חלומות צלולים

Roeypol

New member
חלומות צלולים

היי,

הייתי תקופה ארוכה בצללים של הפורום בניסיון לחלום חצלול.
התחלתי עם היומן ותיעדתי יותר מעשרה חלומות...
אבל משום מה פעם אחר פעם אני נתקל באירוע מסויים שחוזר על עצמו כמעט בכל חלום,
ואני לא מצליח להתקדם משם.

אני רוצה לציין שאני מאוד נהנה מהחלום, אבל האירוע לא נעים, והייתי שמח לקבל טיפים איך להיפטר מזה...
מקווה שאני ברור,

אשמח לתגובתכם,
רועי.

היי רועי

תמיד נחמד שמישהו יוצא מהצללים ואומר שלום. עוזר לפורום להיות קצת יותר מארבעה אנשים שכותבים זה לזה (לא שאני מתלונן).

קצת קשה להבין מה בדיוק אופי החוויה הזו שאתה מתאר. זה משהו שאתה חולם (מעין חלום חוזר)?

Roeypol

New member
היי המלך בצהוב

כן זה משהו כמו חלום חוזר, הוא בעל אופי מיני מסויים.

אינני יודע אם זה קשור, אבל בעבר הייתי חלק מאירוע שקצת "רודף" אותי...ובכל פעם שאני חולם חצלול, בשלב מסויים אני נתקל באותם אובייקטים מסויימים ואני מתעורר...

makron2

New member
האם זה חלום שבו אתה יודע שאתה חולם?!

במידה וכן תעשה בדקות מציאות והגברות צלילות לפניי שאתה מעיר את עצמך בגלל משהו - זה יעזור לך להפנים את מהות המצב(שאתה בסך הכול חולם)ואז תוכל להתמודד עם כול המכשולים - אם זו דמות עצם הידיעה המוגברת תגרום לכך שתוכל לבחור אם להתעלם ממנה או לשנות מיקום או להתמודד איתה(מומלץ להתמודד תוך כדיי הבנה)

אני חושב שהאירוע הזה דווקא טוב לא?

אם אתה יודע שזה קורה לך הרבה פעמים בחלום אז זה סוג של עוגן!
אתה תוכל לומר לעצמך לפני שאתה חולם "כשהאירוע ------- יקרה אני אבין שאני חולם!"

אולי...

יש הרבה אלמנטים "מיניים" שהם חלק מחלומות באופן טבעי, אבל בגלל האופי המיוחד של חלומות צלולים הם עלולים לבלוט במיוחד בהם.
בכל שנת חלום יש זיקפה (כן כן, כל פעם) עקב הירידה ברמות הנוראדרנלין בדם (הנה סרטון חמוד שמסביר על זה).

לחלומות יש הרבה פעמים תכנים מיניים רגילים או אפילו קיצוניים. זה דבר טבעי ולא מעיד על החולם (ביום שבו ישפטו אותנו לפי החלומות שלנו חצי מהעולם ישב בכלא).
אני רק אומר שצריך לקחת את הדברים האלו בקלות ולא להתרגש מהם יותר מדי. אחרי הכל, זה רק חלום :)

אם מדובר במשהו אחר שקשור לאירוע קשה כלשהו בעברך ושממשיך להופיע בחלומות שלך זה סיפור אחר. זו יכולה להיות דרך התמודדות בריאה, אבל אם זה מפריע ליומיום שלך ומעסיק אותך לא רק בחלומות הייתי שוקל לדבר עם מישהו מקצועי על זה.

בכל מקרה- בהצלחה עם החצלולים

למעלה