חלומות צלולים

חלומות צלולים ../images/Emo7.gif

קראתי את האתר כבר מיליון פעמים אבל עדיין לא קלטתי מה רוצים ממני שם... הכל נראה כל כך קשה ומסובך זה לא שיש לי קשיי קליטה או משהו, אני גם לא אחת שמוותרת מאוד מאוד מהר פשוט יש בי צד שרוצה להיות בתוך כל הקטע הזה של מחשבות ודמיונות וחלומות אני חושבת שהחלומות שלי הם המעניינים ביותר אבל כנראה שהצד הזה פשוט לא מספיק חזק ולא משנה כמה אני ארצה, אני פשוט לא מספיק ארצה. ואתם מדברים ככה על חלומות...כאילו אתם יכולים להזמין חלום מתי שרק בא לכם וזה לא הוגן! לא נראה לי ששנים על גבי שנים אתם התאמנתם על זה או משהו כזה. הייתי רוצה פעם אחת להבין בעצמי את הסיבוך הענק שהולך בראש שלי, אפילו רק באופן כללי, לא יותר. אבל שום דבר מהסוג הזה אף פעם לא הולך לי אז אני חושבת לעצמי שזה הכל סתם שטויות חלומות צלולים זה סתם שטויות - במילא רק אני יכולה לראות את זה. אבל אני כל כך מקנאה באנשים שקובעים ואז נפגשים בחלום משותף, אנשים שעפים בחלום ואנשים שבעזרת חלום מתמודדים עם פחדים מלידה. ואיך אפשר שלא לקנא? כן, כן, תגידו לי שההצלחה טמונה בכוח הרצון נראה לי שיש לי הרבה כוח רצון, כן זה נכון אני רוצה את כל זה אבל אני לא מצליחה. מה לעשות? תעזרו לי!

Dazed&Confused

New member
שלום לך...

ברוכה הבאה לפורום שלנו! תראי חמודה, זה לא כל כך קשה... רוב האנשים פה לא התאמנו שנים, ועד כמה שידוע לי אף אחד לא חווה חלום משותף. תאמיני לי הדרים האלה לא עד כדי כך קשים, כשתגיעי לזה תראי שלעוף בחלום זה משחק ילדים, ולהתמודד עם פחדים - כשתהיי שם, זה כבר יהיה פשוט. עכשיו, כדי להגיע לשם נלך שלב שלב. האם את זוכרת את החלומות שלך? איזו רמת פירוט, באיזו תדירות וכו´? תעני על על השאלה הזאת וכבר נעזור לך פה להקדם שלב שלב - ותראי כמה שזה יהיה לך פשוט. שלך, b o a z

תודה

אני בד"כ זוכרת את החלומות שלי הכי הרבה חלומות שחלמתי בלילה הם 3 או 4 רצוף, למרות שקשה להיות בטוחה בדיוק כמה הם, בגלל שלכולם היה קשר כלשהו אז תמיד יכול להיות שזה בעצם חלום אחד מאוד-מאוד ארוך, שפשוט היה בו מעבר יותר מדי חד בין סצנה לסצנה. לעתים רחוקות התעוררתי בהרגשה שחלמתי משהו - רק שחכתי מה הממ האמת היא, שרמת פירוט די גבוהה אני לא מיטיבה לזכור שמות בחלומות (גם לא במציאות) אבל אני זוכרת מספרים הרבה פעמים מספרים משתנים כל הזמן, אבל לרב אני זוכרת את כל שינויי המספרים. נראה לי שרמת התדירות קשורה בשעות השינה שלי או במצב הנפשי/גופני/שניהם שלי... בחופש קרה שחלמתי חלומות עשירים בפרטים במשך 4 לילות רצוף! זה היה מעניין, זה התחיל להיות עסק כמו סדרת טלויזיה "מעניין מה אני אחלום היום?" משעשע... עכשיו בזמן החגים כל הזמן משתנות לי השעות והמצבים, ככה שחלומות מופיעים אצלי בערך פעמיים עד 3 פעמים בשבוע, אבל הם לא מאוד ארוכים וגם אין בהם הרבה צבעים בחלומות ההגונים באמת שלי, יש הרבה צבעים אלא אם כן יש סיבה מיוחדת למה לא. אני יכולה לזכור דברים כמו הצבע והצורה של דוגמת סלסול על טפט של קיר בלי שום סיבה מיוחדת ובלי שאני אשים לב לזה במיוחד בזמן החלום אני פשוט זוכרת שטויות כאלה, כזו אני. זהו... ותודה על העזרה, כי אני באמת תקועה פה

BladeRaider

New member
תראי....

