חלומות צלולים(?!)

חלומות צלולים(?!)

היי לכולם אני חדשה בפורום הזה אבל שמעתי על "חלומות צלולים" לפני כמה זמן... ניסיתי לעשות חלומות צלולים די הרבה זמן עד שזה הלך לי פשוט כל הזמן שאני קולטת שאני חולמת אני מתעוררת!!! אבל פעם אחת איכשהו הצלחתי להשאר בחלום... וזה היה חלום ממש ממש גרוע וידעתי שזה רק חלום ואני יכולה להשפיע עליו והכל, אבל חשבתי שלא כדאי... אין לי מושג למה... בקיצור, אני אף פעם לא מצליחה להכנס למצב של שליטה בחלום שלי /: אם מישהו יכול לעזור לי אז בבקשה *ZzZzzZzZZ*

דנה^^

New member
דבר ראשון

תעזבי את החתולים בשקט! לא.. ברצינות ;) את צריכה להירגע.. לדעתי את מתעוררת כי את נורא מתרגשת או משו כזה. זה חלום, אז מה? קחי את זה בקלות ותנסי לחשוב על זה כדבר רגיל או לא יודעת מה.. (האמת יש לי אישית קצת בעייה עם זה כי בצלול השני שלי צרחתי כמו לא יודעת מה.. אבל לא חשוב ;)) תנסי לפני השינה להגיד שאת תישארי בחלום יותר זמן (להגיד הרבה זמן + להאמין בזה!! חשוב!!) בנוסף לכך כשאת רואה שאת מתחילה להתעורר- הכל מתחיל להיות מטושטש- תשפשפי את הידים (בחלום), זה צריך לפעול. טוב, בהצלחה!

wee man

New member
יש לי בדיוק אותה בעיה!!!

גם לי קרה הרבה פעמים לפני הצלול הראשון שכל פעם שאמרתי אני חולם התחלתי להתעורר... בזמן האחרון זה שוב קורה שאני אומר לעצמי שאני חולם וישלר אני מתעורר... זה לא בגלל שאני מתרגש יותר מדי ואני אומר לעצמי שאני אשאר בחלום יותר זמן וכאלה אבל זה לא בדיוק עובד... אם יש לכם עצות אחרות תכתבו... אוהב, ינון

Cheetah

New member
הדברים הרגילים להגברת צלילות...

אתה יודע.. שיפשוף ידיים הסתכלות עליהם.. להגיד "אני ישאר בחלום"... אין לי כוח לפרט עכשיו, אבל תעשה את הדברים האלה מתי שאתה מתחיל לאבד את החלום. (אבל מאוד חשוב שזה לא יהיה מתוך לחץ, אתה חייב להישאר רגוע לעשות את זה אולי מהר יחסית אבל לא למהר)

wee man

New member
לא הבנת אותי...

זה לא זה, אני מכיר את כל השיטות שיש להגברת צלילות וכל זה, זאת לא הבעיה... הבעיה היא שברגע שאני אומר אני חולם, אני פשוט מתעורר... אני לא יכול להספיק לעשות את השיטות כי אני מתעורר באותו רגע. אני לא מתרגש, לא לחוץ, ולא שום דבר כזה, פשוט אני אומר לעצמי את זה וישר מתעורר... אם יש לכם עצות, תייעצו לי... תודה, ינון

Cheetah

New member
או שלא

אל תתיחס אל השיטות להגברת צלילות ככאלה אלא כשיטות לשמירה על חלום. אתה אומר לעצמך שאתה חולם וישר מתעורר, לי דווקא נראה שאני יודע על מה אתה מדבר.. ב"ישר" הזה, במיקרו שניה הזה.. אתה צריך לעשות משהו שישאיר את הזיקה שלך לחלום, "ישר" תיגע בקיר, מהר תעשה משהו.. (אבל אל תמהר). חוץ מזה נגיד איבדת את החלום.. אל תשכח באיזה מצב אתה.. אמרתי כבר כמה פעמים יש בזמן השינה מצבים שמרגישים כמו מצב של עירות.. אבל הם לא.. התעוררות כזאת(פתאומית אבל "לא מתרגש, לא לחוץ")... לא הייתי מהמר שתתעורר לגמרי אם לא תעיר את עצמך לגמרי.... תבדוק את המצב שבו אתה נמצא.

wee man

New member
ציטה, זה בדיוק

המצב שלי, לא ידעתי איך לנסח אותו אבל ניסחת מצוין. זה מאין התעוררות פתאומית כזאת אבל אני לא מתרגש, לא לחוץ, אני באמת לא מתעורר לגמרי, אני פשוט חוזר לשון אבל זה כבר מאוחר ואני לא יודע שאני חולם... למרות שהיה לי לילה מטורף כזה של איזה ארבע פעמים שזה קרה לי... לא הבנתי את העצה שאם דבר כזה קורה תודה, ינון

אוי... בדיוק!

כן, גם אני לא מתרגשת... אני פשוט מתעוררת, תמיד כשאני מגלה שאני ישנה, אני פשוט מתעוררת... איך אפשר לנסות מהר מהר להשאר בחלום אבל לא למהר?! קצת סותר את עצמך לא?!

wee man

New member
לזקנה שלועסת חתולים:

האמת שזה נשמע כאילו זה סותר את עצמו ואנשים שלא בדיוק מכירים את המצב יחשבו ככה, אבל אני מזדהה איתך ב 100% כי יש לי את אותה בעיה ב-ד-י-ו-ק-! קרו לי כבר די הרבה מקרים שקלטתי שאני חולם וישר התעוררתי (כמו שכבר הסברתי קודם) גם אם הייתה שיטה, אני בכל אופן לא חושב שהייתי מספיק כי ממש באותו רגע אני מתעורר, לפי מה שתיארת גם את, אז איך נספיק לעשות משהו??? נ.ב יש לך שם ממש אחלה :) אוהב, ינון

למעלה