חלומות-שאלה כללית

חלומות-שאלה כללית

הייתי במעבדת שינה,עקב יקיצות מוקדמות ובעיות שינה כלליות. בת 58 כתוב שם,שאכן שנתי מופרעת ויש תנועה של חלימה רבה.שינה רציפה שלי לא יותר מ3 שעות עם כדור שינה. מה פירוש הדבר,האם זה טוב לחלום הרבה?,אני זוכרת את חלומותיי בבירור. אודה לתובנות. החלומות שלי לא מפחידים או מוזרים,כשאני חולמת אני יודעת שנרדמתי על בטוח ומרגישה שבאמת "ישנתי" תודה בברכה רות

רותי 11

New member
רות אין פה קטע של טוב או לא

כולנו חולמים הרבה אנחנו רק לא מודעים לכך חלקנו מודע לכך אבל לא כולנו, אי שקט בשינה זהמשוה שהם צריכים לענות לך על זה מה לדעתם הסיבה לכך

הם טוענים שזה על רקע רגשי

וזה ממש לא נכון לא מפריע לי כלום,אני לא בחרדות,פחדים. עבדתי המון שנים משמרות לילה לכן,ההפרעה הזו. גם גילי 58,נותן את אותותיו,אסור לי לקחת הורמונים. אני פשוט סקרנית זה הכל. מעניין אותי מה המיסטיקה אומרת על אנשים שחולמים הרבה. לוקחת כרגע תרופה חדשה שתעזור לי לישון יותר מ3 שעות רצוף בברכה ותודה רות

snoopytush

New member
רותי יש לזה עוד סיבה...

זה קשור לגיל ולמטונין. תקראי מה ענו לה בפורון חלומות או שאעסביר לך במסר:)

snoopytush

New member
כדורי שינה מקצרים את משך השינה

ואת משך שנת החלום (rem) יתכן שבגלל שהיא מקיצה הרבה פעמים היא זוכרת את החלומות כי אולי היא מתעוררת בשלבי השינה שעדיין עוסקים בחלומות. בדרך כלל אדם שין כל הלילה רצוף לא זוכרת את כל החלומות קורב החלומות שנחרטים אצלו הם החלומות האחרונים לקראת הבוקר:) זה מה שאני חושבת

Kazmi

New member
זה משהו חדש אצלך?

החלומות, והזכירה שלהם בעיקר

לא-גם שאני ישנה אחה"צ אני חולמת

אני לא מתעוררת בגלל חלום מסויים,פשוט מתעוררת. מה כל כך מוזר שאני זוכרת את החלומות שלי לפרטי פרטים? אני לא רושמת אותם ולא ממש מתייחסת אליהם,אלא אם זה משהו מיוחד תודה על התגובות בברכה רות וכן זה קשור למלטונין שמופרש לקראת לילה,אצל בוגרים הוא בירידה ולכן אני לא היחידה שקשה לה להירדם

Kazmi

New member
זה לא מוזר לי למען האמת ../images/Emo3.gif

אני, מאז שאני זוכרת את עצמי, זוכרת את חלומותי - גם כן לפרטי פרטי פרטי פרטים (ברמה של איזו חולצה לבש מישהו), אני לפעמים מוצאת את עצמי מנמנמת 5 דקות וחולמת משהו. זו הייתה סתם שאלה סקרנית
למען האמת היה לי מוזר מתי שגיליתי (לפני כמה שנים כבר) שאף אחד אחר לא זוכר כמוני חחח

../images/Emo20.gifאיזה חמודה את

כן אני זוכרת לפרטי פרטים צבע עיניים,פרטי לבוש,וכו' וכו' שאני חולמת אני יודעת שעל בטוח נרדמתי,פה אומרים ששנת חלימה היא "קלה" אצלי לא,אחרי חלום אני מרגישה שישנתי היטב אפילו אם זה רק ל20 דקות מרגישה שישנתי שינה עמוקה מאוד. בברכה רות תגידי יש לך רעיון,למה לא ממש אכפת לי מה אני חולמת?אני לא היסטרית לגבי חלומות ולא רצה לפרשן כל דבר. זה הייה כך מאז ומתמיד.

Kazmi

New member
גם אצלי זה ככה

בדיוק ככה אפילו
יוצא לי גם שבמהלך חלום אני נזכרת "זה חלום!" כמו איזו גאונה ופשוט מתחילה לשחק בעולם הדמיוני
אבל אני ישנה לרוב הרבה, אולי בגלל הגיל או משהו כזה. גם אני לא נהגתי לפרש חלומות - בכלל אפילו. זה היה פשוט משהו בשגרה וזה לא נראה לי חריג מתי שזכרתי חלום אז זה לא הצית בי שום רצון לפרש את זה כי מהרבה בחינות זה פשוט היה הבל הבלים.. בזמן האחרון אבל חלמתי דברים שחשתי שהם משמעותיים, אז אותם פירשתי! מרבית החלומות אני עדיין לא מפרשת, מרביתם פשוט מייצגים פחדים בי וכל מדי רבדים תת מודעים אחרים... אם את לא חשה שהחלומות משמעותיים וחשובים לך אז הם לא ולכן גם לא תחושי שאת רוצה לפרש אותם

רותי 11

New member
גם אני נחשבת ל"יוסף בעל החלומות"

ואני חולמת המון אפילו ברטעים קצרים ואני זוכרת לפרטים חלומות אבל בעיקר יש את החלומות האלה שאתה יודע שהם משמעותיים שהתחושה מהחלום נמשכת כל היום.

Kazmi

New member
כן בדיוק ככה - החלום לא יוצא מהראש כל היום

בקיצר רות, אל תדאגי, חלימה מרובה (יותר נכון - זכירה של חלומות, כולם חולמים
) זה לא דבר רע, וכל עוד את חשה אחרי שינה ("קלה") שמצבורי האנרגיה שלך התמלאו זה בסדר. אני לא חושבת שזה נובע מלחץ או מצב נפשי לא טוב, אחרת זה אומר שאני במצב כזה כבר 20 שנה
כמובן ש3 שעות שינה די פוגע בתפקוד שלך, אבל בזה אין לי על מה לייעץ, רק להמשיך עם טיפול רפואי... יש יתרון בזה, כפי שכבר נאמר לך בפורום חלומות, שתוכלי לפרש חלומות אם את תרצי. יש לך זכרון טוב אז את לא צריכה לרשום שום דבר על דף (גם מי באמת יעשה את זה? אנחנו עצלנים
)... לפי דעתי שווה לנסות לפרש חלומות מדי פעם, אם את זוכרת חלום מסויים, זה יכול לתת תמונת מצב יפה על החיים שלך כרגע (תלוי בחלום, יש כל כך הרבה חלומות מלאים בשטויות הכי טפשיות) ראיתי שתהית בפורום האם יש לזה פן מיסטי, גם אני תהיתי על זה מתישהו...

למעלה