אני עובד על זה רק חודשיים בערך, וכבר היו לי 2 חלומות צלולים. מה שאני אומר זה, תנסי לעשות בדיקות מציאות במשך היום, תכתבי יומן חלומות, פשוט כל בוקר תרשמי את החלומות שלך, את ההרגשה שהתעוררת בה וכו´. כשתראי על מה את חולמת בדרך כלל, תעשי בדיקת מציאות כשאת נתקלת בו. עכשיו לגבי בדיקת המציאות, זה נראה אידיוטי וגם אני בהתחלה פחדתי שאני אהיה פסיכוטי בגלל זה, אבל זה לא ככה. בזמן עירות את פשוט בטוחה שאת לא חולמת, בחלום יש ספק. לכן יכול להיות שמספיק שתשאלי את עצמך האם אני חולמת? או שתסתכלי בשעון דיגיטלי לכמה שניות. עכשיו לדבי השיטות המיוחדות, WILD - זה לא מפחיד כמו שאלון כתב, ניסיתי את זה, מה שקורה זה שהמודעות שלך נשארת אבל הגוף נרדם. מה שאלון אמר יכול לקרות, לא חייב לקרות והוא מושפע מהמחשבות שלך. MILD - זה די קל, לא ניסיתי אבל העיקרון הוא "להזמין חלום" לפני ההרדמות אחרי 5 שעות שינה שום דבר לא מסובך, תנסי ותראי אף אחד לא התאמן פה שנים וגם אני רוצה להיות מומחה בזה כבר.

שריר

New member
את גם צריכה אמונה אני עד עכשיו לא

היה לי חלום צלול ששלטתי בו ואני תקוע בוילד בכל זאת מנסים בסוף זה יצליח אבל זה ממש לו מסובך בשביל זה יש את הפורום כדי להציג לגיא ולאלון לאלון פחות כי אז האשכים שלא מתחילים לכאוב. אבל שאלי שאלות ותיראי שיענו לך פשוט לכי שלב שלב תתחילי עם היומן חלומות והעוגנים ואחרי כמה שבועות כבר תוכלי לנסות מילד ואם לא יילך אז וילד או סתם בדיקות מציאות אם אין לך כח להתעורר בלילה

אלון ב

New member
בואי נעשה לך קצת סדר בבלגאן

תקשיבי זה ממש לא מסובך ולא צריכים שנים של נסיון, יש אפילו כאלה שחולמים חלום צלול כבר ביום הראשון שהם קוראים על זה. אז ככה תקשיבי - את צריכה לכתוב כל בוקר את החלומות שלך, וזה שיש לך זיכרון טוב לחלומות שלך זה כבר מצויין ויעזור לך המון ! יש סה"כ 3 שיטות מאד פשוטות להגיע לחלום צלול - 1. בדיקות מציאות - את עושה כמה שיותר בדיקות מציאות במשך היום, בסוף את גם תיזכרי לעשות אותן תוך כדי חלום ופתאום תביני שאת חולמת ! הבדיקה הכי פשוטה היא פשוט להסתכל סביבך ולשאול את עצמך "יכול להיות שאני חולמת עכשיו ?" ואז תראי אם את מבחינה במשהו מוזר או לא הגיוני. כמה שתעשי יותר בדיקות מציאות במשך היום ככה יהיה לך יותר סיכוי לחלום צלול. 2. MILD - את הולכת לישון ומתעוררת אחרי 5 שעות, נישארת ערה לשעה, הולכת שוב לישון וחוזרת בראש שוב ושוב על החלום האחרון שהיה לך. מה שיקרה זה שאחרי שתרדמי את תיכנסי שוב לאותו חלום ותביני שאת חולמת ! 3. WILD - את הולכת לישון ומתעוררת אחרי 5 שעות, נישארת ערה לשעה, ואז הולכת שוב לישון אבל הפעם את מתרכזת במשהו ולא חושבת שום דבר אחר ! לדוגמה תתרכזי בתיקתוק של שעון או בנשימות שלך. אם תהייה לך מספיק סבלנות אז אחרי כמה זמן את תיכנסי ישר לתוך חלום צלול ! עכשיו אני רוצה שתסבירי לי מה כל כך מסובך כאן ? ביי ביי אלון

למעלה