדם החולם.חלומות הם דבר אישי כמו כל דבר אחר.הנה דוגמא לפיענוח שריפה .בעל השדה יראה בשריפה איום והכבאי יראה בה עבודה ופרנסה. הנה משהו יותר אישי .רכיבה על אופנוע נגיד מסוג "הרלי דוידסון " ,אם אני אחלום את עצמי רוכב על אופנוע שכזה זה יהא בשבילי סיוט ....אם אתה תחלום שיש לך אופנוע שכזה ....זה יהיה סופר חלום שאתה לא תרצה להתעורר ממנו .כי עבורינו לאופנוע משמעות אחרת .

בקיא בתורה אך כותב במחשב בשבת?

כל הכבוד שאתה קורא בתלמוד מי שהסביר לי את הפירושים האלה הם אנשים שמאוד בקיאים בתורה ובתלמוד והם חרדים אני רואה שאני ואתה גם בכיוון התנגשות כבר הרבה זמן! אתה רשמת שאין כזה דבר לגלות את העתיד במדויק-ואני רשמתי שיש. ממה שהנסיון חיים שלי לימד אותי. אני רושם לך ממה שקרה לי בחיים האמיתיים!! ואתה רושם לי שנפילת שיניים לא קשורה למוות? החלומות של הזאבים והנפילת שיניים קראו הרבה לפני שהאוזן שלי שמעה על מיסטיקה,תלמוד,גילוי העתיד. והדברים האלה התרחשו בחיים. פרויד עשה מזה קרייירה שלמה-מהחלומות והפירושים שלהם אני עדין חושב שאף פיסכולוג בעולם לא יכול לעלות על מה שרשום בקבלה ובתלמוד

IBP1

New member
אתה קצת לא מכיר אותי....

ואני לא אשב ואנסה להסביר לך דברים עלי. בוא ונאמר שלא כל חיי הייתי חילוני כמו שאני היום. הבעיה היא שחסר לך המון ידע בתחום שנקרא מיסטיקה . כתבת ואני מצטט...."החלומות של הזאבים והנפילת שיניים קראו הרבה לפני שהאוזן שלי שמעה על מיסטיקה,תלמוד,גילוי העתיד. והדברים האלה התרחשו בחיים "..... כעת נשאל אותך שאלות .....אתה יודע מה היית בגלגול הקודם שלך ? מה אתה שואב מזכרונותייך מגלגולייך הקודמים? נ.ב :בבקשה אני מזהיר פעם שניה אותך .בוא לא נרד לפסים אישיים. אנחנו כאן בפורום נוהגים לכבד את חייו האישיים של האחר , אני לא רוצה לחזור על כך שוב ,לכן כבד את חברי הבית בקשר לדרך חייהם. יש לך מה לומר ,תאמר אותו מבלי צליל של גינוי. יש לך בעיה עם חברי הפורום ,תפנה אלי . מקווה שזה מובן חבר.

אין סתירה

קריאה בתורה ואמונה בה אינם אחד, ובל אחד מהשניים יש רמות שונות, שאינן בהכרח מקבילות. הטענה שעלתה פה היא שאין פירוש יחיד לחלום, ויש מקום לפירוש אישי (ולבחירה אישית, ולכן אין גילוי עתידי יחידי- יש תמיד מקום לבחירה). גם אני לא מכיר את הפירוש של שיניים בחלום כמוות, ויכול להיות שיש קשר כלשהו, אך הוא בהחלט לא יחיד (אני מכיר פירוש אחר לזה, נדמה לי שמדובר על קושי בהתמודדות). מיסטיקה היא עולם רחב ומגוון, ישנם הרבה תחומים, ודרכים, ואמונות. חלקן קיבלנו בכתב, חלקן כ"מתנות", וחלק פשוט ניתנים ללמידה. יש לך את הדררך שלך, את החוויה שלך, את האמונה שלך, והיא מקובלת לגמרי. לאחרים יש אמונות שעשויות להיות מעט שונות, ושאולי ישמעו לך, מתוך החוויה שלך, כמנותקות מהמציאות. ומצד שני- מיסטיקה נתפסת בעיני רבים כמנותקת מהמציאות... אשריך באמונתך, ואיש איש באמונתו יחיה. שבוע טוב.

