חלומות

מיטללל

New member
חלומות

אתם זוכרים את החלומות שלכם בלילה? היה לכם פעם חלום נבואי? על מה חלמתם אתמול? ושלשום?

לפני כמה ימים

לילה לפני בוחן חלמתי שהמרצה אומר בכיתה על מה הבוחן למחרת היה הבוחן מסתבר שזה היה חלום שווא..

אני חולמת וזוכרת הרבה

חלומות... לפעמים, אני נזכרת בהם רק במהלך היום..
לילה טוב

אני חולמת וזוכרת את חלקם.

היו לי מקרים מעטים שהיה לי חלום נבואי, אחד מהם היה מקרה לא נעים של מוות.

אבא של האישה של דוד שלי...

היה במצב לא טוב, וחלמתי ארון מתים וכאילו שמעתי את השם שלו בחלום.

אני לרוב זוכר חלומות

אני קם בבוקר, מעכל מה שחלמתי ואם זה שווה התייחסות אני אזכור אותו גם. אם לא, אני אשכח. חלומות ששוים התייחסות הם כאלה שהיו ממש מיוחדים או כאלה שאין לי הסבר הגיוני של למה חלמתי אותם (למשל אם חלמתי על דבורה, אני מנסה לחשוב אם ראיתי משהו שקשור לדבורה ביום קודם). במקרה כזה אני מתחיל לפרש את החלום וקורה לפעמים גם שזה מתגשם :)

לפעמים זוכרת ולפעמים לא...

אני זוכרת לרוב את אלה שמעוררים בי עניין - כלא ברור למה חלמתי אותם או חלום שחוזר על עצמו כמה פעמים או סתם לפעמים זוןכרת בלי סיבה. היה לי חלום אחד נבואי. זה היה הזוי לגמרי..

pain is MY love

New member
אני פריקית של חלומות

אחרי כל חלום שאני חולמת אני רצה לאינטרנט לחפש לו פירוש בינתיים לא היו לי חלומות נבואיים למרות שאני מאמינה בזה ומאוד מפחדת מזה אבל מה שקבוע אצלי זה שתמיד אחרי שאני רבה עם חבר שלי מריבה רצינית אני חולמת שאני בהריון זה אומר רצון לפתוח תקופה חדשה וזה קרה לי כבר כמה פעמים

heaven is here

New member
אני זוכרת חלומות לפעמים

יש לי מקרים של דה-ז'ה וו כי אני נזכרת שחלמתי את הסיטואציות האלה בלילה יש חלומות שאני יודעת למה אני חולמת אותם יש חלומות סתמיים ויש סיוטים וחלומות רגילים.. אישית,אני מחכה ל"חלום צלול".

flutter girl

New member
חצלולים = שינה נוראית

היו לי כאלה כל הילדות וגיל הנעורים ואני שמחה שזה הפסיק בשעה טובה ומוצלחת.
מתכון לשינה גרועה ביותר.

flutter girl

New member
מה זאת אומרת מה זאת אומרת?

היא דיברה על החצלולים (חלומות צלולים).

למעלה