חלומות מוזרים

RedUri

New member
חלומות מוזרים

שלום לכולם אני די חדש פה בפורום (כרגע נרשמתי) והחלומות הצלולים האלו מאוד ענינו אותי, ונדמה לי שלי תמיד יש אותם. אבל אני לא מבין מה הם בדיוק, למרות שקראתי חלק ממה שאנשים רשמו. לי איש/ית יש חלומות שאני מודע לכך שאני חולם. כמו למשל החלום שלי שאני לא זוכר איך הוא התחיל, אבל אני זוכר שהזזתי את הידיים שלי והכל נעלם ומה שנשאר זה מדבר ע-נ-ק-י, ממש אינסופי. ויצרתי מהחול ששם כל מיני יצורים שהערתי לחיים ונלחמתי נגדם, סתם בשביל הכיף, כמו בסרט קונג-פו. בכל מקרה אני לא הבנתי מה זה הקטע הזה של הקרנות ושל ויברציות וכאלה, ואני מבקש שתסבירו לי. עוד דבר שרציתי להגיד לכם.... לא משנה אני כבר אגיד בפעם אחרת, בבקשה תגיבו לי ותסבירו מה כל הקטע של הויברציות ואלה, כי לי זה אף פעם לא קרה ולרוב אני מודע לזה שאני חולם ואני עושה מה שבראש שלי (ולפעמים אני פשוט זורם עם החלום ומתקן מה שצריך
) בכל מקרה תגיבו

אלון ב

New member
תשובה לשאלתך

היי וברוך הבא ! ההגדרה הפשוטה של חלום צלול היא "חלום שבו אתה יודע שאתה חולם" , אך כמו שאתה מבין זה הרבה הרבה מעבר לכך וההשלכות של "התעוררות בתוך חלום" הן רבות ומדהימות. לפי דבריך אני מבין שלא ניכנסת עוד לאתר שלי, אז אני מציע לך לעשות את זה כי באתר תקבל את רוב התשובות לשאלותיך בנושא חלומות צלולים, האתר כולל הסבר לגבי מהו חלום צלול וכן טכניקות ליצירת חלום צלול, באתר הקדשתי גם פרק שלם לנושא "בדיקות מציאות" ופרק זה יענה על שאלתך בנוגע לבדיקות המציאות. הוויברציות הן תופעה שאותה אתה עובר בעצם בכל לילה כשאתה נירדם רק שאתה לא מודע לזה כי הדבר מתרחש לאחר שאתה כבר רדום, אך ישנה שיטה ליצירת חלומות צלולים שנקרא WILD ( יצירת חלום צלול מתוך עירנות ) ובשיטה זו אתה נישאר מודע עד תחילת החלום ( לדוגמה ע"י זה שאתה מקשיב לתיקתוק של שעון או לנשימות שלך ולא נותן למוח המודע שלך להרדם ) כשאתה מנסה את השיטה הזאת אתה מחזיק את המודעות העצמית שלך ערה בזמן שהגוף שלך נירדם, ובשלב מסויים אתה תרגיש וויברציות מאד חזקות שעוברות לאורך כל הגוף כמו גלים חזקים של זרם חשמלי, זו חוויה ממש מדהימה למרות שמפחידה מאד עבור מי שלא מכיר אותה, כמו כן תגיע למצב של שיתוק שינה ולא תוכל להזיז כלל את גופך, שני אלו ( שיתוק שינה והוויברציות ) הם שלב מאד קרוב לפני כניסתך לתוך חלום צלול. תמשיך שאל חופשי
אלון

RedUri

New member
עוד משהו קטן-גדול

קודם כל תודה רבה לכולם על קבלת הפנים. דבר שני לא הבנתי משהו, איך זה שכולם פה מתארים ויברציות וכאלה לפני שהם נכנסים לחלום הצלול, ואני פשוט מאוד ישן, ואני מודע לכך שאני חולם ועושה מה שבראש שלי בלי כל הקטע הזה. תאמת כשנכנסתי לפה הייתי בטוח שאנשים יבואו ויספרו עד כמה הם מצליחים לעזור לעצמם וכאלה רק דרך חלומות, ורציתי לדעת איך. אבל אני רואה שכולם מדברים על איך שהם מנסים והכל. אני די מבולבל פה... הצילו!!!!! בתודה מראש אורי

ליטן א

New member
הסברים

אפשר למצוא הסברים בכמה מקומות: 1. "מאמרי הפורום". 2. ב"קישורי הפורום", גש לאתר החלומות הצלולים של אלון ברמן, יש שם את ההסברים הכי מפורטים שאפשר על כל הנושאים הללו... 3. כשתקרא באתר של אלון על שיטות, תבדוק את שיטת הWILD, שזו שיטה שבה אתה מתעורר לאחר כ5-6 שעות שינה, וחוזר לישון לאחר חצי שעה-שעה, ואז מנסה להשאיר את המודעות ערה, בזמן שאתה נרדם - ואז אתה נכנס לחלום צלול ישר - כי אתה כבר יודע שאתה חולם (הרי המודעות נשארת ערה).. כשאתה מנסה את השיטה הזאת, תתקל ב100 אחוז בתופעת הויברציות - מין זרמים חשמליים כאלה שעוברים לך בכל הגוף, עד שזה פשוט משתק אותך. אל תפחד מזה, זה תהליך טבעי שקורה תמיד כשאתה ישן, אבל הפעם אתה ער כשזה קורה לך.. עוד משהו שיכול לקרות לך בWILD זה שתראה פתאום צללים מוזרים, או חיות בחדר, או מפלצות, או אנשים מדברים, או כל דבר שהמוח שלך ייצור לך - כשאתה ער... אומרים שזה מפחיד, אבל אם אתה בא "מוכן" לזה, אז זה יכול להיות אפילו די משעשע, ולהכניס אותך די מהר לחלום צלול. משיטת הווילד, אתה יכול פשוט "לצאת" מהגוף שלך (אלה הם ההקרנות שדיברו עליהם), ולשוטט ברחבי היקום/הזמן, ולראות דברים (חברי הפורום מתכננים לנסות לצאת מהגוף למקלחת של האישה הכוסית ביותר באיזור, ולהתבונן...) בכל מקרה - אורי, בהצלחה עם החלומות הצלולים, ושיהיו לך כמה שיותר מהם!!! ליטן

Variety

New member
ברוך הבא לפורום!

היי RedUri, ברוך הבא לפורום. אני רואה שכבר ענו לך, אז אני אגיד רק - ברוך הבא. אני מקווה שתמצא כאן תשובות ושתמש בחלום צלול ככלי עזרה לחיים. חלומות פז, Variety-

למעלה