קבל הוכחה חותכת

מצאתי הודעה של משהי בפורום חלומות אם אתה רוצה תפרש לה את החלום אך בוודאות אני יודע שיש שם מוות של קרוב משפחה. תנסה לעקוב אחרי הניק שלה מדי פעם ולראות אם מישהו מהמשפחה שלה נפטר החלום השני שלה קצת מזכיר את הנחשים של משה רבנו הנחשים שהיו לו בתיבה,והנחש שאכל את נחשי הנביאים של פרעה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=210&MessageId=128600790

IBP1

New member
למה ללכת רחוק מדי ......

תשאל את חברי הפורום השולחים אלי את חלומותיהם לניתוח כאן בפורום ואו במסר . אפילו לגילי פיענחתי חלום בפורום.

EastGirl83

New member
טוב...

אז, לפי מה שהבנתי, אתם יכולים לפרש חלומות ולהבין את הסוד מאחורי החלום... אז אם אספר לכם חלום, תוכלו לפרש אותו?

EastGirl83

New member
ועוד דבר..

בזכות אותו חלום שאני שאלתי אם תוכלו לפרש אותו, אז בזכות אותו חלום אני שאלתי את השאלה על נושא החלומות, משום שהחלום הזה גרם לי לחשוב שלאנשים באמת יש היכולת להבין מעבר...

IBP1

New member
לא רק להבין .....

לאנשים מסויימים יש יכולות להגיע להרבה יותר מזה. השאלה מתחילה במידת האמפתיה שהם מכילים בתוכם וכמה באמת הם מעוניינים בזה.

EastGirl83

New member
אני ספקנית לכל דבר...

מצד אחד מאמינה ומצד שני הולכת צעד אחד אחורה.. מגיל 7, מהחלום הראשון שהופיע לי, וכל ה"צירופי מקרים" שהתרחשו לי בחיים... תמיד אני ספקנית ותמיד חושבת שאולי כל זה בכלל לא נכון, אבל מצד שני אולי יש בזה משהו... ומשום מה... אני מקבלת סוג של תחושה לא נעימה מאנשים כאן בפורום... אולי קצת שחצנים?

IBP1

New member
זו בעיה של חוסר אמונה באחרים....

יתכן כי מדובר בכך שזה נובע מכך כי אנשים שנראו לך כטובים איכזבו אותך. כעת אני אבהיר לך שאלה מסויימת ,הרעיון שלי לשאול אותך מה את יודעת היה מצד אחד לפתח את הנושא וכך למשוך עוד אנשים ימצאו עימך מכנה משותף וירצו לשתף עם הדיון פעולה. אני לא טוכן שאני יודע הכל ,אך נהוג כאשר פותחים נושא ,לתת את חוות דעתך והידע שלך לנושא. כך נוהגים כל כותבי המאמרים למינהם. אני בסך הכל רציתי לעורר בך עניין לפתח את הנושא .כי ראיתי שאת לא מצליחה לפתחו ואז במידת השאלה אם היית משתפת פעולה ,היית רואה את הנושא נפתח כמו בקבוצות דיון . הנה דוגמא אישית לדרך לפתח נושא לדיון .נעצתי הודעה על חג המימונה .ציינתי בה מספר תחומים של החג וערכתי אותם במספר מילים משלי מכל מיני כיווני ראיה וכעת אני ממתין לתגובה וכך רואה מה מושך אנשים ועל פי זאת יודע לאן להוביל את הדיון. איך שאת ביצעת את העניין הביא אותי לרתיעה שכן את ביקשת מידע מבלי לתת משהו עבורו. מרבית האנשים עלי אדמות היו נרתעים מגישה שכזו. אני משתדל למעט לשפוט אנשים ולכן מחפש לקיים על עצמי את מה שמבטאת חתימתי.

למעלה