חלומות.....

Penny s

New member
אוו!! אפשר גם את סיריוס? ../images/Emo123.gif ../images/Emo15.gif

שלא יהיה בודד..
*טוב, עכשיו אני חייבת מקלחת קרה*

Dracos girl

New member
אמממ.... בואי נראה... ../images/Emo25.gif

אז ככה: מתוך הבקתה בה בער לפיד בודד, היה ניתן לראות מן הצללים שני גברים צמודים אחד לשני... לפתע, נקישה על הדלת! סנייפ קפץ מלופין, והחל לסדר את בגדיו, בקור רוח הלך לעבר הדלת בעוד לופין אינו יודע מה פשר הדבר שכרגע התרחש... "בלק", הכיר סנייפ בנכוחתו, "סנייפ", צעדים נשמעו מן צללי החדר, ולופין הופיע עם חולצה מופשלת, מכנסיים מורדים מעט, וחיוך ממזרי על פניו, הוא תפס בעניבתו של סיריוס ומשך אותו כלפיו בחוזקה. הוא הצמיד את סיריוס לקיר וידיו החלו לעבוד ברזיזות על פתיחת חולצתו של בלק, בעודם מתנשקים. סנייפ עמד המום מהצד, כשדחף פנימי גרם לו לצעוד לקראתם... "שלום", אמר והצטרף לחגיגת הנשימות הכבדות.... ^__________________^

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בהחלט התחלה

ראויה לפיק חדש....

Penny s

New member
באמת! ../images/Emo12.gif ../images/Emo15.gif

עכשיו עשיתי מקלחת קרה.. אני לא מעזה לבקש הופעת אורח של.. אוליבר ווד!

Dracos girl

New member
עבודה קשה את עושה לי פה...../images/Emo25.gif

^_________________^ קיי, נראה... (אתן יודעות שאני מכורה לכתיבת פיקים, רייט? בגלל זה יש לי את הניסיון בלכתוב יצירה מכל רעיון קטן...
) אה, ואני לועושה דיאלוגים, לפחות לוהרבה עכשיו כי אין לי כח להכנס לזה..
אה, ואני גם נהנית קצת...^_^ האור בבקתה נכבה, וקבוצת אנשים שניסתה להבין את המתרחש כמה מטרים מאחור, החלה להתלחשש. הם שכבו להם על הדשא, שני בנים ושתי בנות, לאחר השנים בבית הספר, חברויות לא מעט משונות התגלו... הארי דחף את דראקו
מעל ג´יני כשזה רכן לנשק אותה, "דראקו, אני מזהיר אותך, אם רון ישמע על זה", אך דראקו דחף אותו מעליו וחזר לעיסוקו. הרמיוני מצדה רק צחקה לה, ומשכה את הארי אליה. קול מבוגר נשמע מעליהם, מנקה את גרונו, כשהארבעה קפצו, "אוליבר!!!", צעקו הרמיוני והארי בהתרגשות, "אלא מי?", אמר בצחוק, ובא לקראתם לחיבוק. "אז מה אתם עושים פה, במקום כה נידח, איפה שכולם מתמזמ.... אה, כמובן...", קלט לאחר כמה שניות... "אוי אוליבר, סתם שכבנו, אה, דיברנו פה... בהינו בבקתה ההיא יותר נכון", גמגמה הרמיוני והצביעה לעבר הבקתה החשוכה. "כולה בקתה, מה מעניין בה כל כך?", "אתה לומבין, היה שם אור דולק... וראינו כמה דמויות בפנים.. עושים משו... ועכשיו האור נכבה", הסבירה ג´יני, שוכבת ליד דראקו שלא פצה את פיו עד כה. "רוצים שאלך לבדוק", שאל ווד. (^_____________^) "כן, תלך", התעורר לפתע דראקו, אך סרקסטיות נשמעה בטונו. "כן, ברצינות, רוצה שאבוא?", התחיל לשאול הארי כשדראקו הפריע, "-כמובן, הגיבור שלנו, הוא לוירשה למישו אחר להציל את היום, אה?" "אוי דראקו שקט", אמרה ג´יני והניחה את ידה על פיו. "אני הולך", אמר אוליבר ופנה לעבר הבקתה. הוא היה בטוח כי הוא שמע קולות האנחות מתוך הבקתה, אך כמובן, הם היו רק בראשו. או לפחות כך הוא רצה לחשוב. אוליבר דפק על הדלת וכשראה שאין קול ואין עונה, הוא פתח אותה בחריקה קטנה. לפניו נתגלתה מיטה. יחידה, וריקה. הוא החל להסתובב בבקתה, לעבר הקולות ששמע, עד שראה שלושה אנשים מרוכזים כל אחד, בשני (או בשלישי, תלוי איך רואים את זה...
) "אהמ", אמר, בהסוס. הוא היה מצפה שיופתעו, אך לא, אם זה לא היה רק בדמיונו, הוא היה יכול להיות בטוח שהם פינו לו מקום. הוא התקרב אליהם עוד צעד קדידמה, וראה את פניהם: "סנייפ, לופין ו...בלק?", שאל, לומבין. בלק קם מהמזרונות שהיו על הרצפה ליד האח, והתקרב בתנודות שוות לעבר ווד, הוא הגיע אליו, הסתכל עליו מלמעלה, והרים את ידו ללחיו. "שלום", אמר, והרכין את ראשו לנשק את ווד. אוליבר, שלא הבין מה קורה, נשאר יציב,אך לא נרתע מהנשיקה, לאחר כמה שניות אף התמסר לה. הוא הפיל את חפציו, ודחף את בלק לעבר השאר. על הרצפה. ^_________________________^ דיי... אני יכולה לכתוב שעות...

