חלומות מתגשמים!

theshahars

New member
חלומות מתגשמים!

שלום לכם. סוף-סוף אני מצטרפת, ברשותכם, לפורומכם החביב - סוף סוף יש לי גינה! קנינו דירת גן עם 2 גינונות (28 מ"ר כל אחת, צ.מז. ו-ד.מע.). הגינה היתה מושקעת בזמנו אך עמדה מוזנחת כל החורף, ואנחנו באנו בול בזמן להציל אותה, לפני החום... בינתיים אנחנו משקים, גוזמים את השיחים שגדלו פרא, דישנו בעדינות ב-20-20, וחוצמזה בינתיים רק חושבים. אין לנו מושג מהם חצי מהצמחים שגדלים פה. חלקם נראים לנו יותר וחלקם פחות, חלקם נראים כשתולים בצפיפות, ויש לנו תהיות כלליות לגבי ה"קומפוזיציה". תהיה אחרונה היא, לגבי תרומתם של הכלבים המגודלים שלנו למאזן האקולוגי. האם השתן שלהם "ישרוף" את השיחים? אשמח מאוד לעזרה בזיהוי הצמחיה, ולעצות כלליות. ואשמח מאוד מאוד להפציץ אתכם בשאלות, אבל סבלנות, קודם נגיד שלום! שחר

Rוני

New member
ברוכה הבאה

חלומות בהחלט מתגשמים

טסונמי1

New member
ברוכה הבאה תיתחדשי..............

ולפני הכל-------לא למהר לעקור - ליכרות-ליתלוש- קודם לילמוד להכיר מה יש בגינה

ruven46

New member
מזל טוב...! וברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

הכי הכי הכי חשוב..., זה לצלם ולתעד את הגינה/ות כבר מעכשיו...! גם יהיו עצות יותר מפורטות..., וגם לראות את ההתחלה ואת התוצר הסופי...! בהצלחה,

Rוני

New member
בחנות לצרכי גינון מוכרים גם מצלמות

דיגיטליות?
באז, מה אתה אומר? הנה נתתי לך רעיון עסקי

baz69

New member
רעיונות טובים אלו השניים...!

אימצתי באהבה. המודעה הבאה תהיה בזו הלשון: למכירה מגרפה יד ראשונה + מתנה, ערכת ניווט לוויני ומצלמה חכמה
ואת גברתי החביבה,להבא תעני לנייד,מטרתו הינה אחת ויחידה.לא לשמש כמשקולת לניירת שבשולחנך.

Rוני

New member
מזכיר לי משהו נפלא שכתב

פעם איש בניק "נסיך פולני" לא סתם נזכרתי בזה אמש רק איך מוצאים את זה? זה היה לפני כשנתיים ולו ידעתי שהוא יעלם מהשטח הייתי שומרת את שיריו המיוחדים אעשה נסיון, נראה מה יצא

טסונמי1

New member
רוני כמה שנים קיים פורום הגינון?

ואיך אני יכולהלימצוא את ההודעה הראשונה שלי?-

ruven46

New member
בערך מחודש מאי 2002....

תלחצי על עמוד 8... ואז....עוד אחד אחורה.. "ארכיון"... שם, יש לך אפשרות לדפדף לעמודים הראשונים...עד לעמוד מס' 1..!

Rוני

New member
אותך עוד לא מצאתי אבל מצאתי את

ההודעה הראשונה שלי פה באתי סיפרתי הלכתי נמשיך לחפש אותך

טסונמי1

New member
../images/Emo4.gifיכול להיות- מתאים לי להיכנס ככה

בלי להגיד שלום- אני חדשה כאן.............חיחיחיאיך הפורום גדל והיתפתח מאז.........היסתובבתי אתמול בעוד כמה פורומי גינון-אין מה להשוות עים הפורום שלנו.......

Rוני

New member
סליחה על השאלה, אבל מה הלכת לחפש

שם? לא טוב לך בבית? אנחנו לא נותנים מספיק אוכל?
בוודאי שאין מה להשוות עדיין לא הלכתי לבדוק אבל תמיד כדאי לעשות בדיקת תחרות

מפחיד ! משתלות תופת.. ../images/Emo5.gif זה מה

שניקרא " כניסה דרמטית "...או brake a leg ...

Rוני

New member
כן, זה היה מזמן

לא מבינה למה לא נשארתי אז אולי בגלל שהיתה לי גינה הרוסה?

למעלה