חלומות מוזרים

emilysnufkin

New member
חלומות מוזרים

שלום, קורים לי אמלי. אף פעם בחיים לא היו לי חלומות צלולים שידעתי שאני חולמת אותם. בחודשים האחרונים היו לי 5 כאלה, אבל הם לא היו נתונים לשליטה. הם היו מפחידים מאוד. ב3 מהם התעוררתי בחדר שלי וידעתי שאני חולמת, יכולתי לקום מהמיטה ושמתי לב שדברים לא הגיוניים אבל לא משנה כמה ניסיתי לא הצלחתי להעיר את עצמי מהחלום. גם לא יכולתי לשנות בו דברים. זה היה נראה כמו חלק מהחדר שלי רק אפור אפל כזה ומפחיד.
בשניים האחרים גם הבנתי שזה לא הגיוני ולא הצלחתי להעיר את עצמי גם שם. הם פשוט היו בסביבה עם אנשים ופחות מלחיצים.

אני כותבת כאן כי אולי מישהו יודע למה זה קורה, או אם זה קרה למישהו.

hugothehand

New member
קרטה קיד

שלום.
פה אנחנו מנסים בעיקר להעיר את עצמנו לתוך חלום ולא מתוך חלום. העירות הנדירה הזו או כפי שאנו מעדיפים לכנותה, צלילות, היא המצב ההכרתי בו אנו מודעים להיותנו בעכשיו. אך לפני כל זה היינו ממליצים לך לרכוש את המושגים מהאתר של אלון ברמן, כדי שהשפה בינינו תהיה יותר קולחת. מה גם שחלק מהתופעות שתיארת מוזכרים שם וכן טכניקות שיעזרו לך לחדד את הצלילות ואת השליטה על החלום. זה כמו דניאל סאן שצריך לעבוד על הווקס-און ווקס-אוף לפני שבכלל ישים פעמיו אל הזירה.

בהצלחה

emilysnufkin

New member
..

תודה, לפני שהגבתי כאן עברתי וקראתי את מה שכתוב וניסיתי ללמוד כמה שאפשר. יש כמה דברים שאני מצליחה להבין מזה, כמו את זה שפעם אחת העיינים שלי היו עצומות ולא נפתחות בחלום ושזה נפוץ לקום אל תוך חלום. אבל זה היה שונה ממה שמתואר שם. למרות שהייתי מודעת לחלום לא יכולתי לשנות בו כלום והכל היה מפחיד וגם כאילו הייתי כלואה בו. כמובן שלדבר או לצעוק לא יכולתי. זה לא היה מצב של שיתוק שינה, הסתובבתי בחדר רק שהכל היה אפל ומוזר.
גם לפי מה שהבנתי קשה לחלום חלומות כאלה ויש מלא תכניקות להכנס אליהם (וראיתי גם את מה שכתב על לצאת מהם, דברים שחלק ניסיתי וחלק אנסה פעם הבאה). אני כאן כי אני מנסה להתמודד עם זה, וחשבתי שאם אקרא ואבין קצת יותר זה ילחיץ אותי פחות ואולי אפילו אצליח לשלוט בחלום (למרות שניסיתי כמה פעמים ללא הצלחה).

ravehor

New member
הדבר הכי חשוב זה להירגע

עלייך לזכור שהחלום מושפע ישירות מהרגשות והמחשבות שלנו. אם את לחוצה ומפחדת, זאת תהיה סביבת החצלול.
אז בפעם הבאה שבה את מגיעה למצב כזה נסי לא לחשוב על התעוררות או על השגת שליטה. פשוט תסתכלי סביבך ותגיעי למצב של רוגע, ידיעה ששום דבר לא יכול לפגוע בך כי זה רק חלום. את יכולה אפילו לנסות לשאול את החלום (או דמות בו) למה האווירה כה עכורה - לנסות להבין במקום להילחם.

אני מבטיח לך שהחלום יעשה חיובי במהרה.

למעלה