חלומות מתגשמים!

טסונמי1

New member
ואגב האזהרה הזו מתאימה גם להיום....

מה שמראה שכלום לא הישתנה- ........

Rוני

New member
לארי אמר שנתיים

ואני עוד חודש-חודשיים אז שנתיים וחודשיים אנסה למצוא לך ואולי לארי יתן את תאריך הפתיחה אז בכלל יהיה קל

לארי

New member
פורום גינון נפתח ב- 22/05/02 בשעה

20:24 , וזו היתה ההודעה הראשונה שבישרה על הקמת הפורום. אחחחחחחחחחח. נוסטאלגיה

בשעה טובה! באמת מרחיב את הלב

לפתוח עיניים בבוקר לצבע הירוק של הגינה. ולעניין הכלבים. גם לי יש כלב ופחדתי, שהוא יהרוס את צינורות הטפטפות, יתלוש את הדשא עם השורשים (זה היה תחביב שלו בבית הקודם) ויסמן את הגינה. יש לו המון צעצועים מפוזרים בגינה, כך שהוא מתעסק רק איתם ומלבד לחפור באופן סימלי מתחת לעצי הברוש, שם קריר, הוא לא עוסק בשינוי פני הקרקע. לעניין השתן - זו בעיה כי הוא לא מסורס, אין לי מושג אם הסרוס מונע זאת. לפעמים יש ריח בגינה (לא רק של פרחים, אלא שתן), ולפעמים יש צמחים שלא עומדים בהשקיה שלו. בקיצור - תהנו מהגינה, ומהכלבים בתוכה.

theshahars

New member
איזה חמודים אתם! תודה!

אצתי רצתי למשתלה הקרובה לביתי וקניתי מצלמה דיגיטאלית! ואם כך, הנה תמונה ראשונה, והפצצת שאלות לצידה. הגינות קטנות, כאמור, ולא מרוכזות, ולכן יש "פינות", כמו זאת. מימין לשמאל - 1) גפן שקיבלנו מתנה (סגנון ארצישראלי מאוד מדבר אלינו), והתיכנון הוא לשתול אותה בכד חרס קרוב לקיר הבית והפרגולה. 2) שזיף, או שזיפון, או משהו כזה - הוציא 3-4 פירות קטנטנים לאחרונה. האם יש סיכוי? האם הוא נשיר? האם בגינה כ"כ קטנה שווה שיהיה עץ נשיר, או שזה משאיר גינה "ערומה" בחורף? 3) אלמוני, פורח נחמד בסגול, נשמח לדעת את שמו. האם פריחתו קשורה לכך שגיזמנו אותו קשות לפני שבוע-שבועיים, או שככה הוא באופן ספונטאני? 4) עוד אלמוני, שלא שמנו לב לקיומו במשך חודש מכיוון שהיה לידו שיח קוצני גדול ז"ל שעמו הסליחה, אבל לא היה נראה לי נוח כאלו קוצים במיקום שבו הוא היה - כל הכיף הוא להתהלך ולהתחכך ולמשש... בקיצור, אשמח לזיהוי האלמוני. 5) בהמה לא אלמונית כלל ושמו ליאון, ששם לו למטרה לעצור את צמיחת הדשא הפולש, דא עקא טרם למד להבחין בין מרכז הדשא לקצוותיו. שאלה כללית אחרונה - האם נכונה התרשמותי, ש-3,4 קרובים מדיי זה לזה? תודה, שחר

bel011

New member
פורח בסגול ליקופילום...שיח שיכול

להיות גדול,ממש גדר חי,עכשיו זו עונת הפריחה,בחורף נראה פחות טוב.מעט מים,הרבה שמש.

צפנתי

New member
העץ הארגמני שזיף פיסרדי...

דווקא נראה לי אחלה לגינה קטנה.

bel011

New member
גפן לא הייתי שותלת בעציץ -יש לה

שורש מרכזי שמעמיק לחדור ובעציץ היא תעצר.כל העניין בענבים ליין הוא להשקות את הגפנים ככה שהשורש יעמיק לחפש מים עמוקים וזה משביח את טעם הענביים.לדעתי,מקומה בגינה. השזיף - מתה על הצבע של העלים שלו....לא יודעת אם כדאי או לא. לגבי הצפיפות - זה בסדר גמור לצופף.יש מספיק אדמה לעומק.מדובר בשיחים,לא עצים שהשורשים שלהם יכולים להפריע.צפוף נותן מראה מלא ועשיר.

