חלומות

יעלקר

Well-known member
מנהל
חלומות

ערב טוב, הייתי רוצה לדעת מה פרוש החלומות שחלמתי. שני החלומות היו על אימי. בחלום הראשון היא הופיעה ואמרה לי בפירוש שטוב לה במקום שהיא נמצאת. המסר היה מאוד מאוד ברור ואני זוכרת שקמתי למחרת ואמרתי לעצמי שאת המסר הזה היא רצתה להעביר לי ולאחי. בחלום השני היא הופיעה ואמרה שהיא צריכה להיפרד וללכת ומאז אותו חלום לא חלמתי עליה יותר למרות שאני משוחחת איתה ופונה אליה ומבקשת שתופיע לי שוב בחלום אבל אין. אגב את אבי אני לא חולמת ביכלל . אודה לך רותי אם תאירי את עיני בנושא. תודה מראש

רותי 11

New member
יעלקר - לפני כמה

זמן אימך נפטרה? ולגבי זה שהיא מסרה שטוב לה איפה שהיא נמצאת אני לא חושבת שצריך פירוש זה מדבר בעד עצמו. לגבי החלק השני היא בטח ממשיכה הלאה משני סיבות או שהיא עוברת לתפקיד אחר כנשמה. או שהיא חוזרת לכאן בגוף אחר, למרות זאת עדיין אפשר לתקשר איתה - תמיד ניתן לתקשר עם נשמת האם שלה, לכן לפני השינה תפני לנשמת האם שלה, ממש ככה.

יעלקר

Well-known member
מנהל
חלומות

רותי אני מודה לך מאוד. אימי נפטרה לפני כשנתיים ימים. אני עושה את מה שאמרת ואני פונה לנשמת האם אבל משום מה אני לא רואה אותה יותר. יש לציין ש שאת החלומות חלמתי בערך לפני כחצי שנה. הייתי מאוד רוצה לדעת מה קורה איתה אם זה אפשרי בבקשה. שנית אבי נפטר לפהי כ16 שנה והייתי מאוד רוצה לדעת גם לגביו. שוב אני מודה לך מראש.

יעלקר

Well-known member
מנהל
חלומות

צהריים טובים, הייתי מאוד רוצה לדעת בבקשה מה קורה איתם? מה קורה לאימי ולאבי ? האם את יכולה לומר לי בבקשה היכן הם נמצאים. אודה לך מאוד. האם את צריכה את שמותיהם ? אני מודה לך מראש על ההיתייחסות.

רותי 11

New member
יעלקר יקרה

אני מקבלת שאבא שלך מזמן כבר כאן חזרה בגוף. לא נאמר לי מי איפה ומתי. לגבי אמא שלך, היא כבר בתהליכי חזרה.

kikona126

New member
יעל שלום

לפי הבנתי מהחלומות אמא נפטרה. בחלומות אמא מבקשת ממך לשחרר אותה, כי עליה להמשיך במסע משלה. אל תדאגי היא לא תעזוב אותך, היא תמשיך לשמור עליך מלמעלה, אבל את גם צריכה להמשיך בדרכך ולא להשאר בעבר. לחיות את החיים שלך, ולשחרר אותה להמישך בדרכה. זה לא אומר שהיא לא תופיע בחלומות יותר, היא תופיע ברגעים שתזדקקי לה. בקשר לאביך, לרוב, אנשים מופיעים לנו בחלומות כדי להעביר מסרים, כניראה ולו כרגע אין מסר משמעותי להעביר.

למעלה