חלומות רקומים

חלומות רקומים

חלומות רקומים בחיק סלילים מתפתלים, שפתיים גולשות אל צוואר ועיניים כלואות במחבואי עפעפיים. ובין המגע הנסער במגע, צרור המור בין שדיים ילין. אנקת גבהים משלחת תאוות ודרך גבר בעלמה קוראה תגר על דממה נעטפת ביגונים.

ריקי די

New member
מגע.

בגוף מלא תשוקות כיסתה חלומות והיו הם נטמעים עמוק בים האהבה הגדול שנפער בתווך. חלומות היו מנצנצים בכמיהה לצבוע את המגע על אישה ואיש סחופי ערגה.

טאKילה

New member
תאוות כלואות

געגועי מתעצמים עם הזמן כמהתי אינה מאבדת צבעה תחושות ותשוקות מפעפעות עולות נוסכות נגיעות גוף ונפש. בחלומי הפקרתי חושיי להיעקד בלהט גופך בוא שחרר תאוות כלואות המצניעות שפע חמוקיים ויצרים חושקים.

שמים1

New member
אולי זה אתה ../images/Emo79.gif

בעמקי שמיכת חלומות חובקת שרעפים וחיוך מתוק נסוך על שפתיים. אולי היתה זו ידך שריפרפה קלות על שמורות עיניי ושפתותיך שהברישו קלות על אודם שפתותי. אולי זה חום גופך שעטף גופי וליבך פעם ברוך תחת כפות ידי הקטנות. אולי זה היית אתה שפלשת אל חמימות ערגותיי ודמותך מלווה את יומי .

יערית 1

New member
רוקמת חלום../images/Emo20.gif

רוקמת חלומי בחלומך, במחלפות ערגתך נקלעת, נסערת בכבלי אהבתך, דמותך עוטפת בתשוקה. אורגת לי חלום יוצקת דמותך בליבי.

odo13z

New member
מחשב קיצין......./images/Emo66.gif

אין עונות שנה לאהבה. היא מרחפת בבועה מוגנת ושמורה. הגשם לא יוכל לה הרוח לא תכבה להט השמש לא ירפה ידה........ ואני...... ( טוב....אז אני אומר" אני" ) במקום לטמון ראשי כשאהבתי...... בטבורך החם ..... והעגול.... במקום לחבוק מותנייך היפים.... יושב קפוא.... ומחשב קיצין........

למעלה