טסונמי1

New member
אוף- אי אפשר ליפתוח את התמונה

אי אפשר לצרף אייקונים.......אין לי סבלנות לתפוז המקרטע

Rוני

New member
תגידי, יכוליות (=יכול להיות) שמחשב

שלך עובד כבר כמה ימים ברציפות והזכרון שלו מלא? אולי תנסי לכבות ולהדליק מחדש? וגם לי היו היום בעיות להעלות דברים (למשל לבדוק אם עלה המאמר על הדשא) אבל אני חושדת דווקא בהפסקת חשמל שהתנפלה עלינו פתאום, בעודי מעלה דברים לרשת

bel011

New member
מה זה קשור שהוא עובד ברציפות? שלי

עובד כבר כמה שנים ברציפות....ולמעט וירוס פה ושם ועדכונים,לא מכבה.

Rוני

New member
לא מתמלא לך

ה-RAM מכל כך הרבה שאריות מתוכניות שכבר כיבית? אצלי זה מאד משנה אם עובד כמה ימים ברציפות מתחיל לגמגם ואצלי הוא עובד ברציפות ימים שלמים וכשמכבה מיד מדליקה

ruven46

New member
רוני...,

יותר בריא למחשב, להישאר דלוק כל הזמן. אפ גולשים הרבה, או מתעסקים בחיפושי אינטרנט ו'גוגל' כולל תמונות .., כדאי פעם בכמה ימים, לבצע מחיקה לקבצים הזמניים וגם ל"קוקיס", שם מצטברים המון קבצים זמניים, שהאינטרנט "מנדב" למחשבנו, כדי ל"הקל" עלינו בפעם הבאה שנרצה להיכנס לאותו אתה...! TOOOLS/כלים ===> INTERNET OPTIONS/אפשרויות אינטרנט ==>DELETE FILES/מחיקת קבצים זמניים או בתפריט, "כלי מערכת" ==> ניקוי דיסק..!

Rוני

New member
ראובן, אני מכירה את כל אלו

ועוד רבים אחרים ולמרות זאת לידע כללי אני התחלתי להתעסק עם מחשבים אישיים כאשר היו עוד שני פלופיז במחשב!!! pcg?

ruven46

New member
גיברת....

PCG, זה מתקדם...! כמעט XT (..מה זה דיסק קשיח ? ) !!! מה עם PC1? 2-8KB ON BOARD (קילו...! קילו..., לא מגה..!) SINGLE SIDE DRIVE - 5 1/4 חי חי חי ....קורס ראשון לטכנאי פי.סי. ביבמ...! בבקשה...! כמה כמה ?

Rוני

New member
../images/Emo32.gifלא זוכרת

מה ל'שות?
הדיסק הקשיח הראשון היה 10KB עד כמה שזכור לי

ruven46

New member
../images/Emo32.gifצמחי..! זוכיייר...

"הארד דיסק, הארד פייל" - זה כבר XT "עולם בדיוני"...! "...מי צריך כל כך הרבה זיכרון ? " ...ובשנת תשעים ו....משהו... : " מה זה העכבר הזה ? , מה עושים עם זה ? "

טסונמי1

New member
חזרתי והיצלחתי לפתוח התמונה

השיזף הוא עץ גדול יפיפה באביב מיתמלא עיפ פרחים ורודים-[אגב הפרי אכיל] רגיש מאוד לסס {תולעת שחופרת לו בגזע-ניתן לגיזום ועיצוב-בחורף נשיר במשך הזמן הליקופילום ידעך {השיח הפורח ליד מחוסר שמש ביגלל השיזף השיח השלישי קשה לזיהוי ביגלל המרחק וגם הוא זמני כשהשיזף יגדל לא תהיה בקטע הזה שמש-לא למהר לעקור את השיזף בעיקר אים פינת צל רצויה בקיץ [הליקופילום פורח עכשיו בלי קשר לגיזום - זה זמנו ליפרוח

woman1965

New member
אכן חלומות מתגשמים

וזה המון עבודה המון ריצות אבל רק לשבת בצל אחד העצים ולהביט על התוצאה זה הדבר הכי מענג לא? מזל טוב עם כניסתכם לבית החדש. שחלומות טובים ימשיכו להתגשםםםםםםם.

למעלה