חלומות

לונה..

New member
חלומות ../images/Emo29.gif ../images/Emo1.gif

רציתי לדעת... האם אתם חולמים על האנשים אותם איבדתם? או שישנם חלומות שמזכירים לכם אותם? כל דבר אחר.. יתקבל אף הוא בברכה. אם מתחשק לכם לשתף.. זה יהיה נחמד.. לי היו מספר חלומות, אותם אני אשרשר בהמשך. שיהיה לכולנו לילה נפלא, ויום מוצלח.

לצערי...אני לא חולם

אירוני, עם כנוי כמו שלי.... ואני כל כך רוצה לחלום, אבל לא מצליח, או לפחות לא זוכר שחלמתי. אשמח לשמוע על חלומותייך. רפאל

kevant

New member
חלומות

כן אני חולם עליו. לרוב חלום בהקיץ. דמותו לעיתים ניצבת מול עיני ללא התראה מקדימה. אם בזמן ישיבת עבודה,באמצע כתיבת מסמך כלשהוא. או לפתע בשום מקום או זמן. הוא ניצב מולי מחיך את חיוכו המלאכי מושיט ידיו לחבקני. אך לפני שאני מספיק לחבקו דמותו נמוגה. בלילות כמעט שאין אני חולם עליו. תמיד אומר אני לזוגתי (היא חולמת עליו רבות). הניחי לו קצת על מנת שיבוא גם אלי בחלום. ובנתים עלי להסתפק בתחליף הלא שלם תמונות, קולות, סיפורים ומעל הכל הרבה הרבה דימיון. שלך.

natali33

New member
../images/Emo121.gifחלום על אבא ../images/Emo16.gif

אני חולמת כל 4 חודשים על אבי ז"ל, החלום האחרון ממש זוכרת טוב.אני רואה ארון מתים פתוח ואת אבא שלי חי וקיים. ומסביב אנשים כנראה מהמשפחה.שאלתי מה קורה איך זה יכל להיות? מישהו מהקהל ענה: זאת זכות פעם בשנה למת להתעורר לחיים ואבא שלי זכה. רואה אותו מתקרב אלי לא מדבר , והתעוררתי. אני מרגישה שזאת מין התקשרות עם היקרים שלא איתנו בחיים. כך אני חשה או מרגישה שהוא קרוב אלי,
בחלומות.

לונה..

New member
אוקיי...

אז הנה מספר חלומות שחלמתי.. קצת יותר מפורטים :) פרסמתי אותם בפורום חלומות, חשבתי שאולי יעזרו לי לפרש אותם, אז הרי לכם קישורים. קישור 1 קישור 2

lara29

New member
אני חולמת חלומות גם כשאיני ישנה

כשאני הוזה לי אני בונה תסריטים של מה היה קורה אם?! אני מנסה לצייר לי תמונות של איך הוא נראה עכשיו דווקא בלילה אני כמעט ולא חולמת עליו המטפל שלי אמר לי פעם שהמוח שלי שעסוק כל היום בהתמודדות עם זה פשוט נותן לי לנוח בלילה. אבל אני חושבת שהייתי יכולה לישון נהדר אם הייתי חולמת עליו אפילו הייתי הולכת לישון בציפיה.

natali33

New member
חלומות בהקיץ../images/Emo42.gif

כשאת בונה לך תסריטים, לא בתרדמה . גם זה סוג מסוים של התקשרת או התחברות.

היי לונה../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

חלומות זה דבר נורא חזק אצלי... אז ככה אני איבדתי את אחי לפני 3 חודשים בערך... חלומות אצלי זו חוויה מאוד מאוד מאוד חזקה ואני מסוגלת לפעמים לקום מחלום כולי בוכה או כולי צוחקת תלוי בחלום. בתקופת הזמן הזו מאז שהוא נהרג הספקתי לחלום 4 חלומות בהם הוא הופיע ושנה לפני שהוא נהרג אני חלמתי על המות שלו..... החלום הזה היה החלום הכי חזק מבחינה רגשית שהיה לי אי פעם וקמתי ממנו בוכה לגמריונרגעתי רק אחרי שקיבלתי חיבוק מאחי... לצערי החלום הזה התגשם ....

הליויתן

New member
רק שלא תרגישי שהחלומות שלך

גורמים לדברים לקרות. חלומות הם חלונות אל תוך עצמינו,אל הפחדים הכי עמוקים שלנו. שלא תטעי!

לונה..

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מצטערת לשמוע.. תנחומיי.. תודה ששיתפת אותנו.

למעלה