חלומות מתגשמים?......!

easyjet1

New member
חלומות מתגשמים?......!

טוב, אז אני בדיוק חוזר מהנשף סיום, והייתי חייב לשתף במשהו.... לא כתבתי פה בכלל בשבוע האחרון בגלל כל הלחץ של הבגרויות והטקסי סיום האחרונים שבאו לקיצם היום. היית לי את הבגרות האחרונה היום בבוקר בפיזיקה והלך לי ממש טוב, מה שחיזק את המתח שלי לגבי זה שכנראה הנשף היום יהיה חרא, כי לא ייתכן שהיום הזה יהיה מושלם. היית לי בת זוג מדהימה. היה לי כיף, שתיתי, רקדתי, ממש חגיגית סיום כפי שצריך. ואז באיזה שהוא שלב. ישבתי לי בפינה, שתוי ומסובב, והסתכלתי אליו (לא נכנס לשמות כמובן). לא יודע עם זה האלכוהול, או העצב שבסיום, ואין לי מושג מאיפה הגיע האומץ לעשות את מה שעשיתי. הסתכלתי עליו כל הערב, כל חיוך, כל לחיצת יד "מה גבר, כל טוב?" , "כן אחי מה איתך?"... עד שבסוף הלכתי עם הלב. אנחנו לא חברים טובים, למרות שאנחנו פשוט אותו בן אדם באישיות. קראתי לו לצד "אחי בו רגע"...והוא כזה "כן..." עמדתי חייכתי ואמרתי משהו שלא חשבתי שיצא מהפה שלי אי פעם: "אני יודע שזה מוזר, ואני באמת שלא מצפה לשום דבר. אין לי מושג באיזה מקום אתה בחיים ואם אתה מה שאני חושב שאתה. אבל אני יודע שאם אני לא יעשה את זה אני יצטער על זה כל החיים" " אני אוהב אותך." ......דפיקות לב, כמעט התעלפות, ואלף סרטים בראש שזהו זה הסוף שלי. ואז הוא עשה אותי הבן אדם הכי מאושר בעולם: "אתה באמת בן אדם מיוחד, ואני באמת שלא יודע איפה אני כרגע" חייך. נתן לי חיבוק חזק ופשוט איזה חמש שש דקות הסתכלנו אחד לשני בעיינים. כל אחד עם המחשבות שלו. עד שפתאום הפריע לנו איזה חבר שלו ושנינו במן "המשך יבוא" הלכנו כל אחד לדרכו.... אז נכון. לא היית איזה נשיקה סוערת או פורנו רך. אבל באמת שקרה פה משהו שהיה שווה את כל הציפייה. אחחחח אלוהים, אני באמת מאמין שיש אלוהים שם למעלה, שלא סתם עשה אותי ככה. וכנראה שמה שקרה היה צריך לקרות. (מצחיק שה"ראדר" שלי צדק בסוף...) אל תפסיקו לחלום. חלומות לפעמים מתגשמים... לילה מדהים לכולכם.... =)

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif וואלה גבר, אני מזה שמח בשבילך!!!

באמת. שתמצא את האושר בהקדם אחי. מאחל לך מהלב!

white star

New member
../images/Emo54.gif וואו!

איזה כיף לשמוע את זה
*מחכה להמשך שיבוא*

די גמאני רוצה ../images/Emo7.gif

זה כזה מקסים לשמוע דבר כזה.... איזה כיף זה.... אני כ"כ שמח בשבילך... הלוואיי עליי

../images/Emo88.gifמגניב לאללה!! ואתה דואג גם להמשיך את

ההמשך יבוא?? כל עוד הברזל חם! שלח לו איזה SMS או משהו כל הכבוד על האומץ !!

easyjet1

New member
בקשתם המשך. תקבלו.

.....אז היום קמתי בבוקר, ישנתי כמו תינוק, אני מתאר לעצמי שזה בעיקר כי לא ישנתי איזה יומיים בגלל הבחינות וההכנות לנשף אבל יכול להיות שגם בגלל מה שקרה איתו... אז היום באיזה 8 צילצלתי פעם ראשונה, כי לא רציתי לצאת נידי מה גם שלא רציתי לתלות תקוות. הוא ענה, "מה קורה" "כל טוב" "שומע" "כן אחי" "זה בסדר עם נפגש ככה עוד חצי שעה ב.....?" "אמממ...ב9 וחצי ככה מתאים?" קיצר, ניפגשנו דיברנו על הכל, למזלי הרב הוא לא נירתע (למרות שהוא הודה שהאלכוהול השפיע גם עליו). בכל אופן אני לוקח את זה בינתיים למקום של הידידות....כל כך כיף שיש מישהו שככה אפשר לדבר איתו על הכל, שמרגיש וחושב כמוך, שאשכרה משתף אותך בדברים שהיית בטוח שאתה היחיד שעובר אותם... (אפילו סיפרתי על הפורום, מי יודע אולי תקבלו הודעת מצטרף היום). אני יושב ומסתכל על אתמול ואומר "יאללללללל" איך היה לי תאומץ, ואיך שהכל יכל לצאת ממש אחרת ואני פשוט חסר מילים. ממש עבודה מתוחכמת של אלוהים, רק מה לא ברור לי איפה הוא היה כל השלוש שנים. למה חיכית רק עכשיו גאד?! אם אתה קורא את זה תגיד לי =)

../images/Emo88.gifכפרעליך איזה חמוד ../images/Emo13.gif ואל תשכח להמשיך

ולעדכן בהצלחה ושוב, כבוד על האומץ!

M KO

New member
../images/Emo15.gif יפה יפה...

מזל טוב על סוף הלימודים. יופי של אומץ... בהצלחה בהמשך!

J u n k y

New member
דפיקות לב, כמעט התעלפות, ואלף סרטים...

אבל איזה כיף אחר כך הא?

YugiBoy

New member
לא הבנתי..

איך לפי מה שהוא אמר משתמע שהוא הומו... אבל לפי כל השאר אני מבין שכן, יפה לך, בהצלחה לכם!

למעלה