חלומות צלולים

jAcObZ

New member
חלומות צלולים

תגידו לדעתכם יש לנו שליטה מוחלטת בחלום הצלול? או שיש חלקים שעדיין נקבעים על פי התת מודע שקובע חלומות? כבר כמעט חצי שנה אני מתרגל זכירת חלומות ולומר את האמת אני זוכר לפחות 2 חלומות כל לילה,היו לי הרבה התנסויות עם חלום צלול ולמרות שאתה מודע לזה שזה חלום ויכול לשלוט .התפאורה,מקום התרחשות החלום ופרטים סביבתיים לא נקבעים על ידך בצורה מכוונת.

SpinZ

New member
שליטה מעין חלקית

אתה קובע את "התפאורה" ואת המילים שאתה מדבר, והכל, אך הדיאלוג והמשמעות היא של התת מודע

Bassman

New member
שליטה מוחלטת?

יכולה להיות. הרעיון של חלום צלול הוא להפוך את התתמודע למודע- דבר בעייתי בפני עצמו. אני אתן לך דוגמא- לא הרבה אנשים יודעים אבל הדרך הטובה ביותר להפטר מגיהוק מעצבן היא לגהק בכוונה. ההשתלטות הזו של המודע על התת מודע מונעת ממנו לפעול. אותו כנ"ל עם חלומות צלולים- כשמתחילים את ההשתלטות הזו, בדרך כלל החלום לא מחזיק יותר מדי זמן כי פשוט מתעוררים. צריך למצוא דרך לאזן את זה. ולענייננו- עם המודעות שלך מספיק גבוהה- הכל יהיה מודע. אתה תדע מה אתה אומר ותוכל לדעת מה האדם שמדבר אליך אומר וזאת אחת הסיבות שאני נגד חלומות צלולים- ע"י חלום צלול אתה לא יכול ללמוד מהתת מודע שלך כלום. אני בעד להיות בעל יכולת לשלוט על החלום, לזכור אותו, אך לא להשתמש בה כדי לתת להכל לזרום. ארבל.

Downy

New member
חושבת אחרת..

חלום מגיע בדרך כלל על מנת לתת לנו מסרים. כשהחלום הוא אינו מסר,אין אנו זוכרים את אשר חלמנו. למה הכוונה חלום צלול?

Envenom

New member
חלום צלול

הוא חלום שכביכול יש לנו "שליטה" על הקורה בו. כלומר החלום עובר ממצב של תת-מודע, לכמעט-מודע, כשלמעשה את עדיין חולמת אבל נמצאת בשליטה מלאה על החלום.

לא תמיד

חלומות עם סר אלה חלומות שמופיעים בדרך כלל לקראת הבוקר ובבוקר עצמו- בלילה יש חלומות רגילים לחלוטין שעוסקים במחשבות שלנו ומה שעבר עינו ביום

Downy

New member
נכון

לכן יש מקרים שחולמים ולא זוכרים בדיוק מה, אלא חלומות ללא מסר.

Polar Aurora

New member
בכל מקום

כתוב שיומן חלומות מסייע בהתפתחות בדרך המאגית. כמו שאני הבנתי, הכוונה היא שכאשר נלמד לזכור היטב את החלומות שלנו- לשלוף אותם מהתת מודע- זה יעזור לנו "לשלוף" משם גם דברים אחרים. הבנתי נכון? ויש לזה אולי עוד מטרות?..

למעלה