Penny s

New member
OMG ../images/Emo12.gif ../images/Emo15.gif

אני מסמיקה רק מלקרוא את השורות שלך..
ילדונת, מה עובר לך בראש? את צעירה מידי לדברים האלה.. אני מבקשת שתחזרי לכתוב פיקים תמימים על הרמיוני ורון אוחזים יד ביד והולכים לטייל באור ירח, או ג´יני ודראקו מגניבים מבטים מהססים אחד לשניה בשיעור שיקויים.. יהיה לך מספיק זמן בכיתה י"א לחשוב על דברים שמעבר.

Dracos girl

New member
רציני? ../images/Emo25.gif

כמה רואים שלוקראת את כולם מזד**** עם דראקו שאני וטל (דראקוס לוב מה"פ) כתבנו...
אמממ... אם יש רשות אני אוכל לפרסם אותו פה... כי דווקא יש קטעים עם סנייפ...
אממ... הילה? חוץ מזה, אני לוקטנה! אני לא! אני לא! אני לאלאלאלאלאלא! ^________________________^

Penny s

New member
אוי ואבוי.. ../images/Emo15.gif

אני מאוד מקווה שזה לא מה שאני חושבת במ**ים עם הכוכביות
אני עדיין חושבת שאת צעירה מידי בשביל לפרסם פיקים סלאשיים. הילה, מה את אומרת: נגביל את גיל הצפיה בפיקים מסוימים לכיתה י"א ומעלה? מישהו צריך לשמור על תום הנעורים של בנות הפורום

Dracos girl

New member
חוססספה! ../images/Emo25.gif

אני בט´, אני לא עד כדי כך קטנה... רק שתדעי שיש בנות בנות 11 שקראו את הפיק שלי ושל טל...
והוא לא רק סלאשי, הוא הכל! עם הדגש על כולם מזד**** עם דראקו! ^____________________^

מלאכית16

New member
באמת! ../images/Emo110.gif

זה כבר נהיה חולני...קרן, מה עובר עליך? תמשיכי ככה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרן שלנו היא נערה בת עשרים ומשהו לכודה בגוף של ילדה צעירה..... אמ......אני לא בטוחה שזה קשור לפורום אבל אפשר לפרסם את זה בשרשור עוף.....^_~

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gif וואלה עכשיו כשאני מסתכלת

על רשימת ימי ההולדת של הפורום.... מתברר לי, שאני הכי קטנה פה!!! בהחלט חשוד מאוד....

Penny s

New member
אני עדיין חושבת ש.. ../images/Emo15.gif

אסור לאפשר לילדות הצעירות יותר בפורום לכתוב ולקרוא סלאשיים.. זה משחית את דור העתיד
אנחנו צריכות מתנדבות שיכתבו רומאנים מתקתקים ותמימים לקהל הרחב

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gif מצטערת להגיד לך את זה..

..פני, אבל דור העתיד כבר הושחת
אני עדיין לא מאמינה שסוף סוף הצלחתי לנחש מאיפה את..... בשביל לבנות את דור העתיד הבא צריך לסמוך על כל האנשים מתחת לגיל 10....

Penny s

New member
כן, אני רואה את זה.. ../images/Emo15.gif

טוב, אני מניחה שזה לא חייב להיות משהו שלילי.. נצטרך לקבל את נורמת המתירנות המוקדמת כמשהו פוזיטיבי שמפתח את החברה ומסגל אותה לשנות ה2000.. וגם כי אין לי ממש מילה בנושא, נכון?

Dracos girl

New member
קיי! ../images/Emo24.gif קיר../images/Emo26.gif ../images/Emo25.gif

^______________________^ אני אתן ל...אממ... למי שיהיה כח לקרוא את זה ולא קרא בה"פ...
ואיך גילית שאני בת עשרים... תאמת שיקרתי, אני לורוצה להתבגר! לכן אני אומרת לכולם שאני בת 14 ומכריחה את האחות הקטנה שלי בת ה-14 ללכת לפגוש את חברות של מהפורום שחושבות שאני היא.... הבנת? ^_________________^ קיי, נו...
אופה פני! לוכתבתי שומדבר סוטה! רציני, רק בגלל שזה שני בנים את אומרת את זה? אם זה היה בן ובת? אממ... אז את במת תיהי בשוק כשקראי את כמע"ד... אם זאת אומרת...
אה כן, ואת כל הקטעים הסוטים שכתובים שם נעשו על ידי...^_^ נו מה אתן רוצות, טל רק בת 12...

Penny s

New member
לאו דווקא בגלל הסלאשיות ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

יותר הטרידה אותי העובדה שאת מודעת לכתיבה..אממ..*יצירתית*..בגילך. אני חוששת לשאול.. מה זה כמע"ד?

Dracos girl

New member
"ראי ערך בעוף" ../images/Emo25.gif

חיחיחי, רוצה לראות ~יצירתיות~ אמיתית?

Penny s

New member
לא שאני מבקשת לקרוא או משהו..../images/Emo15.gif

אבל איפה בדיוק מוצאים את ערך העוף הזה?

Dracos girl

New member
חחח... חמוטה... ../images/Emo25.gif

בעוף שיש פה בפורום... איפה שהילה אמרה לי לשים! ^____________^