`חלומות זוהרים`

Tal_Ya

New member
`חלומות זוהרים`

קראו את המאמר שהתפרסם בערוץ המיסטיקה,של ``תפוז`` במדור `מיסטיקה מטאפיזית` אשמח אם תחוו דיעות L&L TALYA

metalhead

New member
תגובה וחלימה צלולה

שלום טליה, זה מאמר מאוד מעניין (זה קרה באמת?) אני מכיר משהו דומה אשר נקרא חלימה צלולה. כנראה חלום זוהר הוא שילוב של מסע אסטרלי עם חלום צלול. חלום צלול הוא חלום אשר מתחיל כחלום רגיל ובמהלכו אתה מגלה שאתה חולם ומשלב זה, אתה יכול לעשות כל דבר שברצונך (תלוי במיומנות), להחליף אווירה, ליצור עצמים, מקומות, חיות ואנשים. אתה יכול לעוף, לצלול, לחקור את עצמך הפנימי ובקיצור, הכל. חלימה צלולה היא אינה משהו ``על-טבעי`` זה תכניקה שמיושמת מימי קדם ובימנו היא נחקרה ונבדקה במעבדות מחקר על החלומות. כמובן שזה מאוד מושך לחלום חלום צלול ומשום כך אני כבר הרבה זמן קורא ספרים ומאמרים על נושא זה אבל למרות שאומרים שזה לא מסובך וכל אחד יכול, הצלחתי רק פעם אחת, וגם אז, בקושי. יש לי מאמר בעברית אם את מעוניינת:) MetalHead

סוזן

New member
בקשר לחלומות זוהרים

פעם כתבתי כאן על אחד מחלומות שלי שניקראים זוהרים. למרות שלא ידעתי את שמם בעיברית. כמעט פעם בשבוע אני חולמת חלום ובתוך החלום אני מודעת לזה, אז אני מפנה את אחלום לכיוונים שאני רוצה לעוף, לראות אנשים מסויימים וכו` ובמקביל לחלום שאני כביכול חולמת אני גם שומעת את האנשים שנימצאים בבית או שכנים שמדברים אותו רגע וזה ממש כיף כי אני עושה מה שאני רוצה בלי להיות מוגבלת פיזית. אבל הכי מוזר לי מהכל שאני לא מכירה כמעט אנשים שקורא להם את זה. ומתי שזה קורה לי זה ימים קבועים זה כל שבת בצהרים או ביום שישי בערב.

metalhead

New member
איך?

באמת כיף לך. אני מנסה ואני פשוט לא מצליח. זה קורה לך באופן ספונטני או שאת עושה משהו כדי שזה יקרה? MetalHead

Tal_Ya

New member
חלומות זוהרים=חלומות צלולים

כן, מטלהד. זה קרה באמת ובאופן ספונטני. לא כיוונתי את זאת. למרות שזה אפשרי. אגב, חלומות זוהרים=חלומות צלולים. זה פשוט תרגום אחר של lucide dreams אני מכירה את הנושא ואני סבורה, שאתה צריך לשמוח שזה לא קורה לך כל כך מהר. כי למרות שזה עשוי להיות מאד משעשע, זה עשוי להיות גם מאד מפחיד, למי שמתחיל בדרכו הרוחנית. זהו כלי יצירתי נפלא. כל עוד, כפי שכבר ציינת, החולם הוא בעל מיומנויות רוחניות והבנות גבוהות. אבל אני מאמינה, שאם תרצה לפרסם את המאמר (אם הוא קצר) או קטעים נבחרים ממנו, כאן בפורום, זה בודאי ישמח רבים . L&L TALYA

למעלה