חלומות מוזרים....

Variety

New member
חלומות מוזרים....

היי, אלה לא חלומות צלולים, אך מאוד דומים. אני שולט בחלום, עושה מה שאני רוצה, למשל בחלום האחרון, התחלתי לרוץ, על הר גבוהה וקפצתי מהקצה שלו לתוך תהום ענקית. באיזשהו שלב, הפסקתי לעוף והתחלתי ליפול, ומהר מאוד חזרה אלי היכולת תעופה. אח"כ ניסיתי לצאת מהגוף, ועפתי בבית. לדעתי זה היה חלום. אבל כל זה בלי לדעת שאני חולם. אלה חלומות רגילים. לדעתי זה שלב שלפני חלומות צלולים כי הרמת מודעות בחלטת עלתה. היא לא ברמה של לדעת שאני חולם כעובדה אלא לאט לאט אני יותר ויותר מכיר את הסביבה של החלום, מכיר את היכוללות שלי שם, ולדעתי זה עוד מעט יעלה. זה התחיל כשהמשכתי לכתוב את היומן חלומות ואני זוכר שזה היה גם לפני שעשיתי את אותה הפסקה. חלומות פז, Variety-

matanzur

New member
גם כן

לאט לאט אני למשל, שמתי לב שאני יותר חושב על הגיוניות של דברים, וכמוך גם שם לב לסביבה ולדברים שקורים, זה ממש מעלה את הסיכוי לחלום צלול. למשל, קרה לי לפני כמה ימים שחלמתי שאני רואה את דוד שלי מסתובב בבית, ואז קלטתי שזה לא הגיוני וניסיתי לקום ובקושי הצלחתי לזוז, והכל נגמר. בקיצור, למרות שזה מאד הגיוני שדוד שלי יהיה בבית, הבנתי שאני חולם. לאט לאט מתחילים לפתח רמת מודעות יותר ויותר גבוהה.

Variety

New member
וזה הכל בזכות היומן חלומות....

... הוא כללית מעלה את המודעות ככל שמשקיעים בו. לא רק שזה משפר את הזכרון חלומות, ואפשר להגיע לרמות מאוד גבוהות, אלא גם ישנם יותר פרטים, פרטים שאנחנו זוכרים גם בחלום, וכך יש הרבה יותר סיכוי שנזהה משהו לא הגיוני בזכות השילוב של הנ"ל. חלומות פז, Variety-

למעלה