חלומות על סולמות

חלומות על סולמות

כבר שני לילות רצוף שאני מתעוררת וזוכרת שחלמתי עם הזמן החלום התמסמס כמו תמיד אבל הפעם זה לקח יותר זמן ואני עדיין זוכרת פרט אחד משני החלומות. בשני החלומות טיפסתי כלפי מעלה במדרגות שהפכו תוך כדי הטיפוס לסולם והקטע שאני זוכרת במיוחד הוא שבשני החלומות הגעתי למעלה ואז שהייתי צריכה לעבור מהסולם למישור אחז אותי פחד איום ולא הצלחתי לעבור. פחדתי ליפול (לא זוכרת אם בסוף עברתי או לא). כנראה זה היה כל כך חזק הפחד כי עכשיו תוך כדי כתיבה מתחילות לי דפיקות לב כשאני נזכרת בפחד ליפול. אני חושבת גם שבשני החלומות היה מישהו או מישהי שאני מכירה למעלה (לא זוכרת מי ולא אותו אחד בשני החלומות) ובשני המקרים הוא או היא לא קמו לעזור לי לעבור מהסולם למשטח. בכל מקרה החלק האחרון חשבתי עליו רק אחרי שהתעוררתי כי זה היה מוזר. אני מקווה לא לחלום את זה יותר זה נורא מפחיד.

AmiTutiT14

New member
אני מציעה שתשאלי בפורום חלומות../images/Emo29.gif

הם אנשים נחמדים, יעזרו לך בטוח:)

מוּסקט

New member
סולם

חלומות על טיפוס בסולם יכולים להיות קשורים לכך שאת נמצאת בעיצומו של שינוי ומעבר לדרגה גבוהה יותר במישור החברתי או הרוחני או אפילו עלייה בדרגה בעבודה. סולם בחלום מרמז על שגשוג והצלחה הקשורים ישורות לעבודה הקשה שלך. הפחד מלעבור למישור הגבוה יותר יכול להיות קשור לפחד מהאחריות החדשה בסטטוס החדש, הגבוה יותר או פחד שמא תתאכזבי.

מתאים למציאות בצורה מפחידה

השבוע הייתה לי שיחה עם הבוס שלי בעבודה לגבי סמכויות ניהול נוספות שהוא מעביר אלי. אני לא בטוחה שזה מתאים לי, אני לא בטוחה שאני רוצה את זה ואני לא בטוחה שאני אצליח בזה. ואני גם לא מקבלת יותר כסף בשביל זה. חוצמזה קיבלנו מספר פרויקטים חדשים אצל לקוחות שזה טוב אבל זה נורא נורא מלחיץ. היה צפוי שזה יגלוש לתוך שעות השינה.

עִידן

New member
ממ..

אני חלמתי עכשיו משהו על תמנון ענק שיוצא מאיזה מים, ובגללו אני מתפסת על מין סולם (בצורת מעגל) כחול שעשוי מחומר ג'לי, ואחרי כמה זמן של פאניקה מצליחה לרדת (דווקא בקלות). ולפני זה היה לי חלום בו באתי לצעוק על כמה אנשים על רקע אידיאולוגי-אישי, ובדרך לשם טיפסתי במדרגות שהיו עליהן הרבה צמחים ועשבים, סבוכות כאלה.

מוגג

New member
מתעלק על הסולם ../images/Emo177.gif

חלמתי שאח שלי שואל את כולם (מטיילים ואנשי כוחות הביטחון) חידה מאוד קשה: יש ארון מאוד כבד וחבל קצר. בחדר השני יש זבוב וצריך להרוג אותו בעזרת הארון. אני מנסה למצוא את הפתרון, אחרי כמה זמן, פתאום מנצנצת בי התגלות. אני אומר לאחי שיש לי תשובה לחידה, אבל בטח זה לא מה שחשבת עליו: לוקחים ריבה, שמים בארון ואז כשהזבוב בא לאכול את הריבה, סוגרים את הארון והוא נחנק בפנים. == זה מה שאני זוכר מהחלום. אני זוכר גם שהייתי מאוד מבסוט.

../images/Emo6.gif הוא מגדל דבורים

בתוך קופסת גפרורים בארון? אני חלמתי שאמא שלי חזרה מברזיל מוקדם מן המתוכנן ולא הביאה לי את המתנות מהרשימה ששלחתי לה אתמול בלילה. כהתעוררתי וגיליתי שזה רק חלום, רווח לי (למרות שכשראיתי מה השעה נלחצתי, כי עוד מעט יש לי מבחן).

שונא מתנות יחיה

ואני חלמתי שאני עם גרביים ורוצה להוריד אותם כדי ללכת יחפה ברחוב, אבל מתחת לכל גרב שאני מורידה יש עוד גרב ועוד גרב ועוד גרב... עד שזה כבר מתחיל לכאוב.

מוּסקט

New member
עלק-סולם

האסוציאציה שעלתה לי עם החלום זבוב-ארון היא של לפתור בעיות קטנות ומטרידות עם תותחים - אההה, סליחה, ארונות. כלומר לסבך ת'עניינים.

מוּסקט

New member
סליחה?

את מתווכחת איתי על האסוציאציות שלי?

עִידן

New member
שלי,

שלא תתבלבלי - אני סבורה שהיא התכוונה לשאול אם את מתווכחת אתה על הסוציאציות שלה.

למעלה