חלומות על מכושפות?

חלומות על מכושפות?

אני יודע שזה נשמע שטותי, אבל אי פעם היה לכם חלום/ות על "מכושפות"? אני פותח את זה בגלל שהלילה חלמתי שפתאום (
ממש קטן בקטע הבא), יש לי את הטלקינסיז של פייג´, ואיכשהו הצלחתי "בטעות" לנצנץ את אח שלי ולא שמתי לב לזה אפילו, ואז שמתי לב וניצנצתי אותו בחזרה והוא ישן ולא הרגיש בכלום. זה היה מה זה גדול...שהיו לי כאילו...כוחות... (אני מדמיין עכשיו חצי פורום מתחיל לפחד ממני אבל איי דונט קר!)... היה לכם משהו בסגנון?

Tai Lyn

New member
אני יודע שלהוגו היה אם הוא ירצה הוא

יספר לי לעולם לא היו חלומות על מכושפות וזה מוזר כי אני תמיד הולך לישון בדיוק אחרי שאני כאן בפורום, שזה בערך ב 5 6 בבוקר כל יום!

HuGo Hell

New member
LOL ../images/Emo13.gif יש לי רשימה..

1) חלמתי על קול ואני.. ועוד חשבתי {ואני עדיין חושב} שקול חתיך.. אבל עדיין שונא אותו... 2) חלמתי שגרימלוקים הרגו את אופל.. והשיער שלה השתנה לבלונדיני.. סיוט!! 3) חלמתי על.. שכחתי
.. רק חלום מפחיד ..

Ophel McNeil

New member
אוי. זה כיף. ^^

דווקא זה מוזר, אני בקושי חולמת על מכושפות, מה שמאוד מפתיע, בהתחשב בכך שהסדרה היא פחות או יותר כל חיי. היה לי חלום שבו קול וליאו הופיעו לשניה, אבל אתם לא רוצים לדעת. ממש לא. סמכו עליי.
בכל אופן, חלום שחלמתי פעם אחת, החלום הכי מפורט שלי על מכושפות - הייתי מלינדה (זה לא הופך את היחסים שלי עם ליאו - כן, הם קיימים, שקט! - למעט קינקיים?), וקול ניסה להרוג אותי, את אחי הקטן, ואתה בני הדודים שלי. מה, שאגב, שמאוד מוזר, בהתחשב בכך שלפייג´ אין ילדים (ואני ספק עם זה ספוילר), ואם איכשהו לקול ולפיבי יהיו ילדים.... אני בספק אם קול ירצה להרוג את הילדים שלו עצמו. טוב, לא עקרוני כרגע. בכל אופן, כעיקרון זה חלום שהוא חזרה על אלפי חלומות אחרים, בווראסציה שונה. בכל חלום רודפים אחרי, ואני מנסה לשרוד. הפעם, זה היה מכושפות, וקול ניסה להרוג אותי. כעיקרון החלומות האלה מאוד מפחידים לחלום אותם, כי חצי מהזמן אתה נמצא במקום אפל, ונמלט על חייך (לא תאמין כמה פאניקה אפשר להרגיש בחלום), אבל כיף להיזכר בהם אח"כ. מה גם, היה לי כוח שהצאתי פעם למלידנה (אבל כבר ירדתי ממנו), שזה כוח שווה ביותר לדעתי. חלום נחמד, אני חושבת שלא מתתי בסופו. *חיוך גאה*

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif..

אוי החלומות שלי המפחידים.. אז ככה.. {לפירטי פרטים} זה לא בידיוק מהתחלה כי אני לא ממש זוכר.. אופל היית באמבטיה, במקום ממש חשוך בבית שלי.. היא ישבה באמבטיה {לא ערומה היא היית עם שימלה וורודה- לבנה} ועשה מקלחת לאח שלה הקטן.. ואז באותו הגרימלוקים והרגו אותה ואת אחיה, וחיסו אותם עם סדין {והם נישארו באמבטיה אופל ואח שלה} ואז אח שלי הגדול ניסה להרוג אותה {הם גרו מולי} ולא הצליח.. והסתכלתי בספר.. היה רשום איך להרוג אותם.. ואז היה אשום לקחת שערה מראושו של הקורבן... אבל באתי לחזרתי חתיכה מהשיער של אופל והוא היה בלונדיני.. ואז עשיתי את הכישוף בזמן שאח שלי נלחם איתם.. ואז.. ואז.. ואז.. אני מתעורר.. או שחלמתי על משהו כזה
5 {בקשר למין התינוק} אז היה רוח שהוא מהסרט "קסם מעשי" והוא גר בבית קברות.. והיה מין קללה על העיר.. {כפר שמריהו, שם אבא שלי עובד} ואז איכשהו פייפר ופיבי ופייג´ הופיעו, ואז אני ופייפר הלכנו אליו.. {לרוח} ופייפר אמרה "בוא נעשה עיסקה, אנחנו נפסיק לרדוף אחריך תעזוב את תושבי הכפר" {באנגלית} ואז הוא אמר אוו קיי.. ואז פייפר צעקה לי לרוץ {וזה היה כול כך מפחיד} ואחרי ואחריה רדפו רוחות ותפסו אותה, והיא השתחררה.. ואז אני הצלחתי לברוח וגם היא.. עשיו כישוף {הן עשו} והרוח הושמדה {ופייפר בהריון} ואז ליאו היה שם גם.. ופייפר מולידה את התינוק והם אומרים "זה בן" אז אמרתי וואוו זה בן! ^^ ואז אני אומר לעצמי "רגע אבל ידעתי שזה יהיה בן
" וזהו.. החלום היה ארוך ומפחיד
לא ממליץ לחלום אותו!

