חלומות צלולים

Anna93

New member
חלומות צלולים

שלום, אני חדשה בפורום אז אני אספר קודם כל על עצמי: שמי אן אני מצפון הארץ, אוהבת מוסיקה, גיטרות ומחול. מתעניינת במיסטיקה,רוחות קריסטלים וחלומות צלולים. מאז שאני מכירה את עצמי אני חולמת חלומות צלולים... כלומר אני כאילו נמצאת בחלום עצמו, אני חווה תוך שינה את החלום. אך רציתי להבין יש דרך שזה אוכל לשלוט על החלומות ולא רק "לצפות מהצד"? ואבקש לקבל יותר פרטים על החלומות הצלולים. אשמח לתגובות, אן

Anna93

New member
שאלה

התהליך שאני חובה הוא חלום צלול או שמה משהו אחר?

FantasyCrawler

New member
ברוכה הבאה!

ברוכה הבאה לפורום חלומות צלולים! עכשיו לגבי השאלה שלך.. לדעתי את לא חולמת חלומות צלולים, כי בחלומות צלולים את מודעת לזה שאת חולמת ואז את שולטת בזה, ולא רק מרגישה שאת חולמת ואת 'כאילו בתוך החלום', כי כולם מרגישים ככה :) בשביל עוד פרטים את יכולה להכנס לאתר הזה - http://planet.nana.co.il/lucidity/ כל הכבוד למנהל אלון שיצר את האתר הזה! דרך האתר הזה תקבלי את כל המידע על חלומות צלולים. * אם אסור לפרסם אתרים, תצנזרו בבקשה

את האתר הזה מותר לפרסם.

ממתי אלון מנהל את הפורום? :-O - - שלום אן, אני עכבר כחול מדבר. בנוגע למה שחווית, אז ככה: אם את מודעת לכך שאת חולמת, אז זה חלום צלול, אפילו שאת לא שולטת בו. האם בכל החלומות שלך (גם בחלומות בהם את לא מודעת לעובדה שהם חלומות) את רק צופה מהצד? בנוגע לשליטה בחלום.. אולי אחרי שתסבירי מה מתרחש בחלומות הרגילים שלך נוכל למצוא שיטות לשליטה.

silverhawk

New member
שלום אן ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום!
חלום צלול מוגדר כחלום בו את מודעת לעובדה כי את חולמת. במידה וזה מה שקורה אצלך - את אכן מחצללת.
בנוגע לשליטה בחלום, אני ממליץ לך לשלב בדיקות מציאות ואת השיטות להגברת הצלילות במהלך החלום. זה יגביר את סיכוייך לשלוט בו. בנוסף, למטרות ספציפיות (כגון תעופה או שינוי סצנה) ישנן שיטות שונות לבצע אותן. תשאלי ונשמח לענות. בהצלחה

למעלה