חלומות נבואיים

blackorpheus

New member
חלומות נבואיים

שלום לכולם. הרבה זמן לא כתבתי פה וחבל לי. אחרי ששמעתי על חלומות צלולים הייתי כל כך סקרן ובסוף כשהצלחתי לחצלל הייתי בטוח שיש בזה משהו מעבר לסתם חלום ואני בטוח שגם אתם. הלילה היה לי חלום צלול מטורף ואני ממש מבואס שלא רשמתי אותו אחרי כדי להיזכר בעוד פרטים ממה שאני זוכר כרגע. רציתי הרבה זמן לנסות ולשנות צורה לבעל חיים בחלום והלילה זה קרה...אני לא זוכר את הרגע שבו הבנתי שאני חולם אבל זה קרה, התחלתי להסתובב בבית והבנתי שאני חולם הסתכלתי בחלון ופשוט הייתי כל כך בטוח שעצמי, רצתי לעברו והתחלתי לשנות צורה לציפור, עברתי דרך הסורגים וזה היה פשוט מדהים...ממש הרגשתי כמו ציפור, עפתי והתבוננתי מסביב ופשוט לא יכולתי להפסיק לחשוב על זה כל היום. אחרי זה נכנסתי חזרה לדירה דרך החלון ושכבתי עם האקסית שלי. אחרי זה באתי לצאת מהבית וראיתי מראה והחלטתי לבדוק מה אני יכול לעשות איתה, דבר שאני כמעט תמיד עושה בחלומות, אני מוצא אותם מעניינות מאוד ומשמשות למפתח בהבנה של החלומות הצלולים לעומק. הסתכלתי בה ופשוט ראיתי את עצמי כמו שאני, הסטתי את המבט הצידה והבטתי שוב ופשוט ראיתי את עצמי מבוגר יותר...אחרי זה החלטתי להושיט יד לתוכה...הכנסתי את היד והכל היה פשוט כמו מים, פתאום הרגשתי יד תופסת את היד שלי ומושכת אותי פנימה ואז התרגשתי כנראה יותר מידי והתעוררתי...כשהתעוררתי ידעתי שאני בעוד חלום וניסתי לעשות בדיקת מציאות ואז נרדמתי שוב כי הייתי עייף מידי. כשהתעוררתי באמת הייתי בטוח שהיום כל מה שקרה בחלום יקרה לי במציאות ( קורה לי המון שאני חווה דברים שחלמתי בחלום באותו היום ) כשהגעתי לדלת התבוננתי במראה וניסתי להכניס את היד לתוך המראה וכמובן שהיא לא עברה חחח, אחרי זה הלכתי לחבר שלי ובקומה שלו היה את אותו החלון שדרכו עפתי בחלום והיו שגם גם כמה יונים שעפו...אחרי זה בסוף היום כשהייתי בדרך הביתה ידעתי שאני אראה את האקסית שלי למרות שהסבירות הייתה נמוכה ותנחשו מה ראיתי אותה...זה יכול להיות צירוף ומקרים ושהכל באמת קרה בפוקס, אבל אני בטוח שזה לא ככה. האם היו לכם מקרים דומים ? מה אתם חושבים בקשר של חלומות לגבי העתיד ?

ליזי133

New member
............................

הרבה מהחלומות (הצלולים והלא צלולים) שלי הם על עצמי בגיל יותר מבוגר, אז אני לא ממש יכולה לדעת מה נבואי ומה לא... היה לי חלום שהתחתנתי אבל הייתי בת 21 בערך בחלום....זה עוד הרבה זמן..... אבל קרו לי מקרים של מין תמונה כלשהי שאני רואה בראש ואחרי כמה זמן זה באמת קורה......או שהכל צירופי מקרים XD מי יודע...?

silverhawk

New member
לא כ"כ הבנתי את החלק הנבואי, לכאורה...

את החלון בבית של החבר מן הסתם ראית כבר הרבה פעמים, ובנוגע לאקסית, איפה היא הופיעה בכלל בחלום (ואפילו אם הופיעה, מה בנוגע לכל החלומות האחרים שלך שבהם היא הופיעה אבל לא ראית אותה במציאות)? תראה, הדעה שלי בנוגע לחלומות נבואיים וכיוצ"ב ידועה (ואם לא, אתה מוזמן לערוך חיפוש קצר בפורום, ערכנו לא מעט דיונים בנושא). עולם החלומות הצלולים מדהים דיו, גם בלי שנוסיף לו אלמנטים על-טבעיים. אבל בכל אופן, איש באמונתו יחיה. :)

danny1990

New member
קרה לי משהו כזה

לדעתי כן יש יכולות על חושיים כמו טלפתיה לדוגמה בזמן חלימה, בוקר אחד לקראת סוף השינה חלמתי שאני הולך עם אבא שלי ואנחנו עוצרים ליד איזה בית כנסת ומתפללים ופתאום מצלצל הפלאפון שלי ואני אומר לעצמי בחלום שאסור לי להתעורר ולענות כי אני באמצע תפילה, אבל החלום נגמר כי הפלאפון צלצל והחזיר אותי למציאות, ואני מתעורר ועונה לו ומי התקשר אלי והעיר אותי ? אבא שלי ! צירוף מקרים ?? אולי . טלפתיה ?? יכול להיות .קרה לי עם אבא שלי הרבה מקרים כאלה של טלפתיה

למעלה