חלומות

הבנתי את זה...

אבל מה זאת אומרת שינה לא טובה? להתעורר הרבה במהלך הלילה? להיות עייפים למחרת היום?

silverhawk

New member
זה לא נכון

אמנם יש שינוי בגלי המוח במהלך החלומות הצלולים, אבל חלקם היחסי מזמן החלימה (ומכלל השינה בכלל) אפסי ולא משפיע על איכות השינה. אם באותה התקופה איכות השינה שלך הייתה ירודה, כנראה שזה רק צירוף מקרים.

exterior

New member
../images/Emo207.gif כל הזמן אומרים לי שאני דומה

לדורית בר-אור. אפילו שאני כבר לא ג'ינג'ית. ואני שואלת: האם זו מחמאה? מצד אחד היא סקסית (לדעתי), מצד שני היא קצת כונפינה. לא? טוב, אולי זה גם מה שחושבים עליי
. ואולי זה עדיף מזה שאמרו לי שאני מזכירה את אפרת גוש בטירוף שלי.

exterior

New member
אם את (!) לא חושבת שזו מחמאה,

אני בוודאי שאקבל את דעתך
מאחלת לך להיות כוסית כמוה (וכמוני
)

דורית בר אור אחת המצחיקות.

אני מתה עליה. והיא לא כזאת נוראית. עדיף שיגידו לך שאת מזכירה (בין היתר) את מיה דגן?? עעע

exterior

New member
../images/Emo6.gif

מה רע במיה דגן
אני דווקא חושבת שהיא חמודה :) (אבל נראה לי שאת לא אוהבת את המילה 'חמודה') והיא שחקנית מצויינת לדעתי. ולגבי דורית, אז השיער והשפתיים דומות :), ואולי גם סגנון הדיבור. לא רואה משהו מעבר.

יש לך דיבור כמו שלה?!

איזה דיבור הורס זה! חחח ומיה מדהימה ומוכשרת בטירוף. אני אוהבת אותה..אבל הממממ...אני לא דומה לה

זוכרת לפעמים..

מה שזכור לי שחלמתי לאחרונה היה שאבא שלי מחטיף בוקס לדוד שלי. ובדרך כלל..יש לי חלומות יותר מטורפים. לא מאמינה בפירושים האלה.. זה סתם עוד מחשבה שעוברת בראש גם בזמן השינה.

סנטה

New member
אחד החלומות/מציאות הכי מפחיד שקרה לי...../images/Emo54.gif

משהו הזוי ! הייתי במחנה קיץ,וישנתי שנ"צ כזה של 20 דקות...לפתע הרגשתי כאילו הכל מסתובב התעוררתי מהחלון וראיתי כאילו מישהו עומד לידי ומסתכל עלי ואני מנסה לקום אליו ולא מצליח...ומרגיש שאני לא חולם שזה באמת אמיתי ולא הצלחתי לזוז...עד שפתאום ראיתי חושף , הרגשתי שאני לומד למות.ראיתי שחור והתעוררתי...זה נשמע מצחיק אבל זה אחד הדברים הכי מפחידים שקראו לי בחיים...פשוט לא כיולתי לזוז ואני בטוח שלא חלמתי...למרות שחברים שלי טענו שכן ושדמיינתי את זה...אני לא אשכח לעולם את הפרצוף של הבנאדם שבהה בי...זה כנראה שד או משהו ! קריפי !

סנטה

New member
ברור ששד.לא היה אף אחד באיזור הזה

שהיה דומה... זה די מפחיד :)

קצת מזכיר חלום מפחיד שהיה לי...

התעוררתי לילה אחד ואני קולט שמישהו גדול מסתכל עלי מבעד לצללים (ואני בחדר, במיטה שלי...). דפקתי קפיצה כזאת חזקה מהמיטה שנקעתי את הרגל שלי
לא הצלחתי לחזור לישון איזה שעה וחצי אחרי זה מרוב פחד.

למעלה