חלומות על קרמבו

tali az

New member
חלומות על קרמבו

כבר שבועיים שלמים שאני מפנטזת על קרמבואים... אני באריזונה, בלי מכולת ישראלית ולשלוח מהארץ אי אפשר כי הם גם יימעכו וגם יתקשו בדרך... אני חייבת קרמבו!!! Any Advice?!?!

מבינה אותך כל כך...../images/Emo4.gif

ואני בקנדה ואין שום סיכוי שאוכל קרמבו השנה, רק אם אסע לביקור מולדת בעצם, המועדף שלי זה הלבן כמובן, וניל, כנראה שאמשיך לחלום....

טורונטו על מפת הקרמבו

אחרי חודשים ארוכים של אכזבות והסתפקות במועט (מין חיקוי בשם מנבו) יש קרמבו של שטראוס גם בטורונטו. יופי זוללים אותו.

judyr

New member
טלי...

בעד תשלום סימלי.... ועוד קצת
ג´ודי מתחייבת לשלוח לך קרמבואיך ככל שחפצה נפשך.... ואני גם מבטיחה לך שהם יגיעו בשלמותם!

billy miligan

New member
ג´ודי רק מבטיחה../images/Emo8.gif

ומדברת ומדברת אבל לשלוח לא שולחת. לא קרמבו ולא שממבו רק דיבורים
פקה פקה וזאטות למינהם אבל לא קרמבו

sirpad

New member
בנבכיי הארכיון

שהיום לראשונה ירדתי למרתף ובחשתי בתוכנו יש דו שיח על המתכון לקרמבו להלן הלינק : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/forumpage.asp?id=25&firstmsg=580

אפשר לשלוח לך מכאן ולא מישראל :)

בדיוק ביום שישי קניתי קופסא קטנה של קרמבואים. תשלחי את הכתובת במסר ואני שולחת לך קופסא :)

judyr

New member
ככה עדי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

גונבת לי ת´פרנסה

billy miligan

New member
שלחתי לך כתובת כי

ג´די רק מדברת ומדברת ומזטטת
אבל לשלוח לא שולחת מחכה בכליון שפתיים

ראיתי אבל

לצערי אני לא יכולה להתחיל שירות משלוחים בין לאומי. לשלוח אוכל מחוץ למדינה זה יקר מאוד ולפעמים לא חוקי. ואולי הכי בעייתית היא העובדה שמשלוח בינלאומי מהיר עולה הון... אז נראה לי שניו זילנד תיאלץ לחכות... sorry

judyr

New member
על זה...

שאתה ישר מתלונן עלי...... אני מזטאטת אותך ברגע זה ממש

לא!

וזה גם לא נשמע לי הגיוני..... נכון שמבחינת ההגיון הגיוני שהקרמבו לא יתרסק...אבל זאת עבודה רבה ולא הגיוני שאנשים עוטפים ביד... מצד שני.זה גם לא נראה כך...אין מספיק קמטים על הנייר... וואלהה אם כך...צריכה להפסיק לאכול קרמבו...

למעלה