HuGo Hell

New member
ברגע שאתם רואים../images/Emo58.gif תסגרו את

ההודעה !!! כתבתי משהו אחרי הספוילר שהוא ספוילר {סיפור ארוך}

Ophel McNeil

New member
ספוילר קטלני. ../images/Emo58.gif

הוא כתב שיש תינוק בעונה החמישית! זה אומר שאחת הבנות נכנסה להריון, ומצטערת - זה ספוילר. חוץ מזה - שמים רווח בין הספוילר עצמו לבין הסימון שלו!!! למען השם!!! מה גם, שהוא היה צריך פשוט לסמן ספוילר, לעשות מרווח ספוילר, ואז לכתוב - ספוילר למין של התינוק. ואז עוד מרווח ספוילר. למה להרוס לאחרים, למה?!

Woogyman

New member
אתם צוחקים?!

אין יותר מוזרים מהחלומות שלי! תמיד משום מה יש לי TK (רגיל) בחלומות, ותמיד הוא לא עובד. פעם לילדה מהכיתה שלי היה כוח להקפיא (שכן עבד לה) באחד החלומות ובחלום אחר נלחמתי במד"בית (מדריכה בוגרת, זאת שאחראית על התנועה במושב) שלי ובאחותה, שהיו שתי שדות שיורות לייזר... גם שם כמובן היה לי TK שלא עבד. שמישהו יגיד שאין לי בעיה נפשית חמורה.

גם אני חלמתי חלום

לידע כללי: אנחנו 3 אחים, אני האמצעי, סבא שלי מת ואני היחיד שרואה מכושפות בבית. עכשיו לחלום
: אני הלכתי עם ידיד שלי ברח´ ואז בפניה כל אחד הלך לכיוון אחר. אני עברתי ליד אישה זקנה והיא שאלה אותי: "מה השעה?" הסתכלתי בשעון שלי ואמרתי: "21:49" אבל שהרמתי את הראש כבר לא הייתה אישה זקנה אלא שד בגובה 3 מטרים! (אני יודע שאין כזה שד אבל זה מה שהיה בחלום שלי)! הוא שלח אליי כדור אנרגיה והדבר הראשון שעלה במוחי לעשות זה להקפיא את הזמן, אז ניסתי להקפיא והצלחתי! (כמובן שהכוח חלש בהתחלה אז הוא התחיל להתעורר). וברגע שהוא התעורר ניסיתי לפוצץ אותו וככה הצלחתי! הלכתי לכיוון הבית ולרגע חשבתי: רגע, אם קיבלתי כוחות זה אומר שגם האחים שלי קיבלו, וזה אומר שבגלל שסבא שלי מת אז... עצרתי לרגע ואמרתי: "אמא מתה!" רצתי הביתה והגעתי ושמה ראיתי את אבא ואמא שלילא הבנתי מה קרה ואז הבנתי שיכול ליהיות שאני מאומץ. הלכתי לאח הקטן שלי ואמרתי לו לנסות לרחף, אבל הוא צחק עליי אבל כנראה שהוא בכל זאת ניסה לרחף כי כעבור שניה הוא היה באויר. הוא נשאר בהלם. הלכתי לקרוא לאח הגדול שלי ולו אמרתי שינסה להעיף את העיפרון עם העיניים אבל הוא בן 19 הוא אפילו לא ניסה. ואז לקחתי את העיפרון ופוצצתי אותו ועידן ניסה להעיף עט עם העיניים והצליח ואז נגמר החלום.

Tai Lyn

New member
גם אנחנו 3 אחים וגם אני האמצעי

ותמיד חשבתי איזה גדול זה יהיה אם יהיו לנו כוחות כמו למכושפות אבל אם זה כרוך שסבא של ימות או יותר גרוע אמא שלי אז לא!!! בחיים לא!! !!! !!! !!! !!! !!!

בטח! כל יום!../images/Emo6.gif

חוץ מהחלומות האלה שמההתחלה יש לי כוחות והכל, לפעמים יש לי חלומות רגילים על כל מיני דברים, ואז פתאום קורה משהו על-טבעי כזה, ממכושפות. חלומות קורעים! יש לי מלא חלומות שיש לי כוחות, אבל לפעמים קורה שאני לא מצליחה להשתמש בהם משום מה. למשל היום, חלמתי שמישהו (איזה שד או משהו) רודף אחריי, ואני מנסה להעיף אותו עם הטלקינזיס, וזה לא עובד.

charmedmen

New member
איזה חלום חלמתי וואו

היום כשקמתי היה לי חלום מוזר אני הולך עם המשפחה וחברים של ההורים שלי,עכשיו כשהלכנו היה משהו מוזר אני הילד הכי קטן במשפחה וזה אמיתי,ומה שמוזר זה שבת דודה שלי שהיא עכשיו בת 19 הייתה שם אבל בתור תינוקת,בסדר אז כשהגענו לבית מלון הלכתי עם אח שלי וסבתא שלי לצלול (מוזר אה),ואחר כך הלכתי לאמבטיה,ומישהו החזיק אותי מאחור והאיש הזה היה במקרה המקור ואז מונה ממי הבוס? שבערוץ הילדים סימנה לו כן כאילו הם עשו תוכנית כדי לחטוף אותי. וזהו קמתי והייתי מת מפחד אבל חזרתי לישון ועכשיו קמתי וזה עבר לי,נהדר לא?(חלומות ורק בשתי קלוריות)

למעלה