חלומות של אחרים

לוטה1985

New member
חלומות של אחרים

לא מוצאת את עצמי בלופ הזה של הייאוש. החלטתי לקחת טופומקס עד שהמטפלת תחזור מעלה מינונים על דעת עצמי מגיעה עייפה מסוממת לעבודה לא נרדמת בלילות למרות שהמינונים האלו אמורים להרדים פילים עייפה הדירה עדיין בארגזים לא מתרגשת מהמעבר מעשנת עוד סיגריה על קופסאות קרטון משכנעת את עצמי שאני עדיין אנורקסית מקזזת מכאן ומשם בולעת עוד טופומקס לא מרוכזת הריטלין בכלל לא משפיע עם כמויות כאלה של טופומקס לא עונה לטלפון אבל ביננו הוא גם ככה בקושי מצלצל מסתכלת במראה ושונאת ככ שונאת את מה שאני רואה שונאת אוכל שונאת את עצמי שונאת את הייאוש הזה צועקת לאלוהים עננו לא מתקשרת עם הסובבים אותי אין טעם לכלום דכאון עמוק שכזה ייאוש מבחיל מבהיל באשמת עצבים רופפים באשמת מחלה ארורה באשמת אהבת אנורקסיה ושנאת בולימיה המשפט האחרון הוא טריגרי אך זה מה שאני מרגישה כרגע

עצוב לקרוא...

" יוצא שאת תמיד שותקת אבל בפנים זה בוער ונשרף הכל"
נשמע שאת ממש מוצפת. יש דרך לשחרר את זה כדי שתוכלי לסמם את עצמך קצת פחות?

לוטה1985

New member
אני מנסה

הולכת לספוט מפעילה את עצמי כן מנסה להתקשר להתעניין אבל בפנים דברים מתים מתים מתים אפאתיות שמרגישים בה מין שילוב לא ברור שכזה לא ברור לי

מה שכתבת על התרופות

מאוד מדאיג. את צריכה, בעיני, למצוא פסיכיאטר (עכשיו. אתמול. שלך או במיון) ולספר לו בדיוק מה לקחת (כולל הכל), באילו מינונים ועל דעת מי. זה מסוכן נורא. (ולא רק פיזית. מינון עודף של תרופות - לא על דעת עצמי - כבר גרם לי להרעלה שהתבטאה בין השאר בהרעה של הדכאון).
בבקשה, לכי לפסיכיאטר. עכשיו.

לוטה1985

New member
הפסיכיאטר שלי נתן לי את הטופומקס

אני מעלה את המינון כשאני מרגישה שעומד להגיע בולמוס אני לא יכולה לשאת מחשבה על בולמוס זה מפחיד אותי יותר מכל דבר אחר מכל דבר בעולם בערך

את מעלה מינון בידיעה שלו

או על דעת עצמך? כי אם על דעת עצמך, הפסיכיאטר צריך לדעת את זה ולהגיד מה הוא חושב.

הייתי מתקשרת ושואלת מה הוא חושב

גם כי זה מסוכן ואת חשובה, וגם כי לפעמים יותר מדי מתרופה מסוימת יכול להזיק לא רק במישור הפיזי.

לוטה1985

New member
אני יודעת אני מיואשת נורא ונורא פוחדת

ויודעת מה תהיה תשובתו. המטפלת חוזרת עוד שבועיים אין לי ברירה אחרת בינתיים, לא שאני רואה ברירה אחרת בינתיים. הוא לא בעד הכדור הזה בכלל כי מבחינתו אני עדיין אנורקסית וטופומקס מבחינתו לא בשבילי כל שכן העלאת מינון.לא שאני נלהבת גדולה מהכדור הזהאני עייפה נורא לא מרוכזת כבדה שכזו אך אין אין אין לי ברירה היו לי בולמוסים נוראיים נוראיים נוראיים כל התקופה הזו נוראית כל יום ויום הוא נוראי יש רגעים של הקלה יש רגעים של חסד אבל בגדול יש יותר אפילה מאור וחבל ממש חבל